Προς το περιεχόμενο

Υπάρχουν επιτυχημένες "συνέχειες"?

indian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό μου ήρθε όταν έβλεπα για πολλοστή φορά το The Godfather (I,II,III)

και σκεφτόμουν ότι το ΙΙ είναι ίσως καλύτερο και από το Ι,πράγμα σπάνιο!!

Αλήθεια θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι ανάλογο σε κάποιο άλλο αριστούργημα??

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ALIENS II - This Time It's WAR tou James Cameron proswpika mou arese poly perissotero apo to Alien tou Ridley Scott.

episis ta Star Wars Episode 5 kai 6 mou aresan kalytera apo to 4 (an mporoun na 8ewrh8oun ayta sequels).

Δημοσ.
k to kill bill 2 theoro anotero tou protou.

Though, είναι η ίδια ταινία. Ουσιαστικά κομμένη στα 2. Αν δεις το τόπικ που είχε ανοιχτεί τότε για την ταινία θα δεις να αναφέρεται ότι το ένα ήταν "eastern" και το 2 "western".

Επίσης, το Two Towers δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί sequel, δεδομένου ότι και τα τρία γυρίστηκαν ταυτόχρονα (αν δεις και τα making of λένε πως γυρίζανε σε ένα studio μια σκηνή από το fellowship π.χ. και την ίδια στιγμή σε ένα λιβάδι της Νέας Ζηλανδίας σκηνές από τη μάχη στα Pelenor Fields).

To Terminator είναι όντως μία περίπτωση του sequel που ξεπέρασε τον προκάτοχό του. Όταν γυρίστηκε το πρώτο, δεν νομίζω να υπήρχε εξ' αρχής ατζέντα (και σενάριο) για το δεύτερο. Επίσης, ο δεύτερος Νονός ήταν τουλάχιστον ισάξιος με τον πρώτο. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό πάντως, το πιο συνηθισμένο είναι το sequel να είναι πολύ υποδεέστερο της πρώτης ταινίας.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω δει σε πολύ λίγα έργα συνέχειες που να είναι καλές όσο οι πρώτες.. Για παράδειγμα το LOTR III ήταν πολύ καλό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...