Προς το περιεχόμενο

dvd-ταινίες. απο videoclubs?

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα καλά δεν μπορώ να καταλάβω.. πως τα dvd απο τα videoclub καταλήγουν σε τέτοια χάλια.. (απο κάτω..) λές και πάνε στην παραλία και παίζουν freesbe ή τα πετάνε.. κάτω.. :twisted:

Δηλάδή δεν γίνεται όταν τα δανείζεται κάποιος να τα επιστρέφει όπως ακριβώς τα πήρε ?????

Δημοσ.

Αφού όπως καλά ξέρεις ο κόσμος άμα δεν είναι κάτι δικό του δεν το προσέχει καθόλου.Πώς θέλεις εσύ τώρα να προσέχει τα dvd του videoclub!!Άμα όμως τα είχε αγορασμένα εκεί θα έβλεπες αν θα τα πρόσεχε!!:wink:

Δημοσ.

Αν το VideoClub δεν προσέχει τα ιδια του τα DVD να ειναι σε καλή κατάσταση οταν αυτά επιστρέφονται γιατι να τα προσέχει αυτός που τα ενοικιάζει?

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να μάθω αν κάτι κυρίες θέλουν ειδική εκπαίδευση για το πως το πιάνουν!

Για το δισκάκι λέω. :P

Μιλάμε για δισκάκια σκέτη ιστορία. Όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω.

Δεν έχω προσέξει και για «άλλο» αποτύπωμα. Αλλά αν κοιτάξουμε καλά σε κάνα παλιό όλο και κάτι θα δείξει.

Και φυσικά πολλά είναι περιποιημένα με κρέμα περιποίησης :lol:

Χιλιάδες έχουν περάσει από τα χέρια μου τόσα χρόνια στο pc και η επιφάνεια τους είναι εντελώς άθικτη όπως ακριβώς τα αγόρασα.

Τόσο μυαλό θέλει για να πιάσεις ένα δισκάκι από τις άκρες ; :confused:

Δημοσ.

ki egw to idio provlima exw.. opote noikiazw diskaki kata 50% den to diavazei to drive mou pou einai kai kommataki palio... eytyxws apo tote pou phra to dvdr exei psilolu8ei to provlima, dioti einai kenourgio kai kapws anektiko se read errors.. alla kai pali...

prepei na eisai poli lalakas na mhn prosexeis ta diskakia sou..

asxeto: emena pantws an tolmhsei kai dei to diskaki apo katw kai mou pei to gratsounises, 3erw apo twra pou 8a tou to topo8ethsw.. hdh tou ta xw mazemena, tosa tsaba lefta exw dwsei sto videoclub..

Δημοσ.

re kleidokratwr mexri to athlio black album oi metallica eixan kai GAMO ta tragoudia kai album. de ftanei pou pires apo afto to album alla kai apo to athliotero tragoudi pou kanane pote custom build apo ton bob rock gia koritsakia pou akoune aero(patero)smith!!! IMARTON (oxi oti exo se kamia ipolipsi pleon tous metallica)

Δημοσ.
re kleidokratwr mexri to athlio black album oi metallica eixan kai GAMO ta tragoudia kai album. de ftanei pou pires apo afto to album alla kai apo to athliotero tragoudi pou kanane pote custom build apo ton bob rock gia koritsakia pou akoune aero(patero)smith!!! IMARTON (oxi oti exo se kamia ipolipsi pleon tous metallica)

Opa arakse ligo!!! Anyway kala ola auta alla pou kollane me to hardware?!?

Δημοσ.

Έχω πάντως ακούσει περίπτωση όπου οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες γδέρνουν τα dvd για να μην αντιγράφονται εύκολα. Και εγώ είχα κουφαθεί όταν το πρωτοάκουσα αλλά ήταν έμπιστη η πηγή οπότε δεν είχα λόγο να το αμφισβιτήσω.

Δημοσ.

εγω πηρα ενα δισκακι μια φορα, το οποιο ηταν κομμενο απο τιν μια πλευρα ως την αλλη, κα8ετα!αντι να πατησουν το κοθμπι στην μεση για να βγει το δισκακι απο την θηκη, το τραβαγαν απο τις πλευρες, και καπουτ.....το επιασα απο την μια πλευρα, και στην μεση ακριβως εκανε μια γωνια...το ειδε ο ταμιας και τραβαγε τα μαλλια του! (ευτυχως το ειδα μολις μου το εδωσε.....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...