vjshadow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ξερω οτι υπαρχει καπου στο ινσομνια, αλλα δεν μπορεσα να το βρω. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να σβησω ενα αρχειο avi (ουτε να το μετακινησω). Λεει οτι το αρχειο χρησιμοποιηται. Θελει μια ρυθμιση στην registry αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως. Αν μου δωσετε καποιο λινκ μπορειτε να το κλειδωσετε το τοπικ. Ευχαριστω και συγγνωμη...
EPa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ναι κάπου έχει ξανασυζητηθεί. Αν δεν απαντήσει κανείς άλλος πάντως, σκέψου boot σε Safe Mode ή ακόμη καλύτερα (λίγο δύσκολο αν δεν είσαι από πριν προετοιμασμένος στα XP) boot σε command line.
Αδίστακτος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό φίλε μου σε μένα μου το κάνει σε πάρα πολλούς τύπους αρχείων. Εγώ αυτό που έκανα είναι να σβήσω και να ξανανοίξω τον υπολογιστή και όλα ήταν ΟΚ. Αυτό μου το κάνει όμως μόνο στο δεύτερο μέρος του σκληρού. Έχω έναν 200GB και τον χώρισα σε 100 και 100. Μήπως κι εσύ έχεις τον σκληρό σου όπως εγώ και φταίει αυτό; Δεν ξέρω τι να σου πω, πάντως με έναν τερματισμό σε μένα όλα είναι ΟΚ.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 registry fix mia kai kali . svise auto edo > HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Classes/CLSID/{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}/InProcServer32
manosmad Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Αλλιως σβησ'το απο το παραθυρo του Nero αν εχεις το προγραμμα
kx5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Έχω την εντύπωση πω η λύση στο πρόβλημά σου είναι πολύ απλή. Το αρχείο avi χρησιμοποιήται από τον explorer (το κάνει preview αριστερά στο παράθυρο στην καρτελίτσα details). Αφού έχεις επιλέξει το αρχείο πέριμενε μερικά δευτερόλεπτα και δοκίμασε να το ξανασβήσεις. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό δοκίμασε να το σβήσεις μέσα από το Total Commander
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.