Tetix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστώ :-P Τελικά δούλεψε με την 3.0, αλλά δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει η 3.1b και δεν βγάζει τα σχετικά 2 εικονίδια στην taskbar! Αν μπορούσε επίσης κάποιος να απάντήσει και στος εξής: Για να βλέπουν το forum και από το ίντερνετ, θα πρέπει ασφαλώς να αλλάξω την IP κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του phpbb forum, αλλά και ποιο άλλο σημείο;
kickback Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Poli kali doyleia bravo!!! Ego to eho anevasei sto server alla moy vgazei afto to error mipos xerei kaneis ti einai? Warning: mysql_connect(): Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client in E:\webroot\stagnate.gr\www\forum\db\mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in E:\webroot\stagnate.gr\www\forum\db\mysql4.php on line 330 Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in E:\webroot\stagnate.gr\www\forum\db\mysql4.php on line 331 phpBB : Critical Error Could not connect to the database
billpeppas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τα settings για τον Database Server & Database Account. p.s. ευχαριστώ για τα σχόλeια
spirosta Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Υπόμνημα Υπόμνημα Υπόμνημα Υπόμνημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Kid_Loco Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Καλημερες σε ολους/ες.Λογικα κανω μαλακια αλλα θελω να μαθω ποια ειναι.τα κανω ολα αυτα μεχρι σε ενα σημειο και φτανω εδω Τώρα ανοίγουμε τον Browser μας, και μπαίνουμε στην σελίδα: 127.0.0.1/phpBB2 και δεν εμφανιζει τπτ..:S:S:S: Γιατι αραγε??:D:D:D
billpeppas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δεν εμφανίζει τίποτα εννοόντας ? 1) Βγάζει παραθυράκι σφάλματος όπου λέει "connection refused ?" 2) Βγάζει μια άσπρη ( blank ) page ο broswer ? 3) Βγάζει download window για ένα php αρχείο ? Υ.Γ. Δεν πιστεύω να κάνεις μόνο ότι λέω αυτός εδώ ο οδηγός, γιατί πρέπει να έχεις εγκαταστήσει κάποιον http server ήδη στο PC σου
Kid_Loco Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ειμαι τελειως ασχετος με php και την ψαχνω λιγο αυτο τον καιρο.αλλα δεν εχω βγαλει ακρη σε τπτ.αυτο ακριβος κανω...ΛΟΛ τι αλλο πρεπει να κανω?να σε ρωτησω και κατι ασχετο με το mambo το ιδιο κανεις?καλημερες
Kid_Loco Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 http server =FoxServ3.1Beta1 ??(το εχω βαλει) βασικα οταν παταω αυτο το Path με πεταει σε κατι ασχετα search :S:S δηλαδη δεν εμφανιζει κατι συγκεκριμενο σε μια σελιδα.Εχω SP2 δεν πιστευω να εχει σχεση ομως.
Kid_Loco Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 φυσικα εκανα μαλακια εγω.ολα μια χαρα ομως. να ρωτησω και κατι αλλο.αυτο το forum περνει τπτ themes??πως αλλαζω χρωματα fonts κτλ??
billpeppas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Χρώματα αλλάζεις από το Administration Panel. Themes βάζεις. Πιο πολλά περί mods & themes @ http://www.phpbbhacks.com http://www.phpbb.com
seven77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 re paidia pos egkathisto to atimo attach mom kai pos kano update apo tin version 2.0.13 sti 2.0.19 to dielisa pente fores.........
billpeppas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Για το patch του phpBB... ανοίγεις το zip, ανοίγεις το v2.0.13 to 2.0.19 και ακολουθείς τις οδηγίες. Για το attachments mod, επίσης το ίδιο. Στο ZIP έχει ένα λεπτομερέστατο txt.
seven77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Για το patch του phpBB...ανοίγεις το zip' date=' ανοίγεις το v2.0.13 to 2.0.19 και ακολουθείς τις οδηγίες. Για το attachments mod, επίσης το ίδιο. Στο ZIP έχει ένα λεπτομερέστατο txt.[/quote'] an douleyane den tha rotousa diavasa ta txt kai akolouthisa tis odigies
billpeppas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 an douleyane den tha rotousadiavasa ta txt kai akolouthisa tis odigies Αν δοκιμάσεις να μπείς στο forum τι κάνει ? Αν βγάζει error, γράψε μου τι γράφει
seven77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 mou zitaei kodiko win authentication... pou fisika oti kai na valo den paizei molis rixo to backup piso ola paizoun normal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.