Προς το περιεχόμενο

Meet the fockers!!!

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το σκατολογικό είναι τύπου Farreli brothers(π.χ dumb and dumber,sth about mary γενικά ότι έχει να κάνει με υγρά που εκρίνει το σώμα).Οι μπανανόφλουδες θεωρούνται slapstick.Δηλ ας πούμε abbot and costello,χοντρός λιγνός κλπ.

σωστός................................

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τώρα δηλαδή περιμένεις 100% ταύτιση απόψεων εδώ μέσα για να αποφασίσεις?Θα περιμένεις πολύ καιρό...Ταινία είναι,σε άλλους άρεσε σε άλλους όχι.

Ποιος μιλησε για ταυτιση 100%? Εγω αναφερομαι σε 2 τεκμηριωμενες αποψεις απο τον epote και τον random που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες. Η μια αποψη λεει μη πατε και η αλλη πατε οπωσδηποτε. Απλα περιμενω περισσοτερες γνωμες και κριτηκες για να δω περι τινος προκειται π.χ τι λεει συγκριτικα με το no.1. Εσυ δηλαδη τι συμπερασμα βγαζεις εως τωρα?

Δημοσ.

Eγώ δεν περιμένω τι θα ειπωθεί σε ένα forum για να δω μια ταινία.Έχω τα δικά μου κριτήρια.Εαν είναι να περιμένω να βγεί ένα δείγμα απο καμια 20αρια απόψεις για να αποφασίσω..ταινία θα πάω να δω δεν αγοράζω αυτοκίνητο.

Δημοσ.
Ποιος μιλησε για ταυτιση 100%? Εγω αναφερομαι σε 2 τεκμηριωμενες αποψεις απο τον epote και τον random που ειναι εκ διαμετρου αντιθετες. Η μια αποψη λεει μη πατε και η αλλη πατε οπωσδηποτε. Απλα περιμενω περισσοτερες γνωμες και κριτηκες για να δω περι τινος προκειται π.χ τι λεει συγκριτικα με το no.1. Εσυ δηλαδη τι συμπερασμα βγαζεις εως τωρα?

den tha bgaleis akri. Apla koita me poion apo olous simvadizei to gousto sou meses akres kai akoloutha ayton.

Δημοσ.

Τι νας πω. Εμένα πάντως μου άρεσε. Μου άρεσε επίσης και η πρώτη ταινία και βοηθάει να την έχεις δει! Να πάτε να την δείτε είναι η άποψη μου! :)

Δημοσ.

Δε παει ακριβως ετσι, μετραει κυριως και το περιεχομενο των σχολιων και της κριτικης του καθενος. Για παραδειγμα με το γουστο σου φιλε epote σε πολλες ταινιες συμβαδιζω και σε αλλες οχι. Αυτο που θελουν να δουν οποιοι διαβαζουν αυτο το τοπικ ειναι τα σχολια για την ταινια και μια αξιολογηση για να κρινουν αν θα τους κεντρισει το ενδιαφερον να την δουνε. Εκτος αν μπαινουν εδω για να χανουν τσαμπα την ωρα τους. Γινεται βεβαια και κουτσουμπολιο για χαβαλε αλλα δε μενουμε εκει... Φυσικα και υπαρχουν καποια προσωπικα κριτιρια για τον καθενα φιλε avenger, δεν εισαι ο μονος που λειτουργει ετσι, αλλα τα πραγματα δεν ειναι παντα ξεκαθαρα για ολες τις ταινιες. Αν αυτο το τοπικ ειναι απλα και μονο για χαβαλε οπως το θεωρεις εσυ τοτε γιατι τα παιδια παραπανω κατσανε και γραψανε δυο πραγματα για την ταινια? Σα να λες τι καθονται και γραφουν τωρα αυτοι και τι την ψαχνεις και συ ρε φιλε ψαξτο ετσι μονο οταν παρεις αμαξι (ουτε καν καρτα γραφικων?), και τι διαβαζετε και σεις οι υπολοιποι... :P

Φιλικα παντα, ετσι? ;)

Δημοσ.

qspock διαφωνώ με την τοποθέτησή σου.Γιατί απλούστατα έτυχε και άνοιξε τοπικ για αυτή την ταινία,δεν βλέπω σε κάθε ταινία που βγαίνει να ανοίγει τοπικ όπου μπαίνουν ξέρω-γω 30 άτομα να εκθέσουν την άποψη τους,ώστε να βγει συμπέρασμα.Υπάρχει το sticky κριτικές ταινιών για αυτό το σκοπό.Εδώ είχαμε μονολεκτικές τοποθετήσεις,που δεν ξέρω πως θα βοηθήσουν κάποιον να αποφασίσει,αλλά επιμένω δεν θεωρώ σημαντική απόφαση που θέλει πολλή σκέψη το αν θα δεις μια ταινία.Τι να κάνουμε δεν συμφωνούμε, έτσι είναι η ζωή.Τέλος του offtopic μιας και δεν έχω δει την ταινία και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.

Δημοσ.

qspock:

einai profanes oti 10 diaforetika atoma tha dosoun 10 diaforetikes apopseis gia mia tainia.

Px les oti se kapoies tainies den simfoneis mazi mou, fair enough (an kai den vlepo to logo giati ego exo panta dikio:p) stis tainies pou ksereis oti simfonoume akou th gnomh mou, se aytes pou DEN simfonoume mhn thn akous kai akou tou kayzer soze.

Akrivos logo tou oti se mia apopsh metraei to periexomeno prepei na ginete ayto giati an apla kanoume mia statistiki souma "thetikon-aritikon" apopseon to apotelesma tha einai mallon rixo:)

Δημοσ.

Re ti na leei kai oloi sas ama legate oti einai moufa palu tha pigena na tin evlepa opos kai na eixe...fusika voithaei kai i cable oste na min thelo na xaso 2 ores sto cinema kai blame my bitch for her choices...alla otan pezoun stiller.de niro...ktl ti den tha pas na tin deis???E tha pas kollite...

Δημοσ.

τα ιδια λέγανε (και λέγατε) για το analyze that και τελικά το καταευχαριστήθηκα

θα την δώ το σάββατο και θα σας πώ

Δημοσ.

Εγώ το είδα χθες και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ . Είναι πολύ καλύτερη από τις υπόλοιπες ταινίες του Στίλερ . Το μωρό ήταν απίστευτο !!!

Πολύ καλή !

Δημοσ.

Καλή ήταν εγώ γέλασα πολύ. Βέβαια να τη δει κανείς σοβαρά έχει όντως πολλά στραβά αλλά δεν ξεκίνησε κανείς να φτιάξει αριστούργημα πιστεύω έτσι και αλλίως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...