epote Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 το ειδα χτες το μεσιμερι. Δεν μου αρεσε *καθολου*. Πηγα προετημασμενος να δω χαζο-μπεν στιλερ-κωμοδια τυπου meet the parents η ακομα starchy and huch hell ακομα και το dodgeball θα μου εκανε. Αντ αυτου η ταινια ειναι ενα συνοθηλευμα κακων, αμηχανων "αστειων". Χειροτερης πολιτικης σατυρας και γελειου σεναριου. Κριμα για το καστ, πραγματικα κριμα, δεν εκαναν ουτε καν το κοπο να δημιουργησουν χημεια...
^BOOMBOOM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Απίστευτα ανιαρή ταινία, δεν έχει απολύτως τίποτα το ενδιαφέρον ή το αστείο.
mrFrodo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 tha symfwnisw me tous dyo prolallisantes streisand hoffman de niro tha mporouse na itan dream team..
random Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Πολυ καλή κωμοδία. να πατε οπωσδηποτε , τουλαχιστον οσοι αγαπατε "φιλαρακια", "παντρεμενους με παιδια" και γενικα αμερικάνικο χιουμορ. g*mo ta gelia στόρυ. Να την αποφύγετε οσοι εχετε δει 17 φορες την Αλικη στον ναυτικό, ολα του Βουτσά και παρακολουθητε ελληνικες σειρες ωρες 9-12 ή Λάμψη, δεν θα καταλάβετε. Οπωσδηποτε δεν θα μου αφησει και πολλα στη μνήμη, δεν ειναι εργο τεχνης, αλλα οσοι ώρα είουν μέσα στο σινεμά, εγώ γελούσα. ειναι για διασκέδαση, και τη δίνει. Ο Στιλερ "δεν ειναι πουθενά". Ολα τα λεφτά Ντε Νιρο - Χόφμαν, και κατα 2ο το φοβερό μωρό.
^BOOMBOOM Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Πολυ καλή κωμοδία. να πατε οπωσδηποτε ' date=' τουλαχιστον οσοι αγαπατε "φιλαρακια", "παντρεμενους με παιδια" και γενικα αμερικάνικο χιουμορ. g*mo ta gelia στόρυ. Να την αποφύγετε οσοι εχετε δει 17 φορες την Αλικη στον ναυτικό, ολα του Βουτσά και παρακολουθητε ελληνικες σειρες ωρες 9-12 ή Λάμψη, δεν θα καταλάβετε.[/quote'] random νομίζω τα είπες ανάποδα
hawkj83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Το μωρό έπαιζε καλύτερα απ' όλους αλλά είχε γέλιο... Ass hooooooooooole...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ah it was ok!!!Anyways...
Alt3rnative Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 de tha lipithite ta lefta sas!De tha deite kapoio aristourgima alla tha perasei poly euxarista h wra!
The Crow Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Συνηθισμένοι είμαστε άλλωστε μια και δεν βλέπουμε πολλά αριστουργήματα τώρα τελευταία!!
qspock Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Τελικα ρε παιδια να το δει κανεις η να μη το δει? Το συγκεκριμενο τοπικ δε βοηθαει και πολυ θα ελεγα...
avenger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Τελικα ρε παιδια να το δει κανεις η να μη το δει?Το συγκεκριμενο τοπικ δε βοηθαει και πολυ θα ελεγα... Τώρα δηλαδή περιμένεις 100% ταύτιση απόψεων εδώ μέσα για να αποφασίσεις?Θα περιμένεις πολύ καιρό...Ταινία είναι,σε άλλους άρεσε σε άλλους όχι.
midnight_man Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 μάπα, ας μην τα μπερδεύουμε, υπάρχει το αμερικάνικο σκατολογικό χιούμορ με τους τύπους που πατάνε μπανανόφλουδες και πέφτουν κάτω και το χιούμορ - friends
avenger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 μάπα, ας μην τα μπερδεύουμε, υπάρχει το αμερικάνικο σκατολογικό χιούμορ με τους τύπους που πατάνε μπανανόφλουδες και πέφτουν κάτω και το χιούμορ - friends Το σκατολογικό είναι τύπου Farreli brothers(π.χ dumb and dumber,sth about mary γενικά ότι έχει να κάνει με υγρά που εκρίνει το σώμα).Οι μπανανόφλουδες θεωρούνται slapstick.Δηλ ας πούμε abbot and costello,χοντρός λιγνός κλπ.
eurander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Την ειδα πριν απο 2 μερες...τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα δε θα ελεγα και οτι εχασα 3 ωρες απο τη ζωη μου...βλεπεται θα ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.