Προς το περιεχόμενο

e-shop.gr Ανησυχίες

Αδίστακτος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα από e-shop μια μητρική της GigaByte την K8NSNXP-939 για να την κάνω δώρο σε έναν φίλο μου. Την παίρνω κανονικότατα με Courier του την δίνω και μου λέει ο υπολογιστής δεν ξεκινάει και εγώ παραξενεύτηκα γιατί καινούρια είναι και τι πρόβλημα μπορεί να έχει. Πάω λοιπόν από το σπίτι του και βλέπω πως την είχε περάσει τέλεια. Την παίρνω και μόλις πάω σπίτι παίρνω τηλέφωνο στο Service του e-shop και τους λέω πως έχει η κατάσταση. Μετά μου λέει φταίει το τροφοδοτικό. Παίρνω το δικό μου τροφοδοτικό του το πάω και πάλι τίποτα. Τον ξανά-παίρνω και διαρκώς μου έλεγε πως δεν φταίει η μητρική αλλά ούτε και ο επεξεργαστής και επέμενε. Ακόμα μου έλεγε πως και καμένη να είναι όλα τα λαμπάκια του υπολογιστή θα ανάψουν κανονικά. Τέλος πάντων με χίλια ζόρια τον έπεισα να του τα στείλω και να δούμε τι θα γίνει. Αυτό που θέλω να μάθω είναι………………θα μου την στείλουνε πίσω την μητρική ή θα πούνε δεν τους πήγε και θα την κρατήσουν; Και κάτι άλλο που φοβάμαι είναι……………………..θα την κοιτάξουν ή θα μου την στείλουν πίσω πακέτο ακριβώς όπως τους την έστειλα; Ανησυχώ τόσο πολύ γιατί εκτός από την μητρική έστειλα και τον επεξεργαστή για να δω τι φταίει και έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Στο Infoshop πάντως θυμάμαι είχα στείλει ένα Monitor και μου το έστειλαν πίσω χωρίς καν να το κοιτάξουν. Εσείς τι λέτε; Θα ειδοποιήσω κι εγώ μόλις παραλάβω τα προϊόντα μου πίσω.

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sorry που στο λέω αλλά την πάτησες.

Το e-shop μου έχει κλέψει με αυτό τον τρόπο 2 επεξεργαστές.

...

LOL.

Πλάκα κάνω.

Πως σκέφτηκες όλα αυτά τα σενάρια επ. φαντασίας ρε φίλε.

Θα στην ελέγξουν την μητρικούλα, και αν είναι όντως χαλασμένη όπως λέτε θα την στείλουν στην αντιπροσωπεία για να στην αλλάξουν.

Μην ξανα-ακούσω τέτοιες αηδίες. [ περί του e-shop και των όσων έγραψες ]

P.S. Θεωρείς απίθανο να κάνατε εσείς κάτι λάθος και για αυτό να μην δούλευε ?

Δημοσ.

Φίλε billpeppas σέβομαι και τα χιλιάδες post που έχεις κάνει σε διάφορa θέματα, αλλά σέβομαι και ένα μέλος του insomnia. Κανένας δεν είνα ίδιος με τον άλλο σε γνώσεις αλλά και σε προσωπικότητα στην αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων. Ούτε εμείς οι ίδιοι.

Ο φίλος Αδίστακτος (ήμαρτον! τι όνομα! χεχε) έχει μια απορία και ένα φόβο για ένα συγκεκριμένο θέμα παρόλο που υπάρχουν post σχετικά με το eshop αλλά και με άλλα μαγαζιά.

Εν πάσει περιπτώσει δε νομίζω να υπάρξει κανένα πρόβλημα και όντως είναι λίγο περίεργο να μη δέχονται άμεσα επιστροφή προϊοντος για έλεγχο (εσύ έχεις την "υποχρέωση" να προωθήσεις το ελαττωματικό προϊόν αλλά θα πρέπει να "απαιτήσεις" τουλάχιστον να στο στείλουν με courier σπίτι σου).

Η μικρή (δεν έχω τα λεφτά όλη την ώρα να αγοράζω κομμάτια! Μια φορά στις τόσες) εμπειρία που έχω λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά και φίλος μου που βρέθηκε σε αρκετά άτυχη στιγμή, μαζί πήγαμε 4 φορές και του άλλαξαν σε ένα μήνα CPU, 2 φορές τη μητρική (!!) και του επέστρεψαν και τα λεφτά από μία μνήμη!!

Απλά να θυμάσαι να τους "ενοχλείς", να ρωτάς και να ζητησεις την αποστολή του προϊόντος στο σπίτι σου δωρεάν εάν είναι εφικτό. Το καλύτερο είναι να βρεθείς εσύ στο Χαλάνδρι αλλά δεν έχουμε και όλοι αυτοκίνητο.

Τους θεωρώ επαγγελματίες αλλά αν είσαι Ο άτυχος και γίνει η στραβή καλό είναι να το μάθουμε όλοι μας.

Δημοσ.

billpeppas, afto to apokleio na exo kanei kapoio lathos. Douleuo se magazi me ypologistes kai exo perasei parapoles fores mitriki.

Vegas, ola osa eipes einai olososta. Oson afora ta metafrika mou eipan na ta meirastoume(na ta pliroso ego stin apostoli apo ton xoro mou kai aftoi na ta plirosoun apo to Xalandri).

Epeidi ego omos den sebomai san esena Vegas ta 2992 post tou billpeppas tou leo na paei na dei an erxomai kai na me thimithei giati kapote tha brethei kai aftos sti thesi mou kai den tha tou aresei na tou miliso etsi.

Δημοσ.

Φίλε "Αδίστακτε",

σε καμμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε είπα αυτά που είπα για να θίξω εσένα, ή οτιδήποτε.

Αλλά αυτό το θα μου κλέψουν την μητρική ή κλπ, ήταν τόσο μα τόσο ¨΅Ε$(@#@.

Λες να μπορούσαν να κάνουν τέτοιο ή να το ρίσκαραν???

Ούτως ή άλλως εσύ θα έχεις την απόδειξη αποστολής πρός εκεί.

Σαν να λές ότι πήγες το αυτοκίνητό σου στην αντιπροσωπεία για service, και αυτοί στο κλέψανε.

Το αποκλείεται να κάνω λάθος πολλοί το είπανε, και αποδειχτήκανε λανθασμένοι

Αν είσαι τόσο σίγουρος, έστησες το σύστημα εκτός κουτιού για την αποφυγή τυχών βραχυκυκλωμάτων?

Έλεγξες [ με οποιοδήποτε μέσο ] αν υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στο Hardware?

Έστησες την mobo μόνη της με την CPU μόνο επάνω για να δείς αν είναι alive ή όχι ?

[ αν η CPU ή η mobo είναι νεκρή δεν θα κάνει "beep" codes ]...

Δημοσ.

Είμαι χρόνια μέσα στα πράματα και λάθος δεν έχω κάνει σίγουρα. Δεν υπάρχει περίπτωση για βραχυκύκλωμα από το σασί ή οτιδήποτε άλλο. Μετά από τη δικιά μου διάγνωση σκέφτηκα πως άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάνω κάτι λάθος. Το πήγα σε έναν αξιόλογο συνάδελφο και μου είπε πως κι εκείνος δεν μπορεί να βρει τίποτα επάνω στην μητρική. Η μητρική είναι τελειωμένη υπόθεση γιατί ούτε καν το κόκκινο φωτάκι που βρίσκετε κοντά στις μνήμες δεν ανάβει. Όσο για το άλλο ποτέ μα ποτέ δεν έχω έρθει σε αυτή τη θέσει να χρειαστεί να στείλω κάποιο αντικείμενο πίσω για το λόγο του ότι μου το στείλανε χαλασμένο και δεν γνωρίζω τι θα μπορούσανε να μου κάνουν. Τέλος πάντων όπως είπα θα σας πω τι θα γίνει για να το γνωρίζετε κι εσείς. Αν πάλι οι φόβοι μου βγουν αληθινοί έστω κι αν είναι 1/1000 να γίνει θα το αναφέρω σε όλα τα forum που συμμετέχω και θα τους κάνω ρόμπες.

Δημοσ.

@Billpeppas gia pes mou an thes tin sxesi sou me to e-shop?.

XA XA !!!File den xero ala poli to ypostirizeis to magazi prepi na exeis poli stenes sxeseis(Etsi mou fenete) mpori na kano lathos

Min to paris strava etsi?An den thelis dimosia na mou pis yparxei kai pm.

Apo mena No 1 magazi

Δημοσ.

Χαλαρά παιδιά ! Μη το κάνουμε ρινγκ εδώ πέρα! Forum είναι ψυχραιμία...

Απλά και εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά... Πάντως ό,τι στραβό και περίεργο μας τυχαίνει καλό είναι να το λέμε να το μαθαίνουμε όλοι άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι... Γι'αυτό λοιπόν ...Χαλλλλλαρά! :)

Δημοσ.

Παιδιά για το e-shop και το κάθε αντικείμενο ο καθένας μας έχει δική του γνώμη και γι' αυτό σε αρκετές φορές υπάρχουν διαμάχες. Ο billpeppas για παράδειγμα θα έχει ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και γι' αυτό επιμένει και δεν του λέω το αντίθετο........καλά κάνει. Τώρα εγώ με την σειρά μου ήρθε η ώρα να δώσω και την προσωπική μου γνώμη για την αξιοπιστία ενός κάτσε καλά μέχρι τώρα site. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ειδοποιήσω και αν χρειαστώ την βοήθεια σας θα έρθω εδώ και θα την ζητήσω.

Δημοσ.

Παιδιά τα έστειλα σήμερα το πρωί με Γενική Ταχυδρομική και ειλικρινά μου σχίσανε τον κώλο. Εγώ περίμενα τα μεταφορικά να είναι κάπου στα 6 ευρώ και έδωσα 11 ενώ όταν μου στέλνει το e-shop πράγματα του τριπλάσιου βάρους μιας μητρικής δεν ξεπερνάνε τα 9 ευρώ. Είναι έτσι τα πράγματα ή με δουλέψανε κανονικά;

Δημοσ.

Το ότι το δημοσίευσες το θεμα είναι εγγύηση ότι ήδη διαβαστηκε απο λολύ κόσμο όπως και από το e-shop. Επομένως θα βρείς το δίκιο σου, όσο για το φίλο που υποστηρίζει τόσο πολύ το κατάστημα καλά θα είναι να γράψει αν έχει σχεση (όχι τι σχεση αλλα αν εχει σχεση) και επίσης να μας ενημερώσεις φιλες Αδίστακτε τι εγινε τελικά

Δημοσ.
Παιδιά τα έστειλα σήμερα το πρωί με Γενική Ταχυδρομική και ειλικρινά μου σχίσανε τον κώλο. Εγώ περίμενα τα μεταφορικά να είναι κάπου στα 6 ευρώ και έδωσα 11 ενώ όταν μου στέλνει το e-shop πράγματα του τριπλάσιου βάρους μιας μητρικής δεν ξεπερνάνε τα 9 ευρώ. Είναι έτσι τα πράγματα ή με δουλέψανε κανονικά;

Η γενικη ταχυδρομικη σιγουρα θα εχει ενιαια τιμολογιακη πολιτικη για ολες τις αποστολες απο τους ιδιωτες. Αυτο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι το eshop οπως και αλλα μαγαζια που στελνουν συνεχεια παραγγελιες θα εχουν ερθει σε καποια συμφωνια με τις εταιριες courier ωστε να υπαρχει ενα αμοιβαιο κερδος μαγαζιου-courier.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...