nimik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Predator το girder τι ρολο παιζει? Ειναι γι αυτο τον σκοπο η οχι?
nimik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Καταλαβα το girder ειναι για remote... Ποιο απ τα 3 προγραμματα στα downaloads του Insimnia παιζει? Predator?
predator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 an exeis windows xp kalytera to pack 3. alliws ena apo ta alla 2.
random Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 εχω την Winfast TV 2000 XP deluxe. πολυ καλή σαν hardware. μιλαμε απλα για να βλέπεις TV, ραδιο, και εγγραφες με software compression. για πιο advanced λειτουργιες, θα πληρώσεις. to software της ειναι μαπα, αλλα καλυτερο απο πολλων αλλων (ουλτραμαπες), αλλα με ChrisΤv (to free ή το pro) εισαι τζάμι. τη βρηκα πριν 3-4 μηνες στο Hacshop Για filmnet, να μεν παιζει (συμβατο τσιπ με τα διαφορα decoder progs), αλλα με το να σου στειλει καποιος screenshot δεν καταλαβαινεις τιποτε. Το θεμα δεν ειναι να "πιάσεις φιλμνετ" ή να αποκωδικοποιησεις την εικόνα, αλλα να σταθεροποιήσεις το καρέ και το polarity των χρωμάτων. το κλείδμα/ποιοτητα εικονας εξαρταται απο επεξεργαστή, λειτουργικό, περιοχή, ειδος κεραίας. εχω διαβασει πολλα ποστ εδω που λεγανε επιτελους σουπερ σταθερη εικονα, βλέπω μια χαρά κλπ... εγώ τίποτα. ειμαι Νεα Σμυρνη, με κεραία στην ταράτσα κλασική (πολυκατοικια του 80), και πολύ μακρυ καλωδιο για να ερθει απο το σαλονι, στο πισι. δεν κλειδωνει με τίποτα. μαξιμουμ 10-20 δευτερόλεπτα να κατσει σταθερα, και θελει πάτημα πληκτρου polarity ή δεξι-αριστερο να φερω το καρε στο κεντρο. Για ήχο φυσικά ξέχνα το, εχει χιλιοζητηθεί, και χιλιοαπαντηθεί. αρνητικά.
orion_a Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 εχω την Winfast TV 2000 XP deluxe.πολυ καλή σαν hardware. μιλαμε απλα για να βλέπεις TV' date=' ραδιο, και εγγραφες με software compression. για πιο advanced λειτουργιες, θα πληρώσεις. to software της ειναι μαπα, αλλα καλυτερο απο πολλων αλλων (ουλτραμαπες), αλλα με ChrisΤv (to free ή το pro) εισαι τζάμι. τη βρηκα πριν 3-4 μηνες στο Hacshop Για filmnet, να μεν παιζει (συμβατο τσιπ με τα διαφορα decoder progs), αλλα με το να σου στειλει καποιος screenshot δεν καταλαβαινεις τιποτε. Το θεμα δεν ειναι να "πιάσεις φιλμνετ" ή να αποκωδικοποιησεις την εικόνα, αλλα να σταθεροποιήσεις το καρέ και το polarity των χρωμάτων. το κλείδμα/ποιοτητα εικονας εξαρταται απο επεξεργαστή, λειτουργικό, περιοχή, ειδος κεραίας. εχω διαβασει πολλα ποστ εδω που λεγανε επιτελους σουπερ σταθερη εικονα, βλέπω μια χαρά κλπ... εγώ τίποτα. ειμαι Νεα Σμυρνη, με κεραία στην ταράτσα κλασική (πολυκατοικια του 80), και πολύ μακρυ καλωδιο για να ερθει απο το σαλονι, στο πισι. δεν κλειδωνει με τίποτα. μαξιμουμ 10-20 δευτερόλεπτα να κατσει σταθερα, και θελει πάτημα πληκτρου polarity ή δεξι-αριστερο να φερω το καρε στο κεντρο. Για ήχο φυσικά ξέχνα το, εχει χιλιοζητηθεί, και χιλιοαπαντηθεί. αρνητικά.[/quote'] Αληθη ολα αυτα που λες φιλε random αλλα σου θυμιζω οτι για τη συγκεκριμενη δυνατοτητα δεν πληρωνεις τιποτα και ειναι και λιγο ψιλοπαρανομο... Το να γκρινιαζουμε κιολας απο πανω δε νομιζω πως εχει πολυ νοημα! Εξαλλου υπαρχει η δυνατοτητα να ρυθμισεις με καταλληλο SW το remote της καρτας ωστε ολα αυτα να μην χρειαζεται να εισαι πανω απο τον Η/Υ για να τα κανεις! :wink: Φιλικα
random Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μα δεν γκρινιάζω εγω ενα τουνερακι ηθελα για να μην εχω ολοκληρη τιβι μες στο δωματιο, και το πηρα. Αν ηθελα φιλμνετ θα το πληρωνα να δω στο καναπέ κυριλέ, οχι σε χιονιστό παράθυρο με 10 πατέντες. Απλα τονιζω σε ενδιαφερόμενο αγοραστή να μην κρινει την καρτα με το αν "πιανει" φιλνετ, ή να υπολογίζει στο screenshot άλλου χρήστη οτι και στο δικο του πισι θα έχει την ιδια εικόνα.
sakisf1gr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 γεια σας παιδια ειμαι νεος εδω, αλλα οχι σε ηλικια εχω την DV2000 εδω κι εναν χρονο αλλα δεν ειχα ποτε σταθεροτητα, απο τους οδηγους της και απο το λογισμικο της το προβλημα ειναι οτι παγωνει το πισι μου για 5 δευτερα και ξεκιναει παλι χωρις να μπορω να καταλαβω τη ακριβος συμβαινει προσφατα εκανα αναβαθμιση και συμβαινουν τα ιδια βοηθηστε και κερναω μπυρα:daisy: !!!!! εχω κανει πολες παραλαγες στους οδηγους της κατεβαζοντας τους πιο νεους αλλα...:help: :help: :help: System Summary Mainboard : ASUSTeK Computer INC. (P5LD2) Chipset : Intel i945G Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Technologies Inc Radeon X300 Series Hard Disk : WDC (80 GB) Hard Disk : MAXTOR (40 GB) DVD-Rom Drive : PLEXTOR DVD-ROM PX-116A3 DVD-Rom Drive : ASUS DRW-1604P Monitor Type : AOC International AOC Spectrum - 18 inchs Network Card : Marvell Semiconductor (Was: Galileo Technology Ltd) Yukon 88E8053 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (Copper) Operating System : Microsoft Windows XP Professionnal 5.01.2600 Service Pack 2 DirectX : Version 9.0c_______
HamerZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 DV2000 και εγώ πάνω από ένα χρόνο. Η ποιότητα εικόνας έχει να κάνει (για μένα) μόνο με την κεραία. Στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή που έχει καλωδιακή σύνδεση (απλή, μην φανταστήτε τίποτα το ιδαίτερο) το σήμα ήταν πολύ καλό. Στο κέντρο που με΄νω τώρα, με απλή κεραία, το σήμα αλλάζει αρκετά τακτικά και δεν μου δίνει την προηγούμενη ποιότητα (βέβαι δεν έχω ψάξει την κεραία ακόμη)
DIMERR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Diabase kanena review: http://www.digit-life.com/articles2/leadtek-dv2000/index.html http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=181
Moussaka_chaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 re paidia pou mporw na vrw kai egw auti tin karta (Leadtek Winfast TV 2000 XP) gia tsampa filmnet supersport...mipos mporite na pite poso kanei...?
Moussaka_chaos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 re paidia pou mporw na vrw kai egw auti tin karta (Leadtek Winfast TV 2000 XP) gia tsampa filmnet supersport...mipos mporite na pite poso kanei...? exw mia idi ekswteriki..tin (pixel view USB Pro TV v1.18) alla den gnerixe ama kanei...an exei auto to chip... kapios na voithisei..thanx....
shevasmos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΜΝΕΤ???ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
psycho_dreams Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα παιδια!Ενδιαφερομαι γι'αυτή τη κάρτα αλλά με μια γρήγορη αναζήτηση είδα οτι υπάρχει μόνο στο http://www.hardshop.gr αν υπάρχει και καπού εκτός on-line θα με ενδιεφερε να μου πείτε!).Απ'οτι είδα το μοντέλο που συζητάτε ειναι αυτο ετσι?? http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=1346
sleepless_102 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=6612 Με βάση το παραπάνω site η LEADTEK WINFAST TV RADIO TUNER 2000XP EXPERT δεν εχει το bt878 chipset οπότε δεν έχει και filmnet. Μάλλον το έχει η Leadtek WinFast TV 2000 XP (Deluxe)..
sleepless_102 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Να ρωτήσω κάτι που ίσως σας φανει και κουλό: βρήκα την Leadtek WinFast TV 2000 XP(deluxe) στο ebay από αμερική. Να την πάρω ή παίζει να υπάρξουν προβλήματα με pal-ntsc? Ελπίζω να μη ρώτησα κάτι εντελώς ηλίθιο..ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.