Αδίστακτος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 makisathanos, to e-shop einai ena online katastima kai to online exei sxesi me to INTERNET ara exei sxesi me to INTERNET. trapezios, an den paei kala i episkeuh kai mou tin steiloun etsi opos tous tin esteila tha mazeutoume oloi osoi tin exoume patisei se ena topic mou pou tha ta leme ola kai me apodikseis. Ego kratao ola tous ta munhmata kai thn apodiksi apo tin courier gia na min milane merika atoma(den einai sponda gia kanenan).
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 More as ginei kala kai tipote allo. Emena pantos me kanane na nioso karagiozhs otan o filos mou me rotise bre mpas kai thn eixes metaxeirismeni sto magazi kai mou tin edoses? Toulaxiston na diorthothei i zhmia na tou thn doso na teleiono. Εξήγησες του ανθρώπου ότι δεν την χρησιμοποιείτε εσείς φυσικά, και ότι μπορεί και ένα προϊόν να φύγει από το εργοστάσιο του κατασκευαστή χαλασμένο. Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά.
Αδίστακτος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ade na do giati opos den mou apantane sta e-mail mou exo arxisei kai anisixo.
makisathanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε Αδίστακτε, συγνώμη αλλά βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια μπροστά μου το e-shop. Την άποψη μου γι αυτό την έχω αναφέρει και αλλού.
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ηρέμησε ρε Αδίστακτε. Κατάστημα είναι όχι απατεώνες κ κλεφτρόνια. Αν απλά δεν μπορείς να περιμένεις, πάρε αύριο ένα τηλ στο 2115000500 [ μετά τις 22:30 ] , και πάτα το 2 για το τεχνικό τμήμα.
Αδίστακτος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 billpeppas το ξέρω το τηλέφωνο αλλά ακόμα και τώρα προσπαθώ αλλά δεν το σηκώνει κανένας. Δεν λέω πως είναι κλέφτες ή εγγλιματίες αλλά άς απαντήσουν στα e-mail μου τουλάχιστον να ηρεμίσω κι εγω. makisathanos διαρκός υπάρχουν προβλήματα και γι'αυτό συνέχεια βλέπεις πολλοί να γράφουν για e-shop, plaisio, pixmania κτλ.
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μετά τις 4 δύσκολο κ σπάνια να σου απαντήσουν σε τηλέφωνο αφού μένουν λίγοι αποθηκάριοι , και μερικοί υπεύθυνοι τμημάτων.
Αδίστακτος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Ego tha dokimaso alla kai simera apo tis 12 prospatho alla tipota.
marios1957 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Smith: 2) Μπορεί να μας βάλουν στο μάτι οι αντιπροσωπείες ' date=' και να χτυπήσουν το Insomnia. ...[/quote'] Το πολύ-πολύ να πάρουν φόρα και να μας κλ@σουν μια μάντρα @ρχίδι@. Τις έμμεσες απειλές κράτα τες για την πάρτη σου,φιλαράκι.Γλύψε λιγάκι εκεί που τρως,καλά είναι,δεν σε μέμφεται κανένας.Από του να χρησιμοποιείς όμως το βήμα για να εκφράζεις συγκαλυμένη απειλή,πάει μακρυά η βαλίτσα. Υ.Γ.Μπορεί και να κρατήσει το post μου,όποιος πρόλαβε...
billpeppas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Τις έμμεσες απειλές κράτα τες για την πάρτη σου,φιλαράκι.Γλύψε λιγάκι εκεί που τρως,καλά είναι,δεν σε μέμφεται κανένας.Από του να χρησιμοποιείς όμως το βήμα για να εκφράζεις συγκαλυμένη απειλή,πάει μακρυά η βαλίτσα. Σε ποιόν απευθύνεσαι ?
Αδίστακτος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 marios1957, ligo kaliteri simperifora na eixes tha eimastan OK. billpeppas, distixos pisteuo pos apeuthinete se sena. An thelete na malosete paidia plz pm.
theglassicon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δεδομένου ότι ο Billpepas μάχετε υπέρ της παρθενίας του εν λόγω καταστήματος και από τα λεγόμενά του διαφένεται η τεράστεια επιρροή που έχει σε πρόσωπα και πράγματα σε αυτό, προτείνω την αναγόρευσή του σε εκπρόσωπο της εν λόγω εταιρίας και την αποστολή οποιουδήποτε παραπόνου συμφορουμίτη που αφορά αυτήν σε αυτόν. Δυστυχώς αφού αφήνουμε εταιρίες να μας φέρονται έτσι και επαφιόμαστα στην καλή τους θέληση και στον 'επαγκελματισμό' τους καλά να πάθουμε. Φίλε πιστολολάτρη αν δεν σε εξυπηρετίσουν εδώ είμαστε να τους κάνουμε ρόμπα διεθνώς.Και αν η Δ/νση του χώρου αυτού δεν επιθυμοί διενέξεις (και καλά κάνει ) θα συκώσουμε άλλη σελίδα να κράζουμε ελεύθερα.......έναν τόπο με πολές μάντρες για να βολέψουμε όλα τα κουτσαβάκια που εκμεταλλεύονται ελεύθερα και ανεξάρτητα φόρουμ για να περνάνε τις κατευθυνόμενες 'απόψεις' τους. Γιατί αν θυμάμε καλά κύριοι έδω ήταν που είχε γίνει ολόκληρο topic διαφήμισης (και καλά έγινε γιατί τα καλά όπως και τα κακά πρέπει να λέγονται) όταν το e-shop έφερε τους Winchester.Τότε είμασταν καλά παιδάκια και τώρα υπό απειλές; Ουστ λαμόγια...............................................................
billpeppas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 "Δεδομένου ότι ο Billpepas μάχετε υπέρ της παρθενίας του εν λόγω καταστήματος και από τα λεγόμενά του διαφένεται η τεράστεια επιρροή που έχει σε πρόσωπα και πράγματα σε αυτό, προτείνω την αναγόρευσή του σε εκπρόσωπο της εν λόγω εταιρίας" Εεε, ώπα. Μην το χέσουμε. [ φιλικά πάντα ]
sleepy_head Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Κατα τη γνωμη μου αν το motherboard αποδειχτει ελαττωματικο, ενα μαγαζι που σεβεται τον πελατη πρεπει να αναλαβει ολα τα εξοδα αποστολης και να ζητησει και συγγνωμη για την ταλαιπωρια... κάτι που έκαναν σε μένα αν και δεν έφταιγε το eshop. Πάρα πολύ καλό service και καλές τιμές. Σίγουρα θα βρεις άκρη όπως και εγώ
polaki Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Re paidia miso lepto... Kat'arxas otan aftos pou milises eipe na moirastoume to kostos, profanos kai ennoouse oti tha steileis esu kai tha xreotheis kai tha steiloun kai aftoi piso kai tha xreothoun analoga... AN vgei oti itan elatomatiko tote prepei na apaitiseis na sou epistrepsoun ta xrimata tis apostolis. Apo kei kai pera tora, den se koroidepsan, sto kato kato den ftaine aftoi pou esu meneis makrua, kai oute ftaine pou exoun kanei sumfonia gia fthinotero kostos. (an den eixan kanei simfonia esu tha griniazes otan pigaines na parageileis kati kai na sou xreonan +11 gia metaforika). Oso gia to thema tou service, entaksi kai ego polles fores exo anagastei na perimeno se polla texnika kentra (px proti kai xeiroteri i VIVODI), alla pare kapoion sto sales kai zita na se sindesoune me ton upefthino. Den ksero ti paizei me ton billpepas kai den me afora kiolas, alla kai ego pistevo oti itan toulaxiston upervoliki i anisixia sou na sou klepsoun to mobo i tin cpu.. An kai kata ti gnomi mou itan askopo na steileis cpu afou mallon tha exoun merikes 10ades ekei na testaroun Anyway pantos me ton tropo afto tsekareis oti kai o epeksergastis tha paiksei 100% me to mobo.. Emena mou exei tixei mia fora o idios northwood me sxedon idio stepping me enan allo kai o enas na min paizei se ena motherboard tis intel!!! diladi ekei pou tha eprepe na exei tin megisti sumbatotita
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.