Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν επιτυχημένες "συνέχειες"?

indian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι

.

.

.

ναι<----sequel του οχι:P

το alien 2 καλυτερη συνεχεια? hardly, βλεποταν αλλα ηταν το λιγοτερο ατμοσφαιρικο απο τα τρια Imho.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οχι

.

.

.

ναι<----sequel του οχι:P

το alien 2 καλυτερη συνεχεια? hardly' date=' βλεποταν αλλα ηταν το λιγοτερο ατμοσφαιρικο απο τα τρια Imho.[/quote']

E εδώ ξεπέρασες τα όρια!!!Δεν έχει ατμόσφαιρα το aliens?????Aν υπάρχει μια ταινία που δεν κάνει ποτέ κοιλιά,μια ταινία που πραγματικά σε κρατάει μέχρι και το φινάλε αυτή είναι το aliens.."Βλεπόταν"????Πραγματικά εαν εγώ ήμουν mod θα σε εκανα ban για την ιεροσυλία αυτή!

Δημοσ.

το alien 2 καλυτερη συνεχεια? hardly' date=' βλεποταν αλλα ηταν το λιγοτερο ατμοσφαιρικο απο τα τρια Imho.[/quote']

1- oraio kai atmosfairiko

3- pesmeno se sxesi me ta 1,2

4- moufa

Apo tis kaliteres faseis olon ton epoxon me ginekes action-heroes einai sto 2 otan paei na parei piro to koritsaki.Episis meta sto mothership opou polemaei me tin basilisa . Min trelathoume kiolas, ti na pei to tomb-rider kai ta paromia.Sto telos tha mou peite oti h Zena exei megaliteri drasi!!!

Δημοσ.
το alien 2 καλυτερη συνεχεια? hardly, βλεποταν αλλα ηταν το λιγοτερο ατμοσφαιρικο απο τα τρια Imho.

Εντάξει, εδώ το παράκανες!:-) Άκου βλεπόταν... Ακόμα και με τα σημερινά δεδομένα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό και αγωνιώδες. Σχεδόν κάθε ιδέα του πήγαινε το σενάριο προς τα εμπρός (σπάνιο σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας) και δεν ήταν απλώς αντιγραφή του 1ου. Άλλωστε αν είχε την ίδια ατμόσφαιρα με το 1ο θα έμενε μοιραία στην σκιά του αυθεντικού. Πολύ καλή και η extended έκδοση για τους fans.

Το 3ο θα ήταν καλό αν δεν είχε τόσο κακό τέλος... κρίμα. Ξεκίνησε αδιάφορα (η σύνδεσή του με το 2ο ήταν ανεπαρκής και παιδαριώδης), συνέχισε με καλές υποσχέσεις και ωραία θρησκειολογική, σχεδόν αποκαλυπτική ατμόσφαιρα, αλλά στο τέλος τα έκανε μαντάρα...

Το 4ο απλά δεν έπρεπε να είχε γυριστεί....

Κάτι άκουσα ότι πάνε για 5ο αλλά ο Cameron (στον ρόλο του παραγωγού) δεν τα βρίσκει με τον Scott (στον ρόλο του σκηνοθέτη)!

man_with_no_name συμφωνώ γαι το Tοy Story 2!

To Terminator 2 είναι ίσως το καλύτερο sequel όλων των εποχών. Το 1 (που μου αρέσει επίσης) και το 2 ανήκουν σε εντελώς διαφορετική κλάση!!!

Το The Bourne Supremacy, προσωπικά το έχω σε μεγάλη εκτίμηση.

Υ.Γ.: Ποιό είναι καλύτερο; το "ΘΒ: Φανερός Πράκτωρ" ή το sequel "ΘΒ:Επιχείρησις Γης Μαδιάμ"; ;-)

Δημοσ.

-T2

-Alliens 2

-Xmen 2

-Νονος 2

-Ring 2 & 0

-Predator 2

-Matrix Reloaded

-Spiderman 2

-LOTR 2,3

-Kill Bill 2

-The Mummy 2

-Scary Movie 3 (οχι το 2)

Φυσικα και ειναι δυνατο να γινει ενα απολυτα πετυχημενο sequel, θεληση να υπαρχει και τα καταλληλα ...συστατικα.

PS: Αν εξαιρεσουμε τη φαση με την Ακροπολη της ...Θεσσαλονικης στο 2, το Θου-Βου 1 μαλλον υπερεχει :P

Δημοσ.
Φυσικα και ειναι δυνατο να γινει ενα απολυτα πετυχημενο sequel, θεληση να υπαρχει και τα καταλληλα ...συστατικα.

Συμφωνώ απόλυτα! Μόνο που συνήθως το sequel προσπαθεί να βγάλει λεφτά από την φήμη του αρχικού... Πάρε Matrix για παράδειγμα: μόλις είδαν την επιτυχία του 1ου έσπευσαν να χωρίσουν το σενάριο του sequel σε 2 ταινίες και άρα να πιάσουν περισσότερα φράγκα... Αν και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα...

PS: Αν εξαιρεσουμε τη φαση με την Ακροπολη της ...Θεσσαλονικης στο 2, το Θου-Βου 1 μαλλον υπερεχει :P

:-) Νομίζω πάντως ότι είναι από τα πρώτα sequels στον κόσμο και σίγουρα από τις πρώτες παρωδίες του είδους (1967,1969 vs Mel Brooks-Young Frankenstein 1974)...

Δημοσ.
-T2

-Alliens 2

-Xmen 2

-Νονος 2

-Ring 2 & 0

-Predator 2

-Matrix Reloaded

-Spiderman 2

-LOTR 2' date='3

-Kill Bill 2

-The Mummy 2

-Scary Movie 3 (οχι το 2)

PS: Αν εξαιρεσουμε τη φαση με την Ακροπολη της ...Θεσσαλονικης στο 2, το Θου-Βου 1 μαλλον υπερεχει :P[/quote']

ayto gia to matrix eisai o monadikos pou xero na to isxirizetai :)

Δημοσ.

Για το Matrix 2 εχω να πω οτι η σκηνη στον αυτοκινητοδρομο ειναι η καλυτερη σκηνη καταδιωξης/καταπληκτινων πλανων που εχω δει, οχι μονο ισαξιο αλλα στη συγκεκριμενη εκεταμενη σκηνη τρωει λαχανο τις σκηνες μαχης του πρωτου. Το πρωτο βεβαια ειχε την προτοτυπια στο σεναριο.

Και ως λατρης του Star Trek να πω τη γνωμη μου και για τις ταινιες Startrek και τις συνεχεις τους οι οποιες εχουν μεγαλη ποικιλια με κυριοτερο χαρακτηριστικο οτι η 2η ταινια (και οχι μονο) ειναι ετη φωτος καλυτερη απο την πρωτη! Σπανιο φαινομενο...

1) Star Trek: The Motion Picture: Πολυ αργη και μετρια

2) Star Trek II: The Wrath of Khan: Καταπληκτικη!

3) Star Trek III: The Search For Spock: Καλουτσικη

4) Star Trek IV: The Voyage Home: Πολυ ευχαριστη

5) Star Trek V: The Final Frontier: Πατος...

6) Star Trek VI: The Undiscovered Country: Πολυ καλη

7) Star Trek: Generations: Πολυ καλη

8) Star Trek: First Contact: Απλα κορυφαια!

9) Star Trek: Insurrection: Καταμαυρα χαλια

10) Star Trek: Nemesis: Μαυρα χαλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...