Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Mexri tora den sikonei kanenas tilefono kai i agonia korifonete. To esteila xthes kai logika simera stin ekseliksi paraggelias tha eprepe na grafei kati, alla apo oti blepo paramenei stathero. Se duo meres tha sas po ti egine giati den to blepo logiko na min apantane se tilefonima, oute sta mail alla oute kai setin ekseliksi tis paraggelias. Gia tin ekseliksi paei ki erxete giati mporei na ta paroun i apo aurio i shmera to apogeuma. Pantos den tha ithela na ftaso se akrea pragmata oste na psaxno ton ipefthino gia na ta anafero ola afta pou trabao. Gia ta metaforika eipa den tha me peirazan kai 20 euro na itan arkei na mou to legane kai prota apo ola na doulepsei to M/B apo ekei kai pera ola ta alla einai perita pisteuo.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εγω στις 13:30 μίλησα στο τηλέφωνο με e-shop για κάτι πράγματα που θέλω να παραγγείλω. Και η αναμονή [ με την ωραία μουσικούλα ] ήταν 10sec ακριβώς.
Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas, peires allou oxi sto service paidi mou. Min prospatheis na tous dikeologeis sinexeia katantaei spastiko. Ego xthes eixa parei kai sto tmima poliseon gia na tous po ta parapona mou alla mou eipan oti exei sxesi me epistrofes sto tmima service kai akoma mou eipan pos oi grammes tha einai katilimenes kai oxi den mou to sikonoun. E den mporei 1,5 mera na einai katilimenes. An do stin ekseliksi paragelias kati na ginete tha iremiso kai den tha perno allo tilefono kai tha to po ki edo. Tha anafero kathe stadio tis paraggelias mou. Stin anaggi tha fero kai eikona gia na deite kai monoi sas an den kanoun tipota mesa sto epomeno 48oro.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 @ billpeppas, μιάς και εσύ δεν έχεις/είχες ποτέ μα ποτέ πρόβλημα με το e-shop, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μεσολαβείς στις παραγγελίες των συμφορουμιτών, ώστε: 1. Να αποκτείσει ακόμη περισσότερη αξιοπιστία το εν λόγω κατάστημα 2. Να πάψουν να υπάρχουν τέτοια topics 3. Ο αριθμός των post σου να παραμείνει σε λογικά πλαίσια (όπου γυρίσω το μάτι μου, τσουπ, ένας billpeppas να υποστηρίζει το e-shop. Α, και πούσαι... Απάντησε καθαρά και χωρίς περιστροφές: Έχεις οποιαδήποτε σχέση με το e-shop, γιατί τα posts σου, μάλλον δεν αφήνουν ελπίδες για το αντίθετο. Αυτά, PS Όπως είπε ο Mάριος
Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas, an mporeis pantos na kaneis kati tha sou xrostao xari re megale.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Αδίστακτος στείλε μου σε PM το κινητό σου να σε πάρω για details
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 @ billpeppas' date='[/b']μιάς και εσύ δεν έχεις/είχες ποτέ μα ποτέ πρόβλημα με το e-shop, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μεσολαβείς στις παραγγελίες των συμφορουμιτών, ώστε: 1. Να αποκτείσει ακόμη περισσότερη αξιοπιστία το εν λόγω κατάστημα 2. Να πάψουν να υπάρχουν τέτοια topics 3. Ο αριθμός των post σου να παραμείνει σε λογικά πλαίσια (όπου γυρίσω το μάτι μου, τσουπ, ένας billpeppas να υποστηρίζει το e-shop. Α, και πούσαι... Απάντησε καθαρά και χωρίς περιστροφές: Έχεις οποιαδήποτε σχέση με το e-shop, γιατί τα posts σου, μάλλον δεν αφήνουν ελπίδες για το αντίθετο. Αυτά, PS Όπως είπε ο Mάριος Εντάξει , δεν μπορώ να γίνω και τηλεφωνητής, έχω και δουλειές. Παρόλα αυτά σε κάποιες περιπτώσεις έχω μεσολαβήσει για διάφορα παιδιά από Forum [ και από εδώ ]. Μην βγείτε και ρωτάτε για ποιόν για ποιόν κλπ , δεν θα απαντήσω.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 @ billpeppas' date='[/b']μιάς και εσύ δεν έχεις/είχες ποτέ μα ποτέ πρόβλημα με το e-shop, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να μεσολαβείς στις παραγγελίες των συμφορουμιτών, ώστε: 1. Να αποκτείσει ακόμη περισσότερη αξιοπιστία το εν λόγω κατάστημα 2. Να πάψουν να υπάρχουν τέτοια topics Απάντησα. Δεν μπορώ να γίνω τηλεφωνητής , κλπ κλπ. [ read previous post ] 3. Ο αριθμός των post σου να παραμείνει σε λογικά πλαίσια (όπου γυρίσω το μάτι μου, τσουπ, ένας billpeppas να υποστηρίζει το e-shop. Post όπως βλέπεις κάνω μόνο αν μου έχει τεθεί κάποιο ερώτημα, ή έχω να πω κάτι [ που φυσικά να είναι σχετικό με το υπό συζήτηση θέμα ] Α, και πούσαι... Απάντησε καθαρά και χωρίς περιστροφές: Έχεις οποιαδήποτε σχέση με το e-shop, γιατί τα posts σου, μάλλον δεν αφήνουν ελπίδες για το αντίθετο. Αυτά, PS Όπως είπε ο Mάριος ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ E-SHOP [ μην ψάχνετε να βρείτε , δεν είμαι υπάλληλος του e-shop, ούτε οτιδήποτε ]
Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δεν έχω κινητό ρε μεγάλε από μικρός τα μίσησα. Σε pm πες μου τι άλλα στοιχεία θες και θα σου τα στείλω.
Highlander Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Πω πω, μήπως μπορεί κανείς να στηρίξει και το δικό μου μαγαζάκι με τόση διαφήμιση γιατί ο κακομοίρης δεν έχω λεφτάκια για κάτι τέτοιο ;;;;;; Pleaseeeeeeeeeee.
Αδίστακτος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Me zoa exo dei, me anthropous exo dei, me piknotes an den kano lathos proti fora blepo. Sto thema sou. Dose mas to magazaki sou kai an einai entaksi tha agorazoume ki apo ekei kai an einai kalo tha exei kali diafimisi an einai kako tha to kanoume dada. File mou polles fores i diafimisi den einai kai oti to kalitero. Tha doume sto telos pos tha mou ferthoun kai an einai apsogoi opos panta tha po ta kalitera logia gia to katastima me terastia grammata, an pali ginei to antitheto pou den to thelo katholou paei na pei pos me eferan sto amin.
theglassicon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 ΔΕΝ έχεις σχέσει;.......Πως με ΤΟΣΗ άνεση κανονίζεις τηλεφωνικές εξυπηρετίσεις; Μας έχεις για εντελώς μαλάκες;
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 theglassicon ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ E-SHOP. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? CAPITO? ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 αν είσαι τόσο ισχυρογνώμον πάρε τηλ. στο e-shop και ζήτα να μιλήσεις με τον κ. Πέππα. [ αν βρούνε Πέππα να σου δώσουνε ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.