indian Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό μου ήρθε όταν έβλεπα για πολλοστή φορά το The Godfather (I,II,III) και σκεφτόμουν ότι το ΙΙ είναι ίσως καλύτερο και από το Ι,πράγμα σπάνιο!! Αλήθεια θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι ανάλογο σε κάποιο άλλο αριστούργημα??
predator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 To ALIENS II - This Time It's WAR tou James Cameron proswpika mou arese poly perissotero apo to Alien tou Ridley Scott. episis ta Star Wars Episode 5 kai 6 mou aresan kalytera apo to 4 (an mporoun na 8ewrh8oun ayta sequels).
privateer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Terminator II Back to the Future II Harry Potter 3 Mad Max 2 LOTR: The Two Towers Evil Dead II
ViPeRMaN Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 k gia mena terminator 2 k mad max 2 poli anotera apo ta prota. k to kill bill 2 theoro anotero tou protou.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 .... Tomb Raider 2 !!!! (just kidding...! )
konnak Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 k to kill bill 2 theoro anotero tou protou. Though, είναι η ίδια ταινία. Ουσιαστικά κομμένη στα 2. Αν δεις το τόπικ που είχε ανοιχτεί τότε για την ταινία θα δεις να αναφέρεται ότι το ένα ήταν "eastern" και το 2 "western". Επίσης, το Two Towers δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί sequel, δεδομένου ότι και τα τρία γυρίστηκαν ταυτόχρονα (αν δεις και τα making of λένε πως γυρίζανε σε ένα studio μια σκηνή από το fellowship π.χ. και την ίδια στιγμή σε ένα λιβάδι της Νέας Ζηλανδίας σκηνές από τη μάχη στα Pelenor Fields). To Terminator είναι όντως μία περίπτωση του sequel που ξεπέρασε τον προκάτοχό του. Όταν γυρίστηκε το πρώτο, δεν νομίζω να υπήρχε εξ' αρχής ατζέντα (και σενάριο) για το δεύτερο. Επίσης, ο δεύτερος Νονός ήταν τουλάχιστον ισάξιος με τον πρώτο. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό πάντως, το πιο συνηθισμένο είναι το sequel να είναι πολύ υποδεέστερο της πρώτης ταινίας.
man_with_no_name Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 TOY STORY 2 .... best 3D animation picture... Mad Max 2 the road warrior Kill Bill 2 ( i mera me tin nixta me to 1) kai fisika T2
psilos2000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Νονός 2 οπωσδήποτε, κ φυσικα Terminator 2
Akujin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 to evil dead 2 einai eksairetiki epilogi, mia psifos ki apo mena
Papajohn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Empire Strikes Back και τα μυαλά στα καγκελά!!!! (αντε, και πιθανότατα και το Revenge Of The Sith! Μακάρι!)
Swifter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ πάντως έχω δει σε πολύ λίγα έργα συνέχειες που να είναι καλές όσο οι πρώτες.. Για παράδειγμα το LOTR III ήταν πολύ καλό..
MixalisX Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 ALIEN 2...... h kaliteri sinexeia olon ton epoxon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.