Προς το περιεχόμενο

Gmail Προσκλήσεις

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις απόλυτο δίκιο...καλά πώς και δεν το είδα...Σε ευχαριστώ πολύ!!!

sorry για τα off topic posts....

PROBLEM:

"Ο σύνδεσμος που πατήσατε για να δημιουργήσετε έναν Gmail λογαριασμό έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός λογαριασμού για [email protected]. Τώρα, οι δυνάμεις δημιουργίας λογαριασμού χάθηκαν. Για να δημιουργήσετε έναν άλλο Gmail λογαριασμό, θα χρειαστείτε ένα κατακαίνουργο σύνδεσμο δημιουργίας. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία.

Αν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν Gmail λογαριασμό, πηγαίνετε στο http://mail.google.com για να συνδεθείτε."

Δημοσ.
Γειά σας.

Γιατίνα επιλέξετε Gmail τη στιγμή που το yahoo δίνει 1GB?

γεια σου και εσενα και καλως ηρθες.

Βασικα σορυ που στο λεω αλλα εισαι off-topic 100000% μιας και αυτο το thread εχει ως σκοπο να αποκτησουν οσοι θελουν gmail χωρις να γινεται πανικος απο gmail wannabe threads.

Τωρα για το γιατινα επιλεξουμε gmail αντι yahoo ειναι προσωπικη επιλογη.Το gmail εχει φτασει στα 2692mb ενημερωτικα και προσωπικα το yahoo δεν μου αρεσει.Τωρα αν εχεις και αλλες αποριες για το θεμα

1ον ψαξε αν εχει ξαναγινει συζητηση

2ον εξεφρασε τις αποριες σου σε νεο thread μιας και αυτο εδω ειναι για αλλο σκοπο....

Δημοσ.
Βοήθεια κανείς;;

Invite sent to staretuner.

Σου στειλα και εγώ. Τσέκαρε μήπως έχει πάει στα junk ή μήπως είναι γεμάτον ο χώρος σου και γι αυτό δεν έχει έρθει ακόμα.:)

Δημοσ.
Γειά σας.

Γιατίνα επιλέξετε Gmail τη στιγμή που το yahoo δίνει 1GB?

Giati to gmail sou dinei 2,7GB xoro + oti den exei diafimiseis kai...kai...kai

des kai monos sou kai tha katalabeis ;)

Δημοσ.

Έχω κι εγώ γύρω στις 99 προσκλήσεις να δώσω. Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας μου στείλει PM με το email του για να του στείλω μία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολλές φορές όταν στέλνω mail στο οποίο έχω γράψει ελληνικά, ο παραλήπτης τα βλέπει κινέζικα. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

H κωδικοποίηση στον browser Pου χρησιμοποιεί ή η γραμματοσειρά σου.

Υποθέτω, δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Εμενα μου συμβαινει το αντιστροφο - μου στελνουν μειλ στα ελληνικα και μου βγαινουν κινεζικα. Και δεν μπορω να τα δω ουτε αν αλλαξω την κωδικοποιηση σε Ελληνικα η ο τι αλλο.

Εχω παρατηρησει ομως οτι συμβαινει μονο με συγκεκριμενους αποστολεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...