Knightmare_tg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Ένα ερώτημα όχι και τόσο συνηθισμένο,αλλά προσωπικά με έχει απασχολήσει αρκετά.Που είναι προτιμότερο να αφήνουμε τα CD/DVD με τα games όταν αυτά χρησιμοποιούνται πολύ.Εγώ ας πούμε χρησιμοποιώ "πάρα πολύ" το play disc του generals:zh. DVD CASE OR DRIVE λοιπόν?????
doctorkostis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 εγω το κανω iso,το αφηνω στο δισκο και το χρησιμοποιω απο εκει με daemon tools.Θα χαλασει μονο αν χτυπησει ο δισκος(χτυπα ξυλο!).Το δισκακι,κανονικα στη θηκη του αφου δε θα χρησιμοποιειται.....
accipio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Αν έχεις χώρο, στο σκληρό σε image. Αυτό κάνω π.χ. με το NFSU2 που το παίζω σχεδόν καθημερινά.
Knightmare_tg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Αυτό θα πιάσει ή θα μου ζητάει το cd μέσα.Thx anyway bout ur concern.
eurander Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Θα πιασει, οπως λεει και ο doctorkostis, χρησιμοποιησε daemon tools http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/index.php
peterp@n^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 me to aplo image drive (an thimamai kala) tou cloneCD den ginetai auto pou leme?
Knightmare_tg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δεν νομίζω να γίνεται με το clonecd.Πάντως όπως είπαν και παλικάρια από πάνω, με Daemon Tools - Yes, it works.
doctorkostis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Γινεται και με το nero image drive για οποιον βαριεται να κατεβασει τα daemon tools,η διαδικασια ειναι πολυ ευκολη,ενα απλο mount image ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.