Προς το περιεχόμενο

Aγορά TFT οθόνης από το εξωτερικό

sa1901

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω την EIZO L568K BLACK. Το e-shop την έχει 685?.

Έχω κοιτάξει σε μερικά sites της Γερμανίας και την έχω βρει ως και 260? φτηνότερα. Συγκεκριμένα έχω καταλήξει σε δύο sites.

PrimusOnline

FixComputer

Tα μεταφορικά είναι γύρω στα 15?.

Θα παίρνατε ποτέ εσείς TFT από το εξωτερικό; Με το θέμα της εγγύησης τι παίζει; Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;

Δημοσ.

Αγόρασα την Samsung 172X από το Pixmania.Μια χαρά μου ήρθε.

Αν θυμάμαι καλά μέσα πρέπει να έχει την πανευρωπαική.

Κάπως πολλά δεν είναι για 17' η EIZO? :/

Δημοσ.

Ego xalara 8a agoraza TFT apo to eksoteriko. Tosa kai tosa exo agorasei. Videocameres klp.. kai pistevo apo tin stigmi pou tin agoraseis apo EE 8a exeis kai eggyhsh kanonikotata.

Rikse kai mia matia sto http://www.technikdirekt.de/ nomizo bebaia pos den exei EIZO poy 8eleis apla na pareis mia idea.

Ean tyxon tin agoraseis kane ena post na mas peis entyposeis... (apo pou tin pires, metaforika, poiotita klp klp)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Pedes endiaferomoun gia mia tft belinea 19 apo pixmania , alla distixos i andiprosopia stin ellada den stin allazi ean iparxoun kammena pixel (dini i andiprosopia 0 pixel ) i pixmania legi tha mou tin stilis semas

apandisi ston greekparot= ne exeis dikio gia EE alla distixos edo einai Ellada

Δημοσ.

Ean sou bgenei f8inotera tote partin apo Pixmania. Service support exei kalo, opote xtypa ksilo an sou tixei kati tin stelneis piso Gallia. H Ellada anhkei men stin EE alla san polites EE exoume to 1/10 ton pronomion mias allis xoras. Tespa..

Δημοσ.

greekparot den singrino tis times apo poy tha paro tin othoni, o mpelas einai i engiisi, afto skeptomai, i to riskaris i ipomenis tin taleporia stiltin sto eksoteriko se poeses meres tha pai se poses meres tha erthi , stin metaFORA TI GINETE EINAI PROBLIMA.

Den einai oloi san tin plextor ( giafto mexri simera den exo parei tipota ektos plextor)

apsogi erxete courier - paralambanei-sou stelnoun kainourio-spiti sou me courier- kai den plironis oute mia - mesa se 3 meres.

pandos thanks greekparot

Δημοσ.

To thread το άνοιξα πριν από 1 1/2 μήνα περίπου. Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά πράγματα.

Καταρχήν οι τιμές. Η L568 κοστίζει σήμερα 479 ευρώ στον e-shop. Πτώση πάνω από 200 ευρώ. (Ίσως σε αυτό οφείλονται τα e-mail με την αντιπροσωπεία και την ανακοίνωση σε αυτούς ότι σκοπεύω να την αγοράσω από την Γερμανία, όπου την βρήκα ακόμα και 425 ευρώ σε μαγαζί που στέλνει Ελλάδα ;-) )

Στα e-mail με την αντιπροσωπεία της ΕΙΖΟ στην Ελλάδα ζήτησα και πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις.

- Η εγγύηση είναι διεθνής και ισχύει για όλες τις χώρες στις οποίες υπάρχει επίσημος αντιπρόσωπος της ΕΙΖΟ.

- Καλύπτουν εδώ στην Ελλάδα οποιαδήποτε ΕΙΖΟ από όπου και εάν έχει αγοράστει.

- Η επίσημη εγγύηση όσων αφορά τα pixels είναι 5 χαλασμένα και αυτή είναι η εγγύηση που προσφέρουν για τις ΕΙΖΟ που έχουν αγοραστεί από το εξωτερικό. Σε αντίθεση με τις ΕΙΖΟ που αγοράζονται από την Ελλήνική αγορά, για τις οποίες προσφέρουν 0 pixel εγγύηση.

Επιπλέον άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να πάω στις 19" και στην L768. Aυτή πριν ενάμιση μήνα μπορούσες να την αγοράσεις από την Ελλάδα 950 ευρώ. Τώρα η τιμή της έχει πέσει στα 705 ευρώ.

Έκανα μία σοβαρή έρευνα αγοράς για τα online shops της Γερμανίας. Ακόμη ενημερώθηκα και από Γερμανικό φόρουμ τις προτιμήσεις των γερμανών καταναλωτών καθώς επίσης και την αξιολόγησή τους για την αξιοπιστία των γερμανικών online shops.

Έχω καταλήξει στο http://www.mindfactory.de το οποίο δίνει την οθόνη 585 ευρώ και με μία επιβάρυνση των 20 ευρώ κάνουν έλεγχο για 0 καμμένα pixels. Τα μεταφορικά είναι 30 ευρώ και υπάρχει και μία μικρή επιβάρυνση (0,85%) επειδή το δέμα στέλνεται ασφαλισμένο.

Με 640 ευρώ τελική τιμή λοιπόν, την παίρνω από Γερμανία με την σιγουριά ότι δεν θα έχει καμμένα pixels όταν την ανοίξω και η εγγύηση καλύπτεται κανονικά εδώ στην Ελλάδα, αλλά για 5 καμμενα pixels.

Tα 65 ευρώ διαφορά μεταξύ Ελληνικής και Γερμανικής αγοράς φαντάζουν λίγα για ένα ποσό της τάξης των 700 ευρώ. Αν όμως κάνω την αγορά αυτή μπορώ να επωφεληθώ της ευκαιρίας και να αγοράσω και άλλα είδη, που εδώ τα βρίσκω πολύ ακριβότερα. Όπως για παράδειγμα τα αναλώσιμα του Epson R800 που εδώ κοστίζουν 17 ευρώ το ένα, εκεί τα βρίσκω μόνο με 12,50 ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε το σκέφτομαι ακόμη για το αν θα κάνω την αγορά από την Γερμανία. Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. B)

Υ.Γ. Sorry για το μεγάλο post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...