Προς το περιεχόμενο

Tv tuner: Winfast DV2000 gnomes??????

kapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω την Winfast TV 2000 XP deluxe.

πολυ καλή σαν hardware. μιλαμε απλα για να βλέπεις TV, ραδιο, και εγγραφες με software compression. για πιο advanced λειτουργιες, θα πληρώσεις.

to software της ειναι μαπα, αλλα καλυτερο απο πολλων αλλων (ουλτραμαπες), αλλα με ChrisΤv (to free ή το pro) εισαι τζάμι.

τη βρηκα πριν 3-4 μηνες στο Hacshop

Για filmnet, να μεν παιζει (συμβατο τσιπ με τα διαφορα decoder progs), αλλα με το να σου στειλει καποιος screenshot δεν καταλαβαινεις τιποτε.

Το θεμα δεν ειναι να "πιάσεις φιλμνετ" ή να αποκωδικοποιησεις την εικόνα, αλλα να σταθεροποιήσεις το καρέ και το polarity των χρωμάτων.

το κλείδμα/ποιοτητα εικονας εξαρταται απο επεξεργαστή, λειτουργικό, περιοχή, ειδος κεραίας.

εχω διαβασει πολλα ποστ εδω που λεγανε επιτελους σουπερ σταθερη εικονα, βλέπω μια χαρά κλπ... εγώ τίποτα. :(

ειμαι Νεα Σμυρνη, με κεραία στην ταράτσα κλασική (πολυκατοικια του 80), και πολύ μακρυ καλωδιο για να ερθει απο το σαλονι, στο πισι.

δεν κλειδωνει με τίποτα. μαξιμουμ 10-20 δευτερόλεπτα να κατσει σταθερα, και θελει πάτημα πληκτρου polarity ή δεξι-αριστερο να φερω το καρε στο κεντρο.

Για ήχο φυσικά ξέχνα το, εχει χιλιοζητηθεί, και χιλιοαπαντηθεί. αρνητικά.

Δημοσ.
εχω την Winfast TV 2000 XP deluxe.

πολυ καλή σαν hardware. μιλαμε απλα για να βλέπεις TV' date=' ραδιο, και εγγραφες με software compression. για πιο advanced λειτουργιες, θα πληρώσεις.

to software της ειναι μαπα, αλλα καλυτερο απο πολλων αλλων (ουλτραμαπες), αλλα με ChrisΤv (to free ή το pro) εισαι τζάμι.

τη βρηκα πριν 3-4 μηνες στο Hacshop

Για filmnet, να μεν παιζει (συμβατο τσιπ με τα διαφορα decoder progs), αλλα με το να σου στειλει καποιος screenshot δεν καταλαβαινεις τιποτε.

Το θεμα δεν ειναι να "πιάσεις φιλμνετ" ή να αποκωδικοποιησεις την εικόνα, αλλα να σταθεροποιήσεις το καρέ και το polarity των χρωμάτων.

το κλείδμα/ποιοτητα εικονας εξαρταται απο επεξεργαστή, λειτουργικό, περιοχή, ειδος κεραίας.

εχω διαβασει πολλα ποστ εδω που λεγανε επιτελους σουπερ σταθερη εικονα, βλέπω μια χαρά κλπ... εγώ τίποτα. :(

ειμαι Νεα Σμυρνη, με κεραία στην ταράτσα κλασική (πολυκατοικια του 80), και πολύ μακρυ καλωδιο για να ερθει απο το σαλονι, στο πισι.

δεν κλειδωνει με τίποτα. μαξιμουμ 10-20 δευτερόλεπτα να κατσει σταθερα, και θελει πάτημα πληκτρου polarity ή δεξι-αριστερο να φερω το καρε στο κεντρο.

Για ήχο φυσικά ξέχνα το, εχει χιλιοζητηθεί, και χιλιοαπαντηθεί. αρνητικά.[/quote']

Αληθη ολα αυτα που λες φιλε random αλλα σου θυμιζω οτι για τη συγκεκριμενη δυνατοτητα δεν πληρωνεις τιποτα και ειναι και λιγο ψιλοπαρανομο... Το να γκρινιαζουμε κιολας απο πανω δε νομιζω πως εχει πολυ νοημα!

Εξαλλου υπαρχει η δυνατοτητα να ρυθμισεις με καταλληλο SW το remote της καρτας ωστε ολα αυτα να μην χρειαζεται να εισαι πανω απο τον Η/Υ για να τα κανεις! :wink:

Φιλικα :)

Δημοσ.

Μα δεν γκρινιάζω :) εγω ενα τουνερακι ηθελα για να μην εχω ολοκληρη τιβι μες στο δωματιο, και το πηρα. Αν ηθελα φιλμνετ θα το πληρωνα να δω στο καναπέ κυριλέ, οχι σε χιονιστό παράθυρο με 10 πατέντες. Απλα τονιζω σε ενδιαφερόμενο αγοραστή να μην κρινει την καρτα με το αν "πιανει" φιλνετ, ή να υπολογίζει στο screenshot άλλου χρήστη οτι και στο δικο του πισι θα έχει την ιδια εικόνα.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω, αλλα οχι σε ηλικια

εχω την DV2000 εδω κι εναν χρονο αλλα δεν ειχα ποτε σταθεροτητα, απο τους οδηγους της και απο το λογισμικο της

το προβλημα ειναι οτι παγωνει το πισι μου για 5 δευτερα και ξεκιναει παλι χωρις να μπορω να καταλαβω τη ακριβος συμβαινει

προσφατα εκανα αναβαθμιση και συμβαινουν τα ιδια

βοηθηστε και κερναω μπυρα:daisy: !!!!! :mad:

εχω κανει πολες παραλαγες στους οδηγους της κατεβαζοντας τους πιο νεους αλλα...:help: :help: :help:

System Summary

Mainboard : ASUSTeK Computer INC. (P5LD2)

Chipset : Intel i945G

Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz

Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR2-SDRAM )

Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X300 Series

Hard Disk : WDC (80 GB)

Hard Disk : MAXTOR (40 GB)

DVD-Rom Drive : PLEXTOR DVD-ROM PX-116A3

DVD-Rom Drive : ASUS DRW-1604P

Monitor Type : AOC International AOC Spectrum - 18 inchs

Network Card : Marvell Semiconductor (Was: Galileo Technology Ltd) Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (Copper)

Operating System : Microsoft Windows XP Professionnal 5.01.2600 Service Pack 2

DirectX : Version 9.0c_______

Δημοσ.

DV2000 και εγώ πάνω από ένα χρόνο. Η ποιότητα εικόνας έχει να κάνει (για μένα) μόνο με την κεραία. Στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή που έχει καλωδιακή σύνδεση (απλή, μην φανταστήτε τίποτα το ιδαίτερο) το σήμα ήταν πολύ καλό. Στο κέντρο που με΄νω τώρα, με απλή κεραία, το σήμα αλλάζει αρκετά τακτικά και δεν μου δίνει την προηγούμενη ποιότητα (βέβαι δεν έχω ψάξει την κεραία ακόμη)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

re paidia pou mporw na vrw kai egw auti tin karta (Leadtek Winfast TV 2000 XP)

gia tsampa filmnet supersport...mipos mporite na pite poso kanei...? exw

mia idi ekswteriki..tin (pixel view USB Pro TV v1.18) alla den gnerixe ama kanei...an exei auto to chip...

kapios na voithisei..thanx....

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜΝΕΤ???ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!Ενδιαφερομαι γι'αυτή τη κάρτα αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση είδα οτι υπάρχει μόνο στο http://www.hardshop.gr αν υπάρχει και καπού εκτός on-line θα με ενδιεφερε να μου πείτε!).Απ'οτι είδα το μοντέλο που συζητάτε ειναι αυτο ετσι??

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1346

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανει και κουλό: βρήκα την Leadtek WinFast TV 2000 XP(deluxe) στο ebay από αμερική. Να την πάρω ή παίζει να υπάρξουν προβλήματα με pal-ntsc? Ελπίζω να μη ρώτησα κάτι εντελώς ηλίθιο..ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...