Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr Ανησυχίες

Αδίστακτος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρέπει να πάρεις στο τεχνικό τμήμα. [ δηλαδή το νούμερο 2 ]

Αν πάρεις μεταξύ 12:30-15:30 θα βρείς σίγουρα κάποιον του τεχνικού τμήματος να σου απαντήσει.

Δημοσ.

paidia o adistaktos eimai apla epidi tin mpika se enan mod pou ithele na to paiksei pos kati einai egina ban. tespa, sto thema mas tora. Perno tilefono diarkos apo tis 1:30 mexri kai tis 2:30 alla den ti sikonei kanenas. Pairno sto tmima poliseon kai mou lene pos oi grammes einai katilimenes. Poli doulia re paidia edo kai tris meres. Tosi poli oste na min mporei kanenas na mou apantisei. Tora esteila e-mail se ola ta tmhmata gia na mou apantisei kanenas. An pali den mou apantisei kanenas pali tha ithela na matho pos mporo na miliso me ton upefthino tou e-shop gia na ksipname siga siga. Prepei na paro ston idio arithmo kai meta ti kano?

Δημοσ.

[poso xrono krataei o texnikos elegxos?]

Adistakte afto den einai tipota viazesai mou fenetai ta dika mou ta exoune 8 meres me thn shmerinh.Kalutera apo e-Bay na ta pername pio grugora 8a ta pername

Δημοσ.

Να τα εκατοστησετε παιδια :) (αστειευομαι)

e-shop=ταχυτητα και εξυπηρετηση που ειπε και καποιος φιλος πιο πανω (κι οποιος αντεξει...)

Δημοσ.

Λοιπον να πω και εγω το προβλημα μου. μου χαλασε η μητρικη και αρχες Δεκεμβριου την εστειλα στο e-shop. Ηταν μια GIGABYTE. Στις 18 Ιανουαριου μετα απο πολλα τηλεφωνηματα και διαφορα αλλα που δεν λεγονται μου εστειλαν μια μεταχειρισμενη πισω η οποια οπως ανακαλυψα ειχε αλλο προβλημα. Την πεδεψα καμποσες μερες μπας και καταφερω τιποτα αλλα ματαια. Την ξαναεστειλα πισω και μεχρι σημερα περιμενω! Πλεον δεν με απασχολει διοτι αγορασα μια αλλη motherboard απο αλλο καταστημα φυσικα. Τους ειχα πει αρκετες φορες πως τον χρειαζομαι τον υπολογιστη στην δουλεια μου και την μητρικη την επιγομαι.

Φυσικα τηλεφωνα δεν σηκωνουν και οποιος λεει το αντιθετω μαλλον θα εχει τους λογους του. Εγω μεταξυ των αλλων ειμαι και απο Κρητη και δεν εχω την δυνατοτητα να παω στο καταστημα τους, παρ'ολα αυτα τους προτιμασα αλλα αποδεικτικε οτι εκανα μ@@@κια. Σιγουρα δεν θα ξαναασχοληθω με αυτο το καταστημα ποτε πια και ολοι οι υποψηφιοι πελατες καλα θα κανουν να το σκεφτουν καλα! ευχαριστω!

Υπαρχουν και τα RMA και απο τις δυο αποστολες, οποιος θελει μπορω να τα postαρω!

Δημοσ.

eimai apo Kerkyra kai exo paragili apo e-shop toulaxiston 25 fores kai panta tin epomeni tis paragelias ta pragmata itan spiti, poles fores tixeni na paragilo kati apogeyma kai tin epomeni to proi me pernoun tilefono apo curier oti irthan ta pragmata, ego to mono pou mporo na po gia to e-shop einai oti eimai kateyxaristimenos kai apo times einai asinagonistoi. :smile:

Δημοσ.

Τι περίπου αγοράζεις φίλε Νεκτάριε; Ρωτω για να μάθουμε τελικά ΤΙ ακριβως έχουν σε στοκ, τι παίρνουν απο αλλού και τι καθυστερούν αδικαιολόγητα. Αν θέλεις μας γράφεις μια ενδεικτική λίστα προιόντων απο τις 25 παραγγελίες σου.

Δημοσ.

Ρε φιλε οταν ειναι να παρουν λεφτα ολα τρεχουν με ταχυτητα φωτος, οταν ομως ειναι να αντικαταστησουν κατι ελαττωματικο τοτε τα πραγματα σκουραινουν. θα μπορουσαν καλιστα να με πιστωσουν για τα χρηματα αυτα που αξιζε το προϊον εφοσον βλεπουν οτι καθυστερει να βρεθει καποιο ομοιο. Δεν μπορουν ομως επειδη περιμενουν να τους ερθει απο την αντιπροσωπια καποια ιδια καρτα επιδιωρθωμενη να ειμαι εγω στην αναμονη. Απο την στιγμη που τους προτιμησα και τους εδωσα 1000 ευρω τοτε απαιτω να με εξηπηρετησουν καλυτερα και οχι να με κοροϊδευουν. Επισης ειναι και το αλλο, επειδη δεν υπαρχει πλεον αυτο το προϊον καινουργιο περιμενουν να βρουν καποιο αλλο ομοιο επιδιωρθωμενο να στειλουν. Δηλαδη αυτο που θα καταληξει στα χερια του πελατη μπορει να εχει περισσοτερες ωρες λειτουργειας απο το δικο του με αποτελεσμα να χαλασει σε συντομο χρονικο διαστημα. Γιατι ολα αυτα?

Τελος παντων το μονο που καταφερνουν ειναι να χανουν πελατες και να δυσφιμιζουν την επιχειρηση τους.

Δημοσ.
Τι περίπου αγοράζεις φίλε Νεκτάριε; Ρωτω για να μάθουμε τελικά ΤΙ ακριβως έχουν σε στοκ, τι παίρνουν απο αλλού και τι καθυστερούν αδικαιολόγητα. Αν θέλεις μας γράφεις μια ενδεικτική λίστα προιόντων απο τις 25 παραγγελίες σου.

loipon, exo parei ta eksis:

pontiki microsft wireless intelimouse

pliktrologio microsoft multimedia

karta grafikon ATI 9600

dvd recorder nec 2500

kalodia sindesis skliron diskon kai floppy

UPS apc 500

skliro disko 80gb western digital

anemistirakia

modem 56

prin dio meres pira tin LG L1915s

mnimi ram 512

ektipoti HP photosmart

akoma exo parei pano 600 dvdr kai pano apo 200 cdr dika mou kai filon

kai sigoura exo parei kai ala pragmata pou tora den thimame, pantos ksanaleo oudepote kathisterise parageleia, panta tin epomeni mera itan kerkyra ta pragmata,

pistevo pos ena magazi pou exei xiliades pelates se oli tin ellada sigoura tha exei kai kapoious pou tha einai disarestimenoi kai ayto simveni se opoiadipote epixirisi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...