georgeadams Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Τελικά αγαπητέ peppas εισαι του e-shop ή οχι; => Αν ναι ' date=' δώσε μια απάντηση για τα παραπάνω και μην αγνοείς ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ που τα ακουμπάνε ωραια και καλα. Γιατι δεν σηκώνετε τηλ; Γιατι δεν απαντάτε στα email; Γιατι ΠΛΑΙΣΙΟποιείστε ενω αλλιως ξεκινήσατε; => Αν οχι, πάψε σε παρακαλω να το παίζεις e-shopο-κράτορας γιατι θα εξαπολύσω κανα μπινελικομάζωμα και θα το ακούσεις τσάμπα και βερεσέ [/quote'] Μπααα, δεν ιδρώνει το αυτί του με τίποτα... :grin: :grin:
andreas_p Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δυστηχως δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μονο αν τους παρεις τηλ και του απειλησεις θα δεις να προχωρησει απο αυτο το σταδιο. Εμενα ετσι μου το εκαναν την πρωτη φορα. τωρα εχω βαρεθει και δεν το ξανακανω. οι τυποι ειναι ρομπες!!!!!!!!
Mafia_Omerta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 tha ithela na pisteuo pos gia mena tha isxiei afto pou mou eipe o bill kai oxi afto pou lene oi perissoteroi.
red30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα: 1ον. το χιουμορ ειναι ελευθερο, το υποδηλώνει και το χαμογελάκι στο τέλος. Επίσης οποιος διάβασε προσεκτικά τι εγραψα (πχ. georgeadams) κατάλαβε τι εννοω! => Αν οχι, πάψε σε παρακαλω να το παίζεις e-shopο-κράτορας γιατι θα εξαπολύσω κανα μπινελικομάζωμα και θα το ακούσεις τσάμπα και βερεσέ Γραφω λοιπον πως καλα θα κάνει αν δεν είναι eshopοκράτορας (πολυ αμφιβάλλω βεβαίως), να αποφευγει να το "παίζει" ως κατέχων πράγματα & καταστάσεις, και παντος ειδους διευκολυντής και επιλυτής προβλημάτων του eshop με τους πελάτες του(βλ. αδιστακτος, mafia κτλ) .. Απλο. Γκεγκε; 2ον. ο ThReSh ασχολήθηκε με το topic για να γράψει τα εξης: α) <o billpeppas den douleuei sto e-shop plhroforiaka...oso gia to na pesoun mpinelikia epeidh to paizei "e-shopo-kratoras" to vlepw ligo dyskolo giati apagoreuontai apo to policy an 8ymamai kala...> (προς εμενα) β) <pisteuw na 3ereis oti apagoreuetai na ftiaxneis 2o account etsi? > (προς τον αδιστακτο νομιζω) γ) <efage ban > (ομοιως για τον ιδιο) Και εχω λοιπον μεγάλη απορία: Σε ορισε κανενας moderatorα ρε μάστορα, για να καταλάβω; Γράψε την γνώμη σου (αμα έχεις) και προχώρα στο παρασυνθημα, ασε τις κρίσεις για τα post των άλλων να χαρείς.... Σε λίγο θα μας πεις "γιατι δεν φοράς κράνος" , κατα το γνωστό ανέκδοτο... ημαρτον αδερφε μου! 3ον. Μπινελίκια προς το eshop (και οχι στον peppa βεβαιως), κυριολεκτικά δεν χρειάζονται. Εγραψα εγω ενα σχημα λόγου και το φτάσατε στην κυριολεξία. Εφόσον θέλει το μαγαζί σε εξυπηρετεί , αλλιως σε γράφει και έχει τα αποτελέσματα που του πρέπουν. Ας θυμηθούμε πως κατάντησε το multirama ή η cosmodata που ειναι η ντροπή του αγοραστή! Αν τολμήσει κανεις και πει "αγόρασα αυτο απο τα multirama και εχω πρόβλημα" θα γελάει το μισο φορουμ... Προφανώς καποιοι ζηλέψαν τις ιλλουστρασιον διαφημήσεις αλλων τρανών μαγαζατόρων και βάλθηκαν να γίνουν Πλαισια, ομως ξεχνουν οτι οι κυριοι "καταθέτες" ειναι οι χομπίστες που "τα χώνουν" και οχι οι περιστασιακοί αγοραστές που αγοράζουν pc μολις μπουν στο λύκειο και αλλη μια μολις περάσουν στο πανεπιστήμιο. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα βεβαίως, κι αυτα συζητάμε εδω. btw, επεσε στα χέρια μου το τελευταίο computer active (για newbies) , υπάρχουν 2 ακόμα eshops : http://www.computer4u.gr και http://www.edirect.gr --- Οχι καλές τιμές δυστυχώς... Το eshop.gr εχει σαφως καλύτερες τιμές στα περισσότερα ειδη (οσα τουλάχιστον υπάρχουν)
red30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Επίσης ενα ολίγον οfftopic: ορισμένοι νομίζουν βλέποντας οτι έχω 190 posts μου συμπεριφέρονται σαν να μιλούν σε καποιο πρωτάρη και περαστικό. Για την ιστορία, ειμαι "μελος" του insomnia απο το 2000 ,ασχετως οτι εχασα τον κωδικό μου και αναγκάστηκα να φτιάξω αλλον λογαριασμό. Ετσι λοιπόν γνωρίζω ποιοι ειναι οι "σφηνοπ..τσες" που πετάγονται καθε 3 και λίγο, ποιοι ειναι ΠΟΛΥ σοβαροί χρηστές και ποιοι ειναι ΟΦΑ (οπου φυσάει αγέρας). Ευχαριστω & sorry για το offtopic.
karib Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Αντε να ανοιξει το γερμανικο Media Marktt (δεν ξερω αν το γραφω σωστα) και οσοι δεν ειναι επαγγελματιες του να το κλεισουν το μαγαζακι τους.
Mafia_Omerta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 red30 kanenas den eipe pos eisai protareis kai kaneis ena terasteio lathos. Diladi stous protarides opos eimai ego tha prepei na simperifereste diaforetika? Den to nomizo............. O xristis pou mporei na einai kai 70 xronia sto insomnia mporei na mhn exei diabasei out mia fora tous kanones kai an einai OFA opos les. Enas xristis omos pou mpike simera kai ferete aksioprepestata sto forum kaiden prokalei kanenan giati na tou fertheis diaforetika. Mpori na pareksigisa ta logia sou alla apo afta pou diabasa mallon oxi. karib afto tha einai online katastima? Exeis kanena site? Pos ksereis oti tha aniksei? Sorry gia to ifos tou reporter e...............
red30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δηλαδη εσυ φιλε mafia λες να αφήσουμε το θέμα που συζητάμε και να πιάσουμε τους "τύπους" ; Πως μίλησες και πως το πήρα εγω και σουξου-μουξου δηλαδη; Εγραψα οτι δεν ειμαι newbie και ζυγίζω περισσότερο απ'οτι ορισμένοι με εχουν "μετρήσει"! Αυτο δεν σημαίνει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οτι εσυ που εισαι newbie εχεις κάνει κάτι κακο ή "μετράς" λιγότερο. Το ΕΝΑ (που γράφω εγω) δεν δηλώνει αυτόματα ΤΟ ΑΛΛΟ (που φαντάστηκες εσυ), ετσι δεν είναι; Δεν καταλαβαινόμαστε, και μιλάμε κι οι δυο ελληνικά νομιζω. Ας αφήσουμε τις μεταξύ μας αμπελοφιλοσοφίες και ας περιμένουμε τις απαντήσεις των διαττοντων αστέρων βλ. peppas, ThReSh που έρχονται στο topic για κατω-χερι συναλλαγες και αστυνόμευση των κανόνων. Please!
red30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Αντε να ανοιξει το γερμανικο Media Marktt (δεν ξερω αν το γραφω σωστα) και οσοι δεν ειναι επαγγελματιες του να το κλεισουν το μαγαζακι τους. http://www.mediamarkt.de/ Σε 2-3 μήνες απ'οτι διάβασα, στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου Σπατων. (ΙΚΕΑ κτλ) . Και οποιος θελει μετα ας συνεχίσει την γνωστή eshopική τακτική του γραψίματος και του no-after-sales service Επίσης: Εμπορικά μαμούθ αλλάζουν τους όρους παιχνιδιού http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=markt&a=&id=25444300 και εδω: Ψώνια στα Μεσόγεια http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=markt&a=&id=91463740
wizzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Na iksera kai germanika, kala tha itane !!! Pantws, apo times pou eida, paei kala.... Tha kanei "zimia" otan erthei....
karib Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 red30 μπραβο, μας εδωσες καλη πληροφορηση. Και ασε μετα τον καθε γραφιά στο e-shop να ψαχνει για πελατες. Πολυ το καβαλησαν το καλαμι. Νομισαν οτι είναι καποιοι. Αμ δε. After Sales support και σεβασμος στον πελατη. Αυτα είναι τα σημαντικά.
Mafia_Omerta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 red30, ki ego mpika edo oxi omos gia tin astinomeusi alla gia na do ti tha ginei me tin aggelia mou. Esy perisotero katakrineis ton bill. Edo tha prepei na sobarefteis esy giati ki ego den eipa pos prpei na afisoume to thema. Gia souksou mouksou an thes ela na anoiksoume ena allo topic ki oxi afto. Ftanei gia mena ta offtopic. An thes sinexise.
Mafia_Omerta Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 http://www.mediamarkt.de/ me to Opera kai ena plugin pou iparxei kaneis automata ola osa grafei to site sta germanika sta ellinika. To leo gia osous endiaferontai An kanenas apo esas den me pisteuei giati eimai neos edo as mou to pei na tou anebaso eikones.
red30 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 red30' date=' ki ego mpika edo oxi omos gia tin astinomeusi alla gia na do ti tha ginei me tin aggelia mou. Esy perisotero katakrineis ton bill. Edo tha prepei na sobarefteis esy giati ki ego den eipa pos prpei na afisoume to thema. Gia souksou mouksou an thes ela na anoiksoume ena allo topic ki oxi afto.Ftanei gia mena ta offtopic. An thes sinexise.[/quote'] [offtopic] Δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι μου γράφεις, ξαναδιάβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι γραφτηκε γιατι παρεξήγησες πολλά πραγματα. Κάνε μου λοιπον τη χάρη ξαναδιάβασε τι εγραψα και ΣΕ ΠΟΙΟΝ αναφέρομαι, και για ποιο λόγο, και μετα απαντησε στο ποστ μου. Δεν εχω, ουτε ειχα προβλημα μαζι σου, παρεξήγησες!! Απαντάς σε σχολια μου που δεν αφορούν εσένα! [/offtopic] Το θέμα ειναι οτι ο billpeppas απαντάει αντ' αυτων, δηλ ως eshop-οκράτορας. Εχει ηδη εκνευρίσει πολλους σε άλλα τόπικς, δυστυχως το κατάφερε και με μένα. Απαντάει επιλεκτικά οτι τον ενδιαφέρει να προσφέρει υπηρεσίες (τι τύπου ακριβώς δεν κατάλαβα) σε οσους εχουν προβλημα με το eshop , σαν βύσμα, αλλα βυσμα λεει πως δεν είναι, σχεση με το eshop λεει πως δεν έχει ... Θα τρελαθούμε; πως τη βλέπετε τη δουλειά;
angelos0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 to 8ema bghke ektos..... good luck sta pm sas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.