Προς το περιεχόμενο

Gmail Προσκλήσεις

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμείς προτιμούμε να γραφόμαστε μέσα από γνωστούς και όχι από προσκλήσει που έχουν στείλει διάφορα άγνωστα άτομα. :mrgreen:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Τι το διαφορετικό έχει το gmail απο άλλα sites που δίνουν mail (yahoo,hotmail κλπ)?? Δηλαδή οκ, να ζητήσω κι εγώ μία πρόσκληση, αλλά αξίζει πραγματικά? Έχει τίποτα παραπάνω να μου προσφέρει απο τα mails που ήδη έχω??

Δημοσ.

Κοίτα. Κατ' αρχάς το mailbox είναι 2.5gb σε αντίθεση με τα 2mb του hotmail.

Η σελίδα με την οποία το βλέπεις είναι python script και φορτώνει γενικά γρηγορότερα μέσω dialup από το yahoo (και ειδικά από το hotmail).

Ο φάκελος για το spam είναι άχρηστος. Δε μου έχει έρθει ούτε ένα spam.

Διαθέτει labels/tags αντί για folders για την οργάνωση του mailbox.

Πράγμα που σημαίνει ότι αντί να αντιμετωπίζεις το δίλλημα του σε ποιό φάκελο 8α πετάξεις το Χ mail το οποίο ταιριάζει σε 2. Απλά του δίνεις και τα 2 labels.

Επίσης διαθέτει καταπληκτικό σύστημα φίλτρων.

Το οποίο δε σου θέτει όριο στα φίλτρα αν δεν πληρώνεις (όπως το yahoo πχ) και διαθέτει πολύ καλές δυνατότητες αναζήτησης.

Τέλος σου δίνει POP access (δηλαδή να μπεις και να δεις/στείλεις mail μέσω Outlook, Thunderbird κλπ. πράγμα το οποίο όλοι οι άλλοι δε στο δίνουν παρά μόνο αν πληρώνεις την υπηρεσία.

Γενικώς είναι πολύ βολικό, ιδιαίτερα για όσους έχουν μεγάλη κίνηση στα mail τους.

Μετά από αυτά η Google πρέπει να με πάρει για διαφημιστή μάλλον. :)

=====

Όποιος θέλει GMail ας μου στείλει στη διεύθυνση που έχω δηλώσει στο insomnia ([email protected]) από τη διεύθυνση που θέλει να λάβει το invite.

Αυτή η διαδικασία εγγραφής είναι και ένας από τους λόγους που το GMail είναι ακόμα beta.

Δημοσ.

kai exw na prosthese kai to "mobile access" pou exoun valei twra...

How do I access Gmail with my mobile phone?

You can log in to Gmail using most mobile phones -- just visit http://m.gmail.com in your phone's web browser. Most phones let you open a web browser from the main menu.

Not sure if your phone will work with Gmail Mobile? Check out a list of phones we've confirmed will work with Gmail Mobile.

kai pragmatika katanalwnei poly liga kb sto gprs sas.... kai aksizei me ta 1000....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...