Stratos2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Επιτελους ηρθε και μενα η σειρα να κανω την κινηση μου προς ADSL.... Τι προτεινεται ? που να πρωτοκοιταξω ? ποια εταιρια ειναι τουλαχιστον ποιο αξιοπιστη? ΒΟΗΘΕΙΑ να μην χαθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Καταρχην ρωτα στον Οτε της περιοχης σου για να δεις αν υπαρχουν <πορτες> ωστε να ενεργοποιηθεις συντομα η για να μαθεις την τυχον καθυστερηση....πιστευω σχεδον ολοι τα ιδια ειναι....για μενα επαιξε ρολο ο χρονος συνδεσης και πηρα απο Οτε conn-x ,συνδεθηκα σε μια μερα και ολα καλα.. Καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Στην περιοχη μου υπαρχει "προσβαση" γρηγορα απο ΟΤΕ... Το πακετο conn-x τι ακριβως ειναι βρε παλικαρια ... ειμαι και λιγο "τουβλο" και... ντεν καταλαμπαινει. Αντε και πηρα ενα τετοιο πακετο υστερα? Σας κουρασα λιγο αλλα βρε παιδια πως να το κανουμε καθε αρχη και δυσκολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Παιρνεις το μοντεμ απ'τον Οτε,νομιζω οτι τωρα το δινουν δωρεαν,το συνδεεις στον υπολογιστη σου και πεεεριμενεειιις το <πρασινο φως> στο μοντεμ που σημαινει οτι συνδεθηκες ...ευκολα πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ σου προτείνω να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ, ώστε η πόρτα που θα αποκτήσεις να είναι δική σου και να μην εξαρτάται απο κανένα "κουτί" και να είσαι ελεύθερος να αλλάζεις ISP κατά βούληση. Παίρνεις ένα μοντεμ και περιμένεις ενεργοποίηση. Διαλέγεις και provider και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Βρε παιδες ειπα οτι ειμαι "τουβλο" αλλα οχι μπιτ... Περι modem kai splitter εχω ιδεα ... δηλαδη το πακετο... Το πακετο τι αλλο εχει ? Για μια 512 τι θα πληρωσω στην αρχη και επειτα ανα μηνα? Αυτο δεν καταλαβαινω ... εχει λεει το πακετο με δωρεαν μοντεμ δωρεαν εκεινο δωρεαν το αλλο και στο τελος τα γ@μισ@τικα τα πληρωνει ο γαμπρος.!!! Αυτο ρωταω μην τρεξω και πεσω σε καμια παγιδα που δεν υπολογισα . Μηπως υπαρχει κανεις "γαμπρος" που τα πληρωνει τωρα και ξερει να με κατατοπισει χωρις να τραβαω τις τριχες απο το "φαλακρο" μου κεφαλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 sa1901 αυτο μου το προτεινε και αλλος ... ισως να ειναι και η καλυτερη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unre@l Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 ego vasika 8a proteina na MIN pareis kapoio apo ta etoima paketa (conn-x, adsl in a box) dioti polu apla dne sou afinoun dikeioma epilogis. Apla: pare tilefono sto 134. rota ama uparxoun elef8eres portes kai kane mia aitisi gia tin taxitita pou 8es. ama se rotisei gia epsoplismo pes 8a ton agoraseis monos sou.phgaine meta se kapoio magazi kai agorase ena adsl modem.kalutera na einai router me ethernt kai oxi kana USB modem. Sti sunexeia pare ena spliter kai osa filtra xriazesai Molis pareis kai to modem kai sou energopoihsoun tin grafi arxise na perneis olous tous ISP kai na zitas demo sundromes oste na deis poios ISP se volevei kalutera. oi eteries pou dinoun einai OTEnet, Forthnet, Tellas. Gia ACN den eimai sigouros. an 8es na tin testareis pare mia kartoula se periptosi pou den dinoun demo. auta apo emena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 unre@l ,that was re@l!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratos2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 unre@l μπορω να σου πω πως ησουν αρκετα κατατοπιστικος φιλε μου . Η συμβουλη σου πιστευω ειναι και η καλυτερη οποτε ετσι και θα πραξω . Παιδια οντως ηθελα μια συμβουλη επειδη ολα γυρο μου φανταζουν μπαχαλο περι ADSL. Απο καπου θελω να αρχισω και νομιζω πως ο unre@l εχει δικιο με την σειρα που τονιζει τα βηματα αγορας και εγκαταστασης ADSL. Thanx unre@l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freelove Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 i acn den dinei demo. makria apo vivodi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Paidia epeidi kai egw etoimazomai kai adsl,poia etairia einai kata ti gnwmi sas pio aksiopisti apo themata taxititas kai upostiriksis.An theorisoume to diktuo tou pote fix gia olous poios einai pio statheros se taxitites??Exw akousei gia forthnet kai tellas.Isxuoun??? Apo montemaki dsl plin twn gnwstwn(tis alcatel kai tou theiou) exete na proteinete kati kalo se router-ethernet??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oddin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Kai egw se anazitisi dsl eimai,kai diavazw edw pera,mia paw na katalavw mia xanomai,poy tha paei thathn vrw thn lysh! Sxetika symferwn vriskw to dsl in a box,alla vlepoyme... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 ego vasika 8a proteina na MIN pareis kapoio apo ta etoima paketa (conn-x, adsl in a box) dioti polu apla dne sou afinoun dikeioma epilogis. Πολύ σωστός. μακριά από πακέτα, την έχουν πατήσει πολλοί... kalutera na einai router me ethernt kai oxi kana USB modem. Γιατί να καλύτερα να είναι ethernet? Εγώ έχω το Jetspped 520 του θείου ( lol ) και είτε το συνδέω usb είτε ethernet δεν υπάρχει καμία διαφορά στις ταχύτητες. Στο ethernet μάλιστα δεν παίζεις ως active! (Προφανώς σετάρισμα θέλει αλλά δεν το χω καταφέρει ακόμα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiKL Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Costinio apo patra??? An nai me ti provider eisai kai poso pita einai ta dslam stin patra?? Taxitites peripou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.