sikaztarek Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 kserete kanena kalo usb card reader gia xD kartes? (apo pshfiakh olympus)
blackwar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Άλλη μια ψήφο και από μένα στα usb της kingston και ειδικά στο elite traveler. Kai apo mena!!! eimai katoxos edw kai ena mina enos 512mb apo to e-shop. kai propantwn exei kai 5 xronia eggyihsy opote oti kai na pathei eisai kalymenos. opote pios o logos na protimas ta ftina no name, apo ti stigmi poy mporeis na diatheseis kati parapanw kai tha to exeis gia xronia eggihmena! pantws gia flashakia kingston koitate kai to shop21 exeis kales times paradoxws!!!
panxris Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 pisteveis oti meta apo 2-3 xronia de tha xeis parei kati kalytero?de lew oti tha to petakseis alla pistevw oti to douko mou pou ine PNY me 2 xronia eggysh tha me kalipsei ws tote (kai fisika de perimenw na xalasei meta) pou to flash 1GB tha kanei 10 eyrw....kai tha to poulan sto periptero
karkalos314 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Πρόκειται να προμηθευτώ ενα Usb flash drive χωρητικότητας 256mb. File opoio kai na pareis epelexe kapoio megaliteris choritikotitas (protino 1G na metafereis kai cd). Na eisai sigouros oti an pareis mikro kapoia stigmi tha skeftis oti ekanes vlakeia kai sou xriazetai megalitero.
AMDAKIAS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ θα πρότεινα Kingston 256MB Elite USB 2.0 με 5 χρόνια εγγύηση.
ALR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Καταρχήν να πώ ότι το elite traveler δεν κοστίζει περισσότερο επειδή έχει 5 χρόνια εγγύηση και επειδή το όνομα της kingston είναι trendy,αλλά επειδή είναι πιο γρήγορο από τα υπόλοιπα flash drives της αγοράς ,τόσο στην ανάγνωση όσο και στην εγγραφή,οπότε όποιος διαθέτει κονδύλια και θέλει maximum απόδοση και ταχύτητα στο κάθε τί που παίρνει,ανεπιφύλακτα συνιστάται. Πρέπει επίσης να συμφωνήσω με τον φίλο που είπε πριν ότι μετά από 3 χρόνια στάνταρ θα βγεί κάτι καλύτερο.Εννοείται αυτό. Τέλος να πώ οτί εγώ επέλεξα μια διαφορετικη λύση μιας και διέθετα ήδη 4 κάρτες (2 MiniSd 256mb,16mb,2 mmc 30mb) και έψαχνα ταυτόχρονα τρόπους σύνδεσης με τον υπολογιστή για το κινητό μου (panasonic x700) Έτσι με αυτό εδώ το πραγματάκι τακτοποίησα τις ανάγκες μου με τον οικονομικότερο τρόπο. Μόνο με 13 ευρώ single card reader minisd,sd,mmc σε μέγεθος usb flash drive .Σαν usb flash drive δηλαδή που η χωρητικότητα του αναβαθμίζεται ανάλογα με την κάρτα που θα τοποθετηθεί εσωτερικά. Το παρείγγηλα και ήρθε σε μια μέρα από το play247 και μου έστειλαν δώρο ένα φουσκωτό πολυθρονάκι για το κινητό,σκέτη αφασία Οπότε αν χρειαστώ κάποτε μεγαλύτερη χωρητικότητα που λέει και ο φίλος μας,κάρκαλος,πολύ απλά θα πάω να αγοράσω μια καρτούλα! Μέχρι στιγμής πάντως τα 256mb μου φτάνουν και μου περισσεύουν!
gascoin Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Δημοσ. 21 Απριλίου 2005 Αυτό που αναφέρεις κάνει και για memory stick της Sony;
ALR Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2005 όχι είναι μόνο για mmc /rs-mmc και SD/mini-SD .
ALR Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2005 Φτηνή και καλύ πρόταση από τα Carrefour για Usb flash disc και όχι μόνο μιας και το συγκεκριμένο μαραφέτι είναι δέκτης ραδιοφώνου και mp3 player με χωρητικότητα 256mb. ΦΟΡΗΤΟ MP3 PLAYER UNITED ΜΝΗΜΗ 256 ΜΒ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΣΚΟΣ USB ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC ? 49,00 Γνωρίζουμε τίποτα για την μάρκα ;Καμιά εμπειρία κανείς ; Πάντως στα multirama το ίδιο κοστίζει 69 ευρώ. Εδώ και το link
kakofonixx Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Φτηνή και καλύ πρόταση από τα Carrefour για Usb flash disc και όχι μόνο μιας και το συγκεκριμένο μαραφέτι είναι δέκτης ραδιοφώνου και mp3 player με χωρητικότητα 256mb. ΦΟΡΗΤΟ MP3 PLAYER UNITED ΜΝΗΜΗ 256 ΜΒ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ ΔΕΚΤΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΣΚΟΣ USB ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ PC ? 49' date='00 Γνωρίζουμε τίποτα για την μάρκα ;Καμιά εμπειρία κανείς ; Πάντως στα multirama το ίδιο κοστίζει 69 ευρώ. Εδώ και το link καλο, αλλα αν οι θυρες usb ειναι κοντα η μια με την αλλη (οπως συνηθως ειναι) εχεις προβλημα λογω του ογκου του. Για δειτε και αυτο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_38&products_id=715&zenid=e6d223045ceab7597700adeb26887bba Το εχω σε 512 και ειναι super! Ταχυτατο και παντα μαζι μου! ασε που οποιος το βλεπει δεν πιστευει τα ματια του!!
traianos Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 εγω εχω ενα 256MB της SanDisk,το mini cruizer και εχω ακουσει πολυ καλα λογια και απο αλλους,μπορειτε να το δειτε στο forum Insomniac's Review.Το δημοσιευσα εκει και οσοι το εχουν ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Συν τοις αλλοις ειναι και ομορφο που εχει ενα λαμπακι απο πισω,Εγω το πηρα 38Euros απο Ισπανια και δεν ξερω ποσο εχει εδω ή αν το αγορασα σε καλη τιμη.Παντως δουλευει ρολόι και παλι αυτο θα επαιρνα αν αγορζα τωρα.
JiKL Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 exo kai ego 2-3 tis transcend 128mb kai eimai apolita euxaristimenos!exo kai alla 4 kai auta (marka den ksero einai diafimistika )128mb kai 64 kai apo auta mia xara! ara den nomizo na pezei toso rolo i marka!
ALR Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 βασικά παίζει στο χρόνο.Το φλασάκι πρέπει να είναι ανθεκτικό.Εκτός αν θέλεις κάθε χρόνο να αγοράζεις καινούργιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.