Προς το περιεχόμενο

Tft Help!!!

ChPaNaG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Heeeeeeeeeeelp!

To post αυτό το βλέπω μέσα από μία @%#@% SONY E220 ή οποία δείχνει να τον έχει πιεί. Σήμερα το πρωί που άνοιξα το PC είναι πολύ σκοτεινή και με δυσκολία βλέπω οτιδήποτε μετα από 4 1/2 χρόνια με τρείς επισκέψεις στην SONY για διαφορετικό πρόβλημα από τώρα αλλά ίδιο και τις τρείς φόρες. Προφανώς ήρθε η ώρα της . Κατ'αρχάς θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει περάσει κανείς το ίδιο πρόβλημα με το service τησ SONY . Και δεύτερον να ακούσω προτάσεις για καινούργια 17' TFT οθόνη . Η εμπιστοσύνη μου στην SONY δεν έχει κλονιστεί αν και έχω ξενερώσει λίγο (#%$*$* την γκαντεμιά μου). Αν ήταν εύκολο να μου λέγατε και τιμές σε ότι έχεται να προτείνεται αλλά όχι και τραγικά ποσά γιατί λόγω του απρόοπτου και της ανάγκης να αγοράσω επειγόντως καινούργια τα λεφτά μου είναι γύρω στα 400 Euro.

Δημοσ.

Για τί χρήση τη θέλεις??

gaming??

video & general visual processes?

για κυρίως gaming προτείνω LG 1730S

για κυρίως άλλους λόγους (με πολύ καλή απόδοση χρωμάτων) Eizo L550

both με 0 pixel εγγύηση..

(τελικά τα 0 pixel φαίωεται ότι θα αναγκαστούν στο τέλος να το βάλουν όλες οι αντιπροσωπείες οθονών TFT της Ελλάδος..)

Δημοσ.

den eimai fanatikos twn games, thn xrhsimopoiw kyriws gia tainies kai office use.

Epeidh logw timhs katastalazw sthn LG 1730s mhpws gnwrizete thn texnologia tou panel ths. Ama xreiastei na paiksw kanena paixnidi tha exei sobaro provlima dedomenou oti exw kai adynamo systhma (PIII 866Mhz Vga Nvidia TNT2) kai den

mporw na paiksw ourws h allws apaititika paixnidia. Ousiastika thelw apodosh stis tainies.

Δημοσ.

Αποδοση στις ταινιες και ΤΝ ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα, λογω περιορισμενων γωνιων θεασης. Καλυτερα λοιπον μια PVA. H LG ομως, δεν βγαζει 17αρα με PVA...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...