stonek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας. Μπορειτε να μου δωσετε μια προσκληση για το gmail που χρειαζομαι please? Ευχαριστω.!
Sam235 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας.Μπορειτε να μου δωσετε μια προσκληση για το gmail που χρειαζομαι please? Ευχαριστω.! Δώσε μας και ένα mail για να σου στείλουμε..... Sam.
Sam235 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 nai sorry.[email protected] Είσαι έτοιμος..... Sam.
xaxa1982 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Εμενα μου συμβαινει το αντιστροφο - μου στελνουν μειλ στα ελληνικα και μου βγαινουν κινεζικα. Και δεν μπορω να τα δω ουτε αν αλλαξω την κωδικοποιηση σε Ελληνικα η ο τι αλλο. Εχω παρατηρησει ομως οτι συμβαινει μονο με συγκεκριμενους αποστολεις. Είναι γραμμένο σε Unicode(UTF-8 ) το κείμενο γι'αυτό!Πήγαινε στον browser σου στις "κωδικοποιήσεις χαρακτήρων" και επέλεξε το Unicode(UTF-8 ) και θα είσαι ok!Παιδιά έχω κι εγώ προσκλήσεις,όποιος θέλει ας γράφει εδώ ή pm me!!!!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Που βρίσκουμε αυτή την επιλογή; view kai meta encoding ktl ktl
civileng Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Όποιος έχει πρόσκληση ας στείλει μία στο: [email protected] Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2006 Όποιος έχει πρόσκληση ας στείλει μία στο: [email protected] Ευχαριστώ etimos.kalos irthes sto forum dimitris87 kai esi etoimos. b.min grafete to email sas kanonika alla me at anti gia @ gia na min lavete tipota spam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.