Sam235 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Μια ερώτηση: Για να στείλω ταυτόχρονα ένα mail από το gmail σε πολλούς παραλήπτες χωρίς κάποιος να μπορεί να δει την διεύθυνση mail του άλλου, θα πρέπει να βάλω ερωτηματικό και κενό μετά από κάθε mail διεύθυνση; Το ερωτιματικό το βάζεις για να επιλέξεις πολλαπλούς παραλήπτες. Αν θέλεις να μην φαίνεται στους παραλήπτες ποιος άλλος έχει πάρει το mail, θα πατήσεις εκεί που λέει ADD BCC. (Δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά). Sam.
wert Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 θα πατήσεις εκεί που λέει ADD BCC. (Δεν ξέρω πως λέγεται στα ελληνικά). Θα το βρείτε σαν "Ιδιαίτερη κοινοποίηση"
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 se apli metafrasi bcc = blind carbon copy.den blepei se pious to exeis stilei.ekei poli fores bazoun ta email oi sspammers kai meta anarotiete o sindromitis pos tou irthe eno den einai sto cc.
LordArthas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Γινεται να ειναι ολοι οι παραληπτες στο bcc (να μην αποκαλυπτεται κανενος η διευθυνση mail) ή πρεπει υποχρεωτικα καποιος να ειναι «φανερος»;
infini Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2006 Το αναφέρει σαν κρυφή κοινοποίηση. Δηλαδή τα mail των παραληπτών θα τα γράψω στο "κρυφή κοινοποίηση" και ανάμεσά τους θα μεσολαβεί ερωτηματικό και κενό;
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 i erotimatiko i koma.to keno den xriazetai.nai mporeis olous na tous baleis sto bcc.to dexetai oso thimame.
clio1400 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Θα μπορουσα να ειχα και εγω μια προσκλησουλα ?? [email protected]
gvnax Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Θα μπορουσα να ειχα και εγω μια προσκλη [email protected]
sYn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Θα μπορουσα να ειχα και εγω μια προσκλη [email protected] etoimosss:-D
sYn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Θα μπορουσα να ειχα και εγω μια προσκλησουλα ?? [email protected] done done
soultil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Όσοι έχουν αρκετές προσκλήσεις και δεν έχουν κάποιον συγκεκριμένο να τις δώσουν, μπορούν να τις "δωρίσουν" στο http://www.bytetest.com , ένα site απ' όπου ο καθ' ένας μπορεί να πάρει τη δική του πρόσκληση και το επισκέπτονται αρκετοι απ' όλο τον κόσμο!
staretuner Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Θα μπορούσα να έχω και εγώ μια πρόσκληση;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!! [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.