inmymemory Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Καλημέρα στο forum ,μολις γραφτηκα . Το συγκεκριμενο θεμα το εθεσα και σε αλλο forum αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχω ενα περιεργο προβλημα κατα την ωρα της εγκαταστασης των Xp και δεν μπορω με τιποτα να βρω λυση. Εχω ενα raid με δυο maxtors και θελω να εγκαταστησω τα Xp σε αυτο.Αφου εχω σεταρει τους maxtors σε raid για striping απο το bios του promise, μπουταρω απο εναν αλλο δισκο με Xp και κανω φορματ στον raid (2 maxtors) ,αλλαζοντας και το cluster size se 32k. Ξεκιναω την εγκατασταση των Xp στον raid και στην επιλογη που ζηταει για format η leave the system intact (διχως να πειραξει paritions κτλ) , επιλεγω φυσικα την δευτερη και περνω τα μου ,διοτι στην επομενη επανεκιννηση δεν μπουταρει και μου πεταει αυτο το μηνυμα disk read error, press ctrl alt del to restart. Εαν στην προηγουμενη επιλογη διαλεξω to format, δηλαδη να κανει format εκεινη τη στιγμη η εγκατασταση των Xp τοτε μπουταρει κανονικοτατα και ολα μια χαρα. Αρα προφανως κατι παιζει με την διαμορφωση που κανω στον raid μεσα απο τα windows. O raid ειναι της promise που εχει η Asus P4P800ED και τους εχω κανει τους 2 maxtors ενα partition.Eπιλογη στο bios για να μπουταρει απο τον raid ειναι τσεκαρισμενη και σωστη. Σπαζοκεφαλια!!!Εχει πετυχει κανεις το ιδιο προβλημα?
gtsamis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Όταν έκανες εγκατάσταση των XP στη συστοιχία εγκατέστησες και τον driver (από δισκέτα) της Promise; (Φαντάζομαι οι δίσκοι είναι ίδιοι έτσι..) Κάνε την εγκατάσταση με τον κανονικό τρόπο (από CD-ROM), όταν ζητηθεί εγκατέστησε τον driver από τη δισκέτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.