Προς το περιεχόμενο

PCI Express vs. AGP

Αδίστακτος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kala re man, dikio exeis alla mhn ta pairneis sto kranio.

to 8ema pou e8eses apla blepeis oti shkwnei syzhthsh (opws k ta perissotera exallou.oloi exoun kati na poun, auto einai pou exei k xabale sta forums).

de nomizw na se e8ixe kaneis, k apo th stigmh pou elabes apanthsh sto erwthma sou,den einai kako na pesoun merika replies akoma...

ps. xerw oti o ply8hntikos einai 'fora', alla de mou aresei....

Δημοσ.

koita file den exo problima na ginete sizhthsh alla opos EPa pou mou leei en oligis pos leo psemata arxizei enas kaugas den nomizeis? To idio kai me ton Ailuros den thimame poion arxise na tsiglaei alla den tha ithela ena diko mou topic na katantisei ring. Gia suzhthsh se kosmio epipedo kai xoris kamia eironeia euxaristos tha simetasxo ki ego alla oxi asxeta, eironies, spondes kai oti allo mporei na uparksei.

Δημοσ.

Όντως αυτό που είπε το παιδί ότι είπες ψέμματα σε πελάτη , κλπ, δεν είναι σωστό , ούτε ωραίο.

Μπορεί βεβαίως να το εννοούσε αλλιώς.

Οπότε μην πιάνεστε σε κάτι έτσι.

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, και αν θέλουν όλοι , πιστεύω μπορούμε να συζητάμε τα πάντα σωστά και ήρεμα.

Δημοσ.
Mη με πεις κακομαθημένο, αλλά το "αρκετά καλά" είναι σχετικό με αυτόν τον επεξεργαστή και την Stealth σε winXP. Eκτός αν πάλι μιλάμε για χαμηλές αναλύσεις με βάθος χρώματος στα 16bpp. Για winXP η GPU θα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα RAMDAC ανάλογο της πάλαι ποτέ Matrox G200.

Έχει καλό RAMDAC και η Diamond Stealth S220. 1280x1024x16(75Hz) ή 1024Χ768Χ32(85Hz) η ανάλυση για παραθυρικό περιβάλλον, ελάχιστα προβλήματα.

Δημοσ.
EPa[/b'], en oligis me bgazeis psefti.

Όντως αυτό που είπε το παιδί ότι είπες ψέμματα σε πελάτη , κλπ, δεν είναι σωστό , ούτε ωραίο.

Που ρε παιδιά έγινε αυτό; Πότε ειπώθηκε αυτό; Μιλάμε Ελληνικά όλοι; Για ξαναδιαβάστε το post.. Σιγά μη σε βγάζω και βιαστή! :-)

Δηλαδή δεν μπορεί να μην κατάλαβες τι ρωτούσε ο πελάτης Αδίστακτε; Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι μπορεί να μην κατάλαβες καλά, επειδή υπάρχουν και πελάτες που δεν ξέρουν τι ακριβώς ρωτάνε.

Και στο κάτω κάτω δεν παρανοείς ποτέ εσύ; Εξάλλου εσύ μας είπες στην αρχή για pcie. Δηλαδή δεν είναι σίγουρο ότι και εσύ θυμάσαι καλά (θα μου πεις βέβαια τώρα ότι σε βγάζω να έχεις αμνησία..), και εύκολα μπορεί να μπερδεύτηκες αφού και εσύ δεν το είχες ξεκαθαρισμένο το θέμα:

Γνώριζα για τις PCI Express και τις AGP αλλά για τις PCI ιδέα δεν είχα.

Από εκεί, μέχρι το να με κατηγορείς ότι σε είπα ψεύτη, είναι μεγάλη διαδρομή. Θα μπορούσα κι εγώ τώρα να πω ότι με λες συκοφάντη και να πάει λέγοντας!

Ευτυχώς μπορεί ο καθένας να διαβάσει τα posts και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Δημοσ.

Αν διάβαζες όλα τα post τότε θα έβλεπες πως το λάθος που έκανα στον τίτλο το διόρθωσα και από εκεί και πέρα δεν είμαι βλάκας να έρθει ο πελάτης και να μου πει για κάρτα PCI και από όσα μου έλεγε δεν καταλάβαινα μία γιατί μιλούσε για PCI. Τότε όταν ήρθε στο μαγαζί αναρωτήθηκα ποια να είναι η διαφορά μεταξύ PCI, AGP, PCIE και γι' αυτό ήρθα κι εδώ.

Συγνώμη που σας τα χαλάω αλλά στο θέμα: νομίζω ότι αν κάποιος "πελάτης" σήμερα μπει σε μαγαζί και ρωτάει τι είναι καλύτερο για κάρτα γραφικών, PCI ή AGP, μάλλον εννοεί PCI express. Αν είχε υπ' όψιν του το απλό PCI μάλλον θα ήταν αρκετά παλιός να ξέρει και την απάντηση οπότε δε θα ρωτούσε καν!

Από αυτό το κείμενο με βγάζεις ψεύτη λέγοντας πως μπορεί να μην υπάρχει και πελάτης βάζοντας τη λέξη μέσα σε εισαγωγικά.

Όλοι εδώ μιλάμε την ίδια γλώσσα αν ακόμα δεν το έχεις καταλάβει και όλοι μας διαβάζουμε πολύ καλά τι γράψαμε για τυχών λάθη. Τώρα εσύ μπορεί να έκανες λάθος και να μην έγραψες αυτό που ήθελες αλλά μην πάς να μας την βγεις κιόλας τάχα μου δεν διαβάσαμε καλά το post σου.

Τέλος εγώ δεν θα σε βοηθήσω να φτάσεις να 50 post που δεν γνωρίζω αλλά ίσος να είναι ο σκοπός σου και γι' αυτό πόσταρες με τόσο προκλητικό τρόπο ώστε να μαζευτούμε και να γράφεις εσύ σε εμάς και εμείς σε εσένα. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

Βλάκας δεν είσαι, μυγιάγγιχτος είσαι και ψάχνεις να δεις μήπως κάποιος σε προσβάλει.

Και μάλλον και πολύ νέος είσαι αν νομίζεις ότι το ενδιαφέρον του καθενός είναι πως θα κάνει πολλά posts, λες και είναι κάτι δύσκολο! Έχει πολλούς που μιλάνε με το παραμικρό για να φαίνονται παλιοί με πολλά posts. Και εσύ φαίνεται να το είχες όνειρο τα 50 μιας και κατάφερες να τα κάνεις σε μια βδομάδα. Αλλά μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια.

Θα σου πω ένα μικρό μυστικό: παλιός και σοβαρός είναι αυτός που έχει πολύ καιρό και λίγα posts.

Πέφτω δυστυχώς που στέλνω απάντηση αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ με εγωισμό..

Α και πού 'σαι: μπορεί να κάνω και λάθος. (ωραίο κόλπο, το παραδέχομαι!)

Δημοσ.

e tote katse, blepe, kai mhn grafeis gia na eisai kalos kai palios. Ta post mou ta ekana en eides kai sta munimata mou xoris na maloso me kanan kai ta ekana giati eixa kapoio problima kai giati m' aresei na boithao se antithesi me esena pou apo oti blepo den exoun kai poli noima ta post pou exeis kanei mexri tora. Migiagixtos eisai esy pou eno opos les eisai megalos kai sofos den mas to dixneis giati eisai gematos eironia opos ta mikra paidakai kai den exeis mathei na angnorizeis ta lathoi sou. Opoios kai na to diabasei prosektika tha dei pos me bgazeis psefti. Den milaei kanenas edo me to paramikro gia na tou fenontai pola post alla gia na ton boithisoun kai na boithisei giati edo eimaste oloi gia enan ki enas gia olous kai oxi na mas erxete kapoios pou den sebete tipota kai oute kserei na ferete. Afto pou eipes gia ton egoismo poli sosto giati to blepo kai se mena alla exo na sou po ki ena allo....................gia na zhtas na se sebastoun prepei prota esy na dikseis sebasmo pros to prosopo tou allou.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι ότι σκέφτεσαι πολύ και προσπαθείς να βρεις

υπονοούμενα σε αυτά που λένε οι άλλοι. Και στον Ailuro την είπες χωρίς λόγο.

(Edit: και σε άλλα threads βλέπω το ίδιο κάνεις, αμέσως να καυγαδίσεις)

Κοίτα να ηρεμήσεις. Δεν είναι τόσο κακός όσο νομίζεις ο κόσμος γύρω σου (και δε χρειάζονται και τόσα όπλα!).

Δημοσ.

Tis simboules sou krata tes gia sena kai apo oti les gia alla topic katse diabase ti ginete ekei kai meta ela na milisoume. Gia to thema tou "e-shop anisixies" tha anaferese. Ekei exoume mazeftei oloi kai milame gia to e-shop kai to ti ginete me tin epistrofi mou eno edo exoume ksefigei gia xari sou teleios kai afta pou leme den exoun kamia apolitos sxesi me to topic. An exeis kai ligo sebasmo pros ta atoma tou forum pou theloun na pliroforithoun sxetika me to antikeimeno stamata ta offtopic kai na me prokaleis na kano ki ego kai ase na proxorisoume tin omalotita tis suzhthshs pou eixame mexri na ertheis esy. Ego to ksero pos arpazomai eukola alla ti na kanoume ta parapona sou ston theo an de sou areso. An thes na sinexiseis tin kontra ela pm min katastrefeis ta topic kai anaggazeis tous moderators na ta kanoun lock.

Δημοσ.

Λοιπόν τα ομολογώ όλα. Δεν αντέχω άλλο! Ναι, ήθελα να σε προσβάλω! Σε ξέρω κι από χτες, είσαι αρχιψεύταρος, και δεν μπορούσα να μην το φωνάξω στον κόσμο! Και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια επειδή είσαι ψεύτης, και έπρεπε να το πω! Σε παρακολουθώ μήνες τώρα (σε γνωρίζω κι από χτες όπως είπα), και ο κόσμος έπρεπε να μάθει τι ψεύτης που είσαι! Για αυτό χτύπησα την κατάλληλη στιγμή σε αυτό το topic, για να σου κάνω ζημιά!

Ήμαρτον!

Δημοσ.

Aporo pos me tin simperifora sou den exeis ginei ban akoma.

Paidia pou lete o enlogo kirios eirthe se pm kai mou eipe

Topic lock imminent!

Έχετε μύνημα στον υπολογιστή σας!

Δες το τελευταίο μήνυμα στην κοντρίτσα μας γιατί όπου να' ναι κλειδώνει! Ίσα που προλαβαίνεις να απαντήσεις!

Afta itan akribos ta logia tou. O anthropos einai genimenos gia na dimiourgei fasaries. As ton stamatisei kapoios giana mhn ginonte topic tou idous aftou. Na koroideuei kapoion kai sto telos na paei na tou thn bgei ki apo pano. Etsi o allos oso upomonetikos kai na einai tha ksespasei kai tha ksespasei asxima.

Δημοσ.

Tora to proseksa. O anthropos me olh thn eugenikotita pou mpouro na mazepso einai karagiozis giati mexri kai stin signature mou brike tropo na me koroidepsei. Ti na po gia tetoious anthropous. To mono pou mporo na po einai. KSEFIGETE APO TO NIPIAGOGIO REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...