{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 To ipie kaneis to game giati exo some erotiseis???
tomzaribo21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Το ipia εγω αλλά με βάρεσε κατακέφαλα γιατί ήμουνα νηστικός.
elalekom Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Lol! {TDi}Dj2k..infc ti mporei na ennoeis?
avenger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ δεν το "ήπια" αλλά το έχω.Αν σου αρέσει η σειρά onimusha πάρτο ανεπιφύλακτα(είναι απο τον δημιουργό του).Είναι ακριβώς σαν το onimusha,αλλά στην αρχαία Ρώμη με gladiators κλπ.Έχει βέβαια και κάποια κομμάτια stealth που είναι ελαφρώς εκνευριστικά,αλλά όχι ότι χαλάνε το παιχνίδι.Αν σε ενδιαφέρει έχει πολύ gore,δηλ φεύγουν χέρια κλπ.Επίσης,φαίνεται αρκετά μεγάλο σε διάρκεια για τέτοιου είδους παιχνίδι. Συμπέρασμα,αξίζει μέχρι και την αγορά του.Σίγουρα αξίζει ενοικίαση και φυσικά κατέβασμα(αν και είναι μεγάλο το άτιμο..4 giga και κάτι)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ontos auto ennoo ore palikaria!!!Anyways ego den mporo me kourase se mia arena kai leo na to steilo ektos kai ama kapoios to exei {piei} kai mou pei!!! Kapoios???
avenger Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Που έχεις κολλήσει?Έχει σε κάποιες συγκεκριμένες requirements για να περάσεις,δεν αρκέι πάντα να τους σκοτώσεις όλους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 ekei pou prepei na katastrepseis ta agalmata kai to ena vriskete stin mesi kai exei guro guro karfia kai prepei na petakseis rocks.EEE den prolaveno me tipota leme...
avenger Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Mάλλον δεν έχω φτάσει ακόμα εκει..είμαι στο πρώτο chariot race.Είναι και νωρίς δεν έχει βγει faq..αλλά ρίξε μια ματιά στο forum του gamefaqs αν καταλαβαίνεις την αγγλική,συνήθως έχουν hints.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Thanx i passed that F. arena anyways...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.