Προς το περιεχόμενο

Tv tuner: Winfast DV2000 gnomes??????

kapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file egw exw tin Leadtek Winfast TV 2000 XP kai eimai apolyta eyxaristimenos.

sou tin protinw mias kai exei BT878 chipaki kai blepeis teleia filmnet kai supersport.

einai kai kamia 30ara eyra pio ftini.

prin agoraso aythn thn karta eixa alla 3 tv tuners (ena hauppauge kai alla 2 marka mekapses) kai h sigkekrimeni karta me exei porosei asxima. eykoli egkatastasi, tin blepoun kanonika ta windows xp pro sp2, kalh eikona, arketa kalo mamisio software, 100% uposthri3h se dscaler,christv kai alla programmata tritwn, teletext, tilexeiristirio, stereofwnikos ixos, capture apo e3wteriki pigi , online upostiri3i kai free oi neoi drivers k.o.k.

gia ta lefta tis APSOGH!

Δημοσ.

thanks re magkes!!!!

a kai mia erotisi sxetika me to filmnet kai tin sykekrimeni karta. to filmnet to vlepeis kanonika e (xoris ixo)? giati exo prospathisei apeires fores alla den ginetai tipota!

Δημοσ.

επειδή κι εγώ ψήνομαι για καποιο tuneraki,predator μπορεις να ανεβασεις ένα screenshot από φιλμνετ να δω πως φένεται;Επισης αυτή που προτείνεις εχει τίποτα προβλήματα συγχρονισμού κατα το capture; γενικά σε capture απο tv ή απο βίντεο πώς τα πάει;

Δημοσ.

δε μπορώ να σου ανεβάσω επειδή στη περιοχή που μένω εδώ στο ηράκλειο έχω πολύ χαλια τηλεοπτικό σήμα.ίσως μπορέσει ο nimik να σε βοηθήσει σε αυτό τo ζήτημα.

η κάρτα πάντως δουλεύει εγγυημένα για filmnet, την είχα τσεκάρει σπίτι μου στη σαλαμίνα.

εγώ την πήρα μονο και μονο για να κάνω capture από VHS και μπορώ να πω ότι είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα.

ακόμα και με το μαμίσιο πρόγραμμα κάνει δουλειά αλλα με iuvcr και codec τον Huffyuv 2.1 απογειώνεται στην κυριολεξία!

lossless εγγραφη σε ισχυρό μηχάνημα , όπως αυτό που έχω στην υπογραφή μου, δε χάνεις ούτε μισό frame.

για μένα αξίζει κάθε ευρώ η συγκεκριμένη υλοποίηση της Leadtek.

Δημοσ.

Predator mpika se ena site sxetika me ta tv-tuners kai leei oti h Winfast DV2000 exei chipset Conexant CX23881 kai oxi kapoia apo ta chipset poy synergazontai me to filmn*t. Mipos kses ama mporei na deiksei kai me ayto to chipset giati prin eipes oti to ekanes me tis sykekrimeni karta kai doulepse.

Δημοσ.

Δεν παιζει με αυτο το τσιπακι δηλαδη το Conexant CX23881. Και ο predator (συγγνωμη που μιλω εκ μερους του) αλλα δεν ειπε οτι το εκανε με αυτην την καρτα Winfast DV2000 αλλα με την Winfast TV 2000 XP που αν προσεξεις στην εκδοση Deluxe εχει το bt878 που παιζει. :wink: :wink:

Δημοσ.

Φιλε predator απο που την αγορασες την καρτα γιατι με μια ματια στα γνωστα πλαισιο, infoshop, e-shop (τουλαχιστον στη σελιδα τους) δεν την ειδα. Επειδη ψαχνω και εγω γενικα για μια καρτουλα για τον brother, σε αυτην παιζει ρυθμιση του remote control? Στην pinnacle studio pctv που εχω εδω και 3 χρονια μπορεις να αντιστοιχιζεις κουμπια του remote σε συνδιασμο πληκτρων στο keyb. ή ανοιγμα .exe το οποιο βολευει απιστευτα. Υπαρχει καποια παρομοια δυνατοτητα σε αυτην?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Παιδια δεν εχω δοκιμασει το φιλμνετ κτλ,ακουγεται ενδιαφερον,predator αν μπορεις να μας πεις περισσοτερα,παντως η καρτα εινα αψογη και φτηνη!

Δημοσ.

ti perissotera na sou pw?

katebase to programmataki pou exei sta files tis insomnia, anoixe tin sixnotita tou filmnet me kapoio programma (dscaler, christv, to mamisio kok) kai meta anoigeis to programmataki.

exei mesa kai odigies pws na kaneis lock tin eikona klp.

an 8imamai kala me to L kai paizeis me ta belakia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...