FELIX Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 kai egw me trascend 128Mb edw kai ena xrono peripou monima panw ston dreambox,monima on diladi kai osh wra pezei o dreambox anabosbhnei to fwtaki tou.exei antexei mia xara ws twra.htan kai to mono pou brhka perysi sthn agora pou na einai full cobmatible me linux
ALR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Λογικά θα υπάρχουν κάποιες διαφορές όσον αφορά την αντοχή,αλλά και την κατασκευή του κάθε usb flash drive.Πχ ο elite traveler της Kingston λέει οτί μπορείς να το συνδέεις και να το αποσυνδέεις απο τον υπολογιστή σου χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς την ανάγκη της αποσύνδεσης,διαδικασία η οποία μου φαίνεται σπαστική.Ρώτησα στο πλαίσιο αν χρειάζεται να το κάνεις αυτό και γιατί στα tracsend και μου απάντησαν οτί αν θέλω την καλύτερη αντοχή ,θα πρέπει να ακολουθώ την διαδικασία και ο λόγος είναι η απότομη εισαγωγή και διακοπή ρεύματος στο usb flash drive,κάτι που μακροχρόνια προκαλέσει βλάβες. Στο πλαίσιο επίσης μου είπανε οτί εκτός του κλασσικού usb flash drive tracsend που έχουνε (256μβ=31 ευρώ),περιμένουν ένα ακόμη μοντέλο της ίδιας εταιρίας που θα κοστίζει 5-6 ευρώ περισσότερο και απλώς θα είναι μικρότερο. Τι λέτε ;
grtsik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Transcend 1 GB δουλεύει 2 χρόνια χωρίς διακοπή και πλυμένο στο πλυντήριο, χωρίς να πάθει τίποτα το αθεόφοβο!!!
The Crow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Transcend 1 GB δουλεύει 2 χρόνια χωρίς διακοπή και πλυμένο στο πλυντήριο, χωρίς να πάθει τίποτα το αθεόφοβο!!! :eek:
stefanos_79 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Ειμαι και εγω κάτοχος ενος trascend 512mb και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Με συνδεση Usb2.0 ειναι πολυ καλο.η χρηση του είναι καθημερινη εδω και ένα χρονο και δεν εχει προκυψει κανένα προβλημα.
spirosta Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Όσον αφορά το πλύσιμο στο πλυντήριο δεν παθαίνουν τίποτε γιατί αποσυνδεμένα δεν παίρνουν ρεύμα. Αλλά πάντα πρέπει να στεγνώσει καλά να μην έχει σαπούνια μέσα και μακροχρόνια μπορεί να οξειδωθούν τα μεταλλικά μέρη και να χαλάσει off topic αλλά αξίζει να το σημειώσουμε. end
lambros Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Pare Lexar, se auto pou pira elege 5years warranty
ALR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 ή θα πάμε οικονομικά ή θα πάμε με το καλύτερο το οποίο και πιστεύω ακράδαντα πως είναι το elite traveler της kingston.Αναφέρομαι σε Αυτό Κοστίζει 43 ευρώ. Βεβαίως δεν κοστίζει περισσότερο επειδή πουλάει μάρκα,ούτε μούρη.Απλώς έχει την διπλάσια ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης από τα υπόλοιπα κοινά usb flash drives της αγοράς. Αλλιώς είμαστε για tracsend που κοστίζει 31 ευρώ.Καλή τιμή και αξιόπιστο από ότι φάνηκε από πολλούς χρήστες εδώ.
ALR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δείτε και Αυτό Πολύ καλή λύση για όσους ήδη έχουνε κάρτα μνήμης από κάποιο κινητό ή φωτογραφική μηχανή.Υποστηρίζει mmc sd mini sd και άλλους τύπους,συνδέεται με Usb 2 και κοστίζει μόνο 13 ευρώ! Εγώ που έχω ήδη μια mini sd 256mb το θεωρώ πολύ καλή λύση! Card reader και usb flash drive σε μια συσκευή !
haris_ch02019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Transcend 1 GB δουλεύει 2 χρόνια χωρίς διακοπή και πλυμένο στο πλυντήριο, χωρίς να πάθει τίποτα το αθεόφοβο!!! kata kairous exw akousei na plenoun lefta kata lathos..ante kai portofoli...alla usb????? my god...egw edw kai mia mera psaxnw to usb mou kai den to briskw pouthena kai i'm in panic...50 selides egasia exw perasmenes...ti opoies den exw sto pc...
ALR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 το πλένεις ή όχι,καλό θα είναι να κρατάς και αντίγραφο της δουλειάς σου στον υπολογιστή καλου κακου! Κάτι λίγο,πιο εντός θέματος Σαν εναλλακτική λύση μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα usb ο οποίος είναι και mp3 player και fm radio και ηχογραφεί φωνή. Ένα τέτοιο μαραφέτι βρίσκεται Εδώ,η χωρητικότητα του είναι 512mb και κοστίζει 80 ευρώ!
panxris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Λογικά θα υπάρχουν κάποιες διαφορές όσον αφορά την αντοχή' date='αλλά και την κατασκευή του κάθε usb flash drive.Πχ ο elite traveler της Kingston λέει οτί μπορείς να το συνδέεις και να το αποσυνδέεις απο τον υπολογιστή σου χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς την ανάγκη της αποσύνδεσης,διαδικασία η οποία μου φαίνεται σπαστική.Ρώτησα στο πλαίσιο αν χρειάζεται να το κάνεις αυτό και γιατί στα tracsend και μου απάντησαν οτί αν θέλω την καλύτερη αντοχή ,θα πρέπει να ακολουθώ την διαδικασία και ο λόγος είναι η απότομη εισαγωγή και διακοπή ρεύματος στο usb flash drive,κάτι που μακροχρόνια προκαλέσει βλάβες.Στο πλαίσιο επίσης μου είπανε οτί εκτός του κλασσικού usb flash drive tracsend που έχουνε (256μβ=31 ευρώ),περιμένουν ένα ακόμη μοντέλο της ίδιας εταιρίας που θα κοστίζει 5-6 ευρώ περισσότερο και απλώς θα είναι μικρότερο. Τι λέτε ;[/quote'] Ε καλα μη τρελαινεσαι τοσο ,κανενα USB flash drive δε χαλαει αν το αποσυνδεσεις χωρις να επιλεξεις απ τα windows να την αποσυνδεσουν!Το κανεις για να μη χασεις δεδομενα σε περιπτωση που ακομη γραφει στο stick.Εξασφαλιζει τον τερματισμο της αναγνωσης/εγγραφης καθως ειναι αφαιρουμενο drive.Δε γινεται για την υγεια της συσκευης αλλα για την ασφαλεια απο απωλεια δεδομενων. Για μενα παρτε το πιο φτηνο που θα βρειτε,φυσικα να ναι αξιοπρεπης η συσκευασια και να χει κανα 2 χρονια εγγυηση....κατα τα αλλα για μενα ειναι ολα τα ιδια.... Εγω πηρα απ το Πλαισιο το PNY το οποιο δε το ξερα σαν μαρκα αλλα οταν ειδα οτι ειναι προσεγμενο,μικρο και εχει 2 χρονια εγγυηση και website τοι πηρα χωρις δισταγμο....και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.31 ευρω...τωρα δε το χει (Πατρα) και επεσε η τιμη του tracsend στα 31 ευρω επισης....
ALR Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω,έτσι μου είπαν στο πλαίσιο(όχι ότι τους εμπιστεύομαι),έτσι ανέφερα. Όντως η τιμή του tracsend έχει πέσει στα 31 ευρώ και απλά αναμένουν ένα καινούργιο μοντέλο της εταιρίας το οποίο θα κοστίζει 5-6 ευρώ παραπάνω,θα είναι πιο μικρό και θα βγαίνει σε πολλά χρώματα.. Πάντως εγώ παρήγγηλα ήδη τον multi card reader και usb flash drive ταυτόχρονα ,αφού έχω μια mini sd 256,με βόλεψε αφάνταστα.Με 13 ευρώ έκανα την δουλειά μου!
panxris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Στο Πλαισιο ειναι ικανοι να σου πουν οτι κανει και φραπε για να στο πουλησουν.....γνωστα πραματα,welcome to the wonderful world of computers
bartenderas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Άλλη μια ψήφο και από μένα στα usb της kingston και ειδικά στο elite traveler.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.