Προς το περιεχόμενο

Plextor 716-a mou kanei nera.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To sigkekrimeno antigrafiko mou exei protathei apo pollous san i kaliteri lisi,omos imera efaga tin proti "sfaliara" otan gia kapoio logo den mporouse to decrypter na kanei rip ena vob enos original dvd,eno to dvd writer tou laptop mou ena toshiba tis plakas to ksepetaksa sto apse svise!

Dokimasa epeita pali me to plextor na kano rip to sigkekrimeno arxeio apo to dvd compilation mpas kai egine pareksigisi tin proti fora,alla pali ta idia,kai mou petakse kai ena i/o error to decrypter tora kata tin ekkinisi.

To diskaki den exei provlima pantos mias kai to toshiba to diavase mia xara.Ti na fteii lete?Firmware pantos den tou exo allaksei,den to ekrina anagkaio mexri stigmis.

Δημοσ.

Καταρχάς:

1) Βάλε το τελευταίο Firmware.Είναι πράγμα σημαντικό.Και πολύ εύκολο [ έχει "Installer" ] { θυμίσου κατά το flash να μην έχεις δισκάκι μέσα στο drive }

2) Έχεις περάσει τους ASPI Drivers? Δοκίμασες με χρήση Win I/O ?

3) Με άλλο πρόγραμμα ? [ π.χ. SmartRipper { rulezzz } ]

Δημοσ.

1)Pou mporo na vro to teleyteo firmware?Tha to googliza alla fovame mi petixo kana modified i kana unofficial kai ginei zimia.

@)To Flash ginetai apo windows i dos?

2)Aspi nai exo tous 4.72a2 ayti den einai oi teleyteoi?Ti einai to win I/O?"

3)Oxi den dokimasa allo programma alla to toshiba me to idio programma kai tous idious aspi tin ekane tin douleia...

Δημοσ.

Από http://www.plextor.be θα κατεβάσεις το Self Extracting firmware [ όχι το .bin αρχείο ] , και μέσα στα Windows θα το τρέξεις.

Θυμήσου, να μην υπάρχει δισκάκι μέσα στο drive.

Για ASPI καλύτερα να χρησιμοποιείς τους 4.71A2 που είναι πιο stable και χιλιοδοκιμασμένοι.

Επίσης αφού τα κάνεις όλα αυτά δοκίμασε και με άλλο proggie.

Επίσης δεν μας είπες, το δισκάκι που προσπάθησες με το Decrypter είναι original ή αντεγραμμένο ? [ μην παίζει καμία δυσκολία ανάγνωσης ]

Δημοσ.

Ok tin evala tin 1.04.Merikes erotiseis.

Iparxei kapoia epilogi pou epivaletai na aksiopoiso meso ton plextools professional?

Ta VariRec,GigaRec,Secure Rec Silent mode,etc aksizei na ta kano toggle?

Gi90 min cd den prokeitai pote na xrisimopoiso ara GigaRec=off.Gia ta alla ti pezei?

Δημοσ.

To Gigarec είναι για να γράφεις σε CD παραπάνω data, με μια τεχνολογία της Plextor.

Στο 90min γράφεις 1.4GB.

Το SecuRec βάζει ένα κωδικό στο CD / DVD ώστε να ανοίγει μόνο αν ξέρεις τον κωδικό [ access μόνο μέσω προγράμματος της Plextor ]

Silent Mode : Χαμηλώνει την ταχύτητα ανάγνωσης, καθώς και την ταχύτητα που ανοιγο-κλείνει το συρτάρι.

Δημοσ.

Μου έχει τύχει και μένα το Plextor 708A που έχω να μη διαβάζει original dvd (αγρατζούνιστο) που το διάβασε χωρίς πρόβλημα το παλιό μου dvd-rom (Pioneer 115). Αλλά μου έτυχε και το αντίθετο... Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα με το firmware / software αλλά κάτι πρέπει να γίνεται με τα δισκάκια. Σίγουρος βέβαια δεν είμαι, βέβαια, απλώς έτσι πιστεύω.

Δημοσ.
1)Pou mporo na vro to teleyteo firmware?Tha to googliza alla fovame mi petixo kana modified i kana unofficial kai ginei zimia.

@)To Flash ginetai apo windows i dos?

2)Aspi nai exo tous 4.72a2 ayti den einai oi teleyteoi?Ti einai to win I/O?"

3)Oxi den dokimasa allo programma alla to toshiba me to idio programma kai tous idious aspi tin ekane tin douleia...

Καλησπέρα.

Κατέβασε απο εδώ και Region Free την v.1.04 ( την έχω βάλει χωρίς κανένα πρόβλημα ).

P.S.Τρέχει απο τα Windows και δεν πρέπει να έχεις CD\DVD στο tray .

Δημοσ.
Μου έχει τύχει και μένα το Plextor 708A που έχω να μη διαβάζει original dvd (αγρατζούνιστο) που το διάβασε χωρίς πρόβλημα το παλιό μου dvd-rom (Pioneer 115). Αλλά μου έτυχε και το αντίθετο... Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα με το firmware / software αλλά κάτι πρέπει να γίνεται με τα δισκάκια. Σίγουρος βέβαια δεν είμαι, βέβαια, απλώς έτσι πιστεύω.

Και εγώ πιστεύω οτι το πρόβλημα έχει να κάνει με το υλικό που είναι φτιαγμένα τα DVD .

Mου έχουν τύχει αρκετά Original "δύσκολα" DVD γι' αυτό το λόγο έχω 2 DVD-ROM και 2 DVD-RW στό μηχανημά μου , μέχρι τώρα κάποιο απο τα 4 θα μου το διαβάσει.

Δημοσ.

Εχοντας 2 DVD-RW ενα pioneer και ενα plextor, συμφωνώ και εγω οτι υπάρχουν DVD που δεν διαβάζονται σε κάποιο από τα δύο drive, αυτο φαίνεται φυσιολογικό αν σκεφτει κανεις τη χρηση που "τραβανε" τα δισκάκια από τα video-club. Στατιστικά το plextor διαβάζει περισσότερα δισκάκια και τα κανει πιο γρηγορα rip.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...