nimik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Αν παρεις απ τον Οτε θα συνδεθεις πολυ πιο γρηγορα,οσο για τα πακετα εγω θα διαφωνησω,εχω conn-x και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα,πολυ καλες ταχυτητες και ολα καλα,ασε που οπως αναφερω παραπανω συνδεθηκα σε μια μερα κι αυτο ηταν η ολη ουσια της ιστοριας.........τι να το κανω αν παω οπουδηποτε αλλου και περιμενω εβδομαδες γιατι μ αρεσει να μισω τον Οτε π.χ .Δεν διαφημιζω τον Οτε κτλ προσπαθω να το βλεπω εντελως ψυχρα ,για μενα κατα τ'αλλα ολες ιδιες ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Costinio apo patra???An nai me ti provider eisai kai poso pita einai ta dslam stin patra?? Taxitites peripou! Ναι από Πάτρα είμαι φίλε! Με Otenet είμαι και οι ταχύτητες παίζουν δυστυχώς στα 30-35 σταθερά με μαξ 38 Η ενεργοποίηση από τον πΟΤΕ έγινε σε 5 μέρες. Σχετικά με τις ταχύτητες όμως απ'ότι ξέρω δεν έχει πρόβλημα η περιοχή, μάλλον με εμένα κάτι δεν πάει καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.