Προς το περιεχόμενο

phpBB Forum: Setup & Configuration

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ :-P

Τελικά δούλεψε με την 3.0, αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η 3.1b και δεν βγάζει τα σχετικά 2 εικονίδια στην taskbar!

Αν μπορούσε επίσης κάποιος να απάντήσει και στος εξής:

Για να βλέπουν το forum και από το ίντερνετ, θα πρέπει ασφαλώς να αλλάξω την IP κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του phpbb forum, αλλά και ποιο άλλο σημείο;

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Poli kali doyleia bravo!!!

Ego to eho anevasei sto server alla moy vgazei afto to error mipos xerei kaneis ti einai?

Warning: mysql_connect(): Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in E:\webroot\stagnate.gr\www\forum\db\mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in E:\webroot\stagnate.gr\www\forum\db\mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in E:\webroot\stagnate.gr\www\forum\db\mysql4.php on line 331

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Δημοσ.

Καλημερες σε ολους/ες.Λογικα κανω μαλακια αλλα θελω να μαθω ποια ειναι.τα κανω ολα αυτα μεχρι σε ενα σημειο και φτανω εδω Τώρα ανοίγουμε τον Browser μας, και μπαίνουμε στην σελίδα:

127.0.0.1/phpBB2

και δεν εμφανιζει τπτ..:S:S:S:

Γιατι αραγε??:D:D:D:D

Δημοσ.

Δεν εμφανίζει τίποτα εννοόντας ?

1) Βγάζει παραθυράκι σφάλματος όπου λέει "connection refused ?"

2) Βγάζει μια άσπρη ( blank ) page ο broswer ?

3) Βγάζει download window για ένα php αρχείο ?

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να κάνεις μόνο ότι λέω αυτός εδώ ο οδηγός, γιατί πρέπει να έχεις εγκαταστήσει κάποιον http server ήδη στο PC σου :)

Δημοσ.

Ειμαι τελειως ασχετος με php και την ψαχνω λιγο αυτο τον καιρο.αλλα δεν εχω βγαλει ακρη σε τπτ.αυτο ακριβος κανω...ΛΟΛ τι αλλο πρεπει να κανω?να σε ρωτησω και κατι ασχετο με το mambo το ιδιο κανεις?καλημερες

Δημοσ.

http server =FoxServ3.1Beta1 ??(το εχω βαλει)

βασικα οταν παταω αυτο το Path με πεταει σε κατι ασχετα search :S:S δηλαδη δεν εμφανιζει κατι συγκεκριμενο σε μια σελιδα.Εχω SP2 δεν πιστευω να εχει σχεση ομως.

Δημοσ.

φυσικα εκανα μαλακια εγω.ολα μια χαρα ομως.:) να ρωτησω και κατι αλλο.αυτο το forum περνει τπτ themes??πως αλλαζω χρωματα fonts κτλ??

Δημοσ.

Για το patch του phpBB...

ανοίγεις το zip, ανοίγεις το v2.0.13 to 2.0.19 και ακολουθείς τις οδηγίες.

Για το attachments mod, επίσης το ίδιο.

Στο ZIP έχει ένα λεπτομερέστατο txt.

Δημοσ.
Για το patch του phpBB...

ανοίγεις το zip' date=' ανοίγεις το v2.0.13 to 2.0.19 και ακολουθείς τις οδηγίες.

Για το attachments mod, επίσης το ίδιο.

Στο ZIP έχει ένα λεπτομερέστατο txt.[/quote']

an douleyane den tha rotousa

diavasa ta txt kai akolouthisa tis odigies

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...