Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Ρε παιδια εκανα εγκατασταση το παραπανω παιχνιδι για τον γιο μου και ενω λειτουργει κανονικα μετα απο καποιες φορες παιξιμο βγαζει μυνημα οτι δεν εγκαταστηθηκε σωστα και πρεπει να ξαναεγκατασταθει!!!Το κανω απεγκατασταση ξανα εγκατασταση και μετα απο λιγες φορες παλι το ιδιο <BR>Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2001 Φυσικααααααααααααα.Ειμαι κατα των original Mπορω να κανω κατι?
Guerriero4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Platano:<BR><STRONG>Φυσικααααααααααααα.Ειμαι κατα των original Mπορω να κανω κατι?</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Na baleis to crack isws..
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Το crack το εβαλα .Χωρις αυτο δεν δουλευει καθολου
onasis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2001 file mou ek prwths opsews prepei na ftaiei h kopia.mporei na einai mapa to cd,to testares se kana allo pc;deyteron ti leitourgiko exeis kai;sta xp polla games exoun provlima;kai triton drivers swstoi gia kathe ma kathe hardware einai aparaithtoi gia kathe swsto gamer.elpizw na se voithisa
xaxanoylis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 prepei na ftaei i kopia an to thes mail me:[email protected] <BR>den xreiazetai na moy doseis tipota...<BR>ego psaxno kodikoys giati apo oti exo akoysei thelei kodikoys gia na xekleidoso tin leoforo...<P>filika <BR>xaxanoylis<p>[ 04-12-2001: Message edited by: xaxanoylis ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.