Προς το περιεχόμενο

Hdd ΑΠΟΡΙΕΣ

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα σκληρο δισκο μεγαλης χωρητικοτητας γυρω στα 250-300 GB. Δυο ειναι οι επιλογες. Maxtor 300GB 16 MB CACHE, Western Digital WD3200JB 320GB. Και οι δυο ειναι ide μιας και δεν εχω ελευθερο SATA υποδοχη και δεν μπορω να βαλω καρτα pci sata γιατι δεν υπαρχει ελευθερο slot pci. Ποιος απο τους 2 προτεινετε? Εγω συγκλινω προς τον πρωτο γιατι εχει 16 mb cache, αλλα απο την αλλη εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τους western digital που εχω. Ειναι γρηγοροι και αντεχουν πολυ. Εχω ακουσει οτι οi maxtor "τα παιζουν" ευκολα.

Δημοσ.

Δεν εχω αποψη για τους δυο δισκους, αλλα εχω αποψη για τη μαρκα. Τα τελευταια χρονια εχω αγορασει 7 δισκους WD απο 10-120 GB και δε εχει χτυπησει ακομα κανενας..

Δημοσ.

Ναι και εγω εχω αγορασει γυρω στους 10 wd αυτα τα χρονια απο 8 εως 200 gb και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα , γιαυτο σκεφτομαι παλι την συγκεκριμενη μαρκα. Απο την αλλη ειναι και τα 16Mb που δελεαζουν στους maxtor. Θα χρησιμοποιησω τον δισκο για video editing αποκλειστικα. Τωρα η παραπανω cache βεβαια δεν ξερω και κατα ποσο θα βοηθησει πραγματικα.

Δημοσ.

Eidika gia video editing de nomizw oti h cache 9a sou dwsei sobares diafores. Kaluteros epe3ergasths nai, perissoterh RAM nai alla h cache de nomizw oti einai toso shmantikh ef' oson ta video einai megala arxeia kai etsi h cache mallon de 9a boh9hsei (xwris na shmainei bebaia oti den exei diafora). Kai epeidh kai gw protimw WD nomizw oti einai kaluterh lush h deuterh. (O maxtor mou kanei polu perissotero 9orubo kai zestainetai perissotero).

Δημοσ.

Οι wd που εχω πραγματικα ειναι αθορυβοι και δεν τους ακουω καν στο κουτι μου. Ειναι και αυτος ενας παραγοντας. Οποτε μαλλον και εγω προς wd κλεινω. Το θεμα ειναι οτι πριν απο λιγο επικοινωνησα με oktabit και δεν εχουν καθολου., Περιμενουν στο τελος του μηνος με αρχες του επομενου, γιατι δεν εχουν ερθει ακομα στην Ελλαδα οι νεοι δισκοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...