sotris99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Χρώματα αλλάζεις από το Administration Panel.Themes βάζεις. Πιο πολλά περί mods & themes @ http://www.phpbbhacks.com http://www.phpbb.com + http://www.phpbbstyles.com
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 mou zitaei kodiko win authentication... pou fisika oti kai na valo den paizei molis rixo to backup piso ola paizoun normal. Win Authentication ??? Εχμ ??? Δεν ρίχνεις ένα screenshot γιατί τώρα μου πεταχτ. τα eyes έξω ?
Kid_Loco Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 καλημερεςςς.κανω προσπαθεια με το oscommerce βαζω τα αρχεια μεσα στο www και δεν εχω καταλαβει πως το τρεχεις.οταν το τρεχω με την εντολη οπωσ το forum μου εμφανιζει ενα μνμ Server Requirement Error: register_globals is disabled in your PHP configuration. This can be enabled in your php.ini configuration file or in the .htaccess file in your catalog directory. ξερει κανεις γιατι το λεει αυτο και τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 καλημερεςςς.κανω προσπαθεια με το oscommerce βαζω τα αρχεια μεσα στο www και δεν εχω καταλαβει πως το τρεχεις.οταν το τρεχω με την εντολη οπωσ το forum μου εμφανιζει ενα μνμ Server Requirement Error: register_globals is disabled in your PHP configuration. This can be enabled in your php.ini configuration file or in the .htaccess file in your catalog directory. ξερει κανεις γιατι το λεει αυτο και τι πρεπει να κανω?Ευχαριστω Θα πας στον φάκελο C:\WINDOWS ( αν έχεις XP or Windows 2003 Series ) ή στον φάκελο C:\WINNT ( αν έχεις Windows 2000 or Windows NT ) και θα βρείς και θα ανοίξεις με το notepad το αρχείο php.ini Πήγαινε στο Edit-> Find... γράψε register_globals και πάτα Ok. Θα σου βρεί μια εγγραφή τύπου: register_globals = Off Εκεί που λέει off άλλαξέ το με On.
Kid_Loco Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστς που απαντησες αλλα δεν εγινε τπτ.εχω μεσα στο φακελο www τον φακελο oscommerce-2.2ms2-051113 και μεσα σε αυτο catalog και extras. με τι εντολη τα το βλεπω?εγω βαζω http://127.0.0.1/oscommerce-2.2ms2-051113/ και μου βγαζει...Forbidden You don't have permission to access /oscommerce-2.2ms2-051113/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.39 Server at 127.0.0.1 Port 80 :|:|:| ξερεις τι μπορει να ειναι??sorry που στα εχω κανει τσουρεκια
billpeppas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Επειδή δεν έχω δουλέψει το OS Commerce, θα μου επιτρέψεις να το κοιτάξω αργότερα, και να σου δώσω πιο "direct" οδηγίες ?
Kid_Loco Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Παλι εκανα μαλακια..ειχεσ δικιο σε αυτο που ειπες να αλλαξω και να το κανω on .δεν ειχα κανει restart το pc :S:Sτωρα με ρωταει Database Server:Username:Password:Database Name:Persistent Connections:Session Storage: ξερεις τι βαζω??
Kid_Loco Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Database Import The following error has occurred: SQL file does not exist: /install/oscommerce.sql ενω το αρχειο υπαρχει μεσα... helppp
sotris99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 με άλλα φόρουμ συνεργάζεται? και πώς το συνδέω με το no-ip.com
kostastnt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2006 Σε εμένα δεν παίζει. Λόγω δικιάς μου βλακείας. Μου βγάζει την εξής σελίδα: The page cannot be displayed και πιο κάτω λέει: Cannot find server or DNS Error. Τώρα τί να κάνω? Εϊχα πάνω τον IIS Server αλλά τον έβγαλα μπας και φταίει αυτός, αλλά τίποτα.
billpeppas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2006 Billpepas Egrapses File mou!!! OREO Topic Ευχαριστώ
sotris99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 με άλλα φόρουμ συνεργάζεται? και πώς το συνδέω με το no-ip.com Τελικά δεν κατάφερα να το δουλέψω και κατέβασα το easyphp που είναι παιχνιδάκι.
K3TL Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2006 ....127.0.0.1/phpBB2.... Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.