Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με avi

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι υπαρχει καπου στο ινσομνια, αλλα δεν μπορεσα να το βρω. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να σβησω ενα αρχειο avi (ουτε να το μετακινησω). Λεει οτι το αρχειο χρησιμοποιηται. Θελει μια ρυθμιση στην registry αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως. Αν μου δωσετε καποιο λινκ μπορειτε να το κλειδωσετε το τοπικ. Ευχαριστω και συγγνωμη...

Δημοσ.

Ναι κάπου έχει ξανασυζητηθεί. Αν δεν απαντήσει κανείς άλλος πάντως, σκέψου boot σε Safe Mode ή ακόμη καλύτερα (λίγο δύσκολο αν δεν είσαι από πριν προετοιμασμένος στα XP) boot σε command line.

Δημοσ.

Αυτό φίλε μου σε μένα μου το κάνει σε πάρα πολλούς τύπους αρχείων. Εγώ αυτό που έκανα είναι να σβήσω και να ξανανοίξω τον υπολογιστή και όλα ήταν ΟΚ. Αυτό μου το κάνει όμως μόνο στο δεύτερο μέρος του σκληρού.

Έχω έναν 200GB και τον χώρισα σε 100 και 100. Μήπως κι εσύ έχεις τον σκληρό σου όπως εγώ και φταίει αυτό;

Δεν ξέρω τι να σου πω, πάντως με έναν τερματισμό σε μένα όλα είναι ΟΚ.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πω η λύση στο πρόβλημά σου είναι πολύ απλή.

Το αρχείο avi χρησιμοποιήται από τον explorer (το κάνει preview αριστερά στο παράθυρο στην καρτελίτσα details).

Αφού έχεις επιλέξει το αρχείο πέριμενε μερικά δευτερόλεπτα και δοκίμασε να το ξανασβήσεις. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό δοκίμασε να το σβήσεις μέσα από το Total Commander

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...