Προς το περιεχόμενο

* * * Prosoxi - Prosoxi * * * Diavaste Opwsdipote Ayto * * *

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To κεφαλαιο Internet πρεπει με καποιο τροπο να τελειωσει μια και καλη..

Η εξαπατηση ειναι μεγαλη..

μικρο παραδειγμα η συνδεση στα 56kbps....

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευχαριστώ για το χρόνο σας

ntsili ' date=' μέλος ιστότοπου http://www.insomnia.gr

[/quote']

σαν να λεμε ...

Μετα τιμής,

"Μόρτης", πάρεδρο μέλος της "30ης Φλεβάρη"

Eδω -στο matrix- κανουμε την πλακίτσα μας με τα nick, ta sigs, και τα avatar. Σε γράμμα (ή σε τηλεφώνημα) σε μια εφημερίδα/αρχή του "έξω κόσμου" που δεν ξερεις ποιος θα το διαβάσει, βαζουμε ενα όνομα, να σε ακούσουν καλύτερα.

φιλικά παντα, και συγχαρητηρια για την κίνηση

Δημοσ.

kai egw pisteyw oti o filos ntsili 8a prepei na ypograpsei kai me to kanoniko tou onoma kai oxi mono me to nickname tou...

An stelname to keimeno oloklhro kai apo katw an ypografontan ola ta nicknames twn users tis insomnia me ta onomata tous (leme tora) pisteyw 8a mas pernane perissotero sta sobara...apopsh mou...

PS. Pio einai telika to keimeno kai pou prepei na to steiloume?Kourastika na diabasw oles tis 8 selides kai exw psiloxazepsei twra...

Δημοσ.

Είναι καιρός στην Ελλάδα οι Εταιρίες να σκέφτονται τη τσέπη τους με γνώμονα την ανάγκη και εξυπηρέτηση του καταναλωτή και όχι την εξαπάτησή του.Μέσα απο αυτό το forum ας γίνει έντονη διαμαρτυρία για να ταράξουμε τα νερά της HOL και κάθε ηλιθιόβλαχου διαφημιστή.

Δημοσ.
An stelname to keimeno oloklhro kai apo katw an ypografontan ola ta nicknames twn users tis insomnia me ta onomata tous (leme tora) pisteyw 8a mas pernane perissotero sta sobara...apopsh mou...

Αυτό είναι το ιδανικό, όμως δεν ξέρω πόσοι θα είχαν την διάθεση για κάτι

τέτοιο. Εάν είχαμε νομική κάλυψη, θα ήταν πιο εύκολο, πιστεύω. Από τη

στιγμή που δεν υπάρχει τέτοια κάλυψη και για την πιθανότητα αντιποίνων,

προτιμότερα είναι τα nicks. Αυτός είναι και ο λόγος που έστειλα έτσι το

mail.

Το θέμα, βασικά, είναι να περάσει το μήνυμα.

Όσο για την επιστολή που λες, καλό είναι να γίνουν προτάσεις, για να

δούμε πιο θα είναι το περιεχόμενο και το ύφος της. Χρειάζεται, όμως, πιο

συλλογική συμμετοχή, ώστε η/οι τελική/ές επιστολές να αντιπροσωπεύουν

όλους (αν είναι εφικτό).

Δημοσ.

Αφού δεν εκπροσωπείτε/ώ την ινσόμνια, τι λέμε;

Μονο ο hal 8α μπορουσε να στειλει κατι υπογράφοντας "υπευθυνος του σαιτ ινσομνια", που σιγουρα δεν ειναι σωστό και, δεν τον αφορά (σαν ιδιοκτητη σαιτ εννοω, σαν καταναλωτή μπορεί).

Το "μελος του ινσόμνια" (στον πραγματικό κόσμο) δεν σημαίνει τίποτα. τι μέλος? ούτε πληρώνεις για να μπεις, ουτε τα στοιχεία σου δίνεις, ουτε σε εμποδιζει τίποτα να εχεις 90 nicknames.

Εγω θα στείλω την επιστολή, ή ενα δικό μου κείμενο,

προσθέτοντας:

"και αν θελετε μπειτε στο λινκ insomnia/post#XXXX, να δειτε οτι έχουν παρόμοια άποψη μ εμένα και πολλοί άλλοι. (110 replies, 4.366 views 'till now)

με εκτίμηση

Μήτσος Παπαδόπουλος,

παπαδο@myisp.gr

Φοιτητής/καθηγητής/Προγραμματιστής κλπ..

Αθήνα"

για τη νομική κάλυψη δεν κατάλαβα τι εννοείς. αναφέρει η επιστολή ψέμματα?

ή εχει πουθενά εκβιασμό¨"κανε αυτο αλλιως πάω στα κανάλια" ??

δε νομίζω. αλλα και αν το πίστευα, απλά θα εκοβα αυτα τα κομματια, και θα έστελνα τα δικά μου χωρις ν αλλάζω το νόημα: κόφτε το δούλεμα

Δημοσ.
Αφού δεν εκπροσωπείτε/ώ την ινσόμνια' date=' τι λέμε;

Μονο ο hal 8α μπορουσε να στειλει κατι υπογράφοντας "υπευθυνος του σαιτ ινσομνια", που σιγουρα δεν ειναι σωστό και, δεν τον αφορά (σαν ιδιοκτητη σαιτ εννοω, σαν καταναλωτή μπορεί).

Το "μελος του ινσόμνια" (στον πραγματικό κόσμο) δεν σημαίνει τίποτα. τι μέλος? ούτε πληρώνεις για να μπεις, ουτε τα στοιχεία σου δίνεις, ουτε σε εμποδιζει τίποτα να εχεις 90 nicknames.

Εγω θα στείλω την επιστολή, ή ενα δικό μου κείμενο,

προσθέτοντας: [i']

"και αν θελετε μπειτε στο λινκ insomnia/post#XXXX, να δειτε οτι έχουν παρόμοια άποψη μ εμένα και πολλοί άλλοι. (110 replies, 4.366 views 'till now)

με εκτίμηση

Μήτσος Παπαδόπουλος,

παπαδο@myisp.gr

Φοιτητής/καθηγητής/Προγραμματιστής κλπ..

Αθήνα"[/i]

για τη νομική κάλυψη δεν κατάλαβα τι εννοείς. αναφέρει η επιστολή ψέμματα?

ή εχει πουθενά εκβιασμό¨"κανε αυτο αλλιως πάω στα κανάλια" ??

δε νομίζω. αλλα και αν το πίστευα, απλά θα εκοβα αυτα τα κομματια, και θα έστελνα τα δικά μου χωρις ν αλλάζω το νόημα

Μα τί λες τώρα ρε συ;; Εάν δεν τους αρέσει που θα δουν την επιστολή με το

nick, ας την πετάξουν στα σκουπίδια! Και από την άλλη, μπορεί να απαγορέψει

κανείς σε κάποιον να πει ότι είναι μέλος στην insomnia;; Η μήπως για να πει

ότι είναι μέλος της insomnia θα πρέπει η insomnia να κάνει αίτηση στο

πρωτοδικίο για να αναγνωριστεί και σαν σύλλογος!;; Μέλος είπα ότι είμαι, όχι

ιδιοκτήτης, και εάν πρέπει να πειράξει κάποιον, αυτός θα είναι ο HAL και όχι

εσύ!

Κάτι άλλο. Εάν θες να στείλεις την επιστολή γράψε το όνομά σου και άσε

τους άλλους να την στείλουν όπως επιθυμούν. Μήπως έχουμε καμιά

χούντα και δεν το ξέραμε, που θα μας λέει αν πρέπει να βάλουμε τα

στοιχεία μας ή όχι;; Ναι ρε συ, δεν έχω τον Κούγια δικηγόρο και ΔΕΝ

γουστάρω να βάλω τα στοιχεία μου. Και εάν έχουν πρόβλημα, να την

πετάξουν στα σκουπίδια. Και εάν πουν "ποιοι είναι αυτοί οι αλήτες που μας

στέλνουν επιστολές υπογράφοντας με nick", τους έχω γραμμένους

στα @@ μου. Απλά έχεις την αποψή σου, την οποία και σέβομαι,

αλλά δεν μπορείς να απαγορέψεις σε κάποιον να αναφέρει ότι είναι μέλος

της insomnia! Ο Ο.Η.Ε. είμαστε;;! 'Ελέος!

Στο κάτω-κάτω επιστολή στο όνομα της insomnia δεν έχει σταλεί και εάν

είναι να γίνει κάτι τέτοιο, τότε ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ να αναφέρεις την

ενστασή σου!

[b']κόφτε το δούλεμα[/b]

-άκυρο και συγνώμη για την παρανόηση

.

.

Δημοσ.

οκ, το δικό μου ποστ δεν θα ειναι το τελευταίο, οποτε γραψε οτι θες και σε ευλογο χρόνο πάλι θα απαντήσω. :)

είτε επειδη ειναι Σάββατο , 22.29, μπορει να εισαι σε κανα πάρτυ, είτε γράφω τόσο ακατάληπτα σε μια ξένη γλώσσα και δεν εγινα κατανοητός. πρέπει να γεμισω το ποστ με smileys για να βλέπεις και το "ύφος" μου;

πάμε στην τελευταία παράγραφο. "θα έστελνα τα δικά μου χωρις ν αλλάζω το νόημα : κόφτε το δούλεμα"

το νοημα τις επιστολής (για μενα) ειναι (Προς τη HOL) :κόφτε το δούλεμα.

read my lips .. hey you big f... isp, quit lying to people.

αυτό έγραψα - σόρρυ- αυτό εννοούσα.

Σκοπός της επιστολής, κάθε επιστολής, ασχέτως θέματος, ειναι ο παραλήπτης πρώτα να τη διαβάσει, και μετά να λαβει υπόψη του τα γραφόμενα.

δεν ειναι στα @@@ μιας αν την πετάξει. αν ειναι ετσι μην τη γραφεις, μην τη στελνεις, μη συμμετεχεις σε μια αναλυση/τοπικ που "παιζει" εδω και 1-2 βδομαδες στα χοτ τοπικς του φορουμ.

πες οτι λαβαινει το γραμμα/μαιηλ μια γραμματεας, ακολουθει πιθανός διάλογος:

"κυριε Χ, εχετε 120 γραμματα για σήμερα. το ενα κατι λεει για παραπονα.καταγγελιες.."

"ποιος το στέλνει? "

"ο random απο το insomnia"

"ο ποιός????????? xέστο.."

"και ενα απο τον κυριο Παπαδόπουλο, Φοιτητή ΕΜΠ"

"για να δώ...."

που στο διάολο, βλέπεις να γράφω απαγορεύεται; εγω προτίνω κάτι που μπορεί να αυξησει την πιθανότητα, να ασχοληθει καποιος με το γράμμα. Το ιδιο που αναφερθεηκε προηγουμενος για ορθογραφίες, παραγράφους και σύντομες περιεκτικες προτάσεις.

Ειναι σα να πηγαίνεις για συνέντευξη προσληψης σε εταιρεία. Μπορεί να ξερεις τα κερατά σου, διπλώματα, γλώσσες, εμπειρία. Θα πας ντυμένος με τζίν και αξύριστος ή καθαρός και ίσως με γραβάτα? εισαι σίγουρος για το ποιον θα συναντήσεις και τι κολλήματα θα έχει? μπορεί η θεση να ειναι για τεχνικό υπολογιστών και να ξερεις οτι καθημερινά αυτοι πάνε με τζινάκι, αλλα στη συνεντευξη μπορει να βρεθεις μπροστα σε μια κυριούλα υπευθυνη προσωπικού.

----------------------------------------------------------------------------------

τελος εγραφα "Μονο ο hal 8α μπορουσε να στειλει κατι υπογράφοντας "υπευθυνος του σαιτ ινσομνια", που σιγουρα δεν ειναι σωστό και, δεν τον αφορά (σαν ιδιοκτητη σαιτ εννοω, σαν καταναλωτή μπορεί)."

και ειπες "ιδιοκτήτης, και εάν πρέπει να πειράξει κάποιον, αυτός θα είναι ο HAL και όχι εσύ!"

εννοώ οτι το θεμα της Hol δεν αφορά τα συμφέροντα ιδιοκτήτη ενος σαιτ, για να το στήλει υπογράφοντας με αυτη την ιδιότητα, αλλα αν το εστελνε σαν παραπονουμενος καταναλωτής, θα μπορουσε να το αναφέρει. άσχετο.

απλα τονιζω οτι το "ινσομνια" εχει μια βαρυτητα για τη δικη του υπογραφή, καμία ομως για τη δική μου.

Εχω περίσσεμα μια καλή Thermaltake, σκέτος πάγος. να τη δώσω σε κανέναν κοψοχρονιά; :oops:

************************************************* :grin:

edit 20/2 14.40: :razz:

κατόπιν των 4 επόμενον ποστ, αρχίζω αν αισθάνομαι σαν :-? παραθυρόβιος "Αφήστε με να ολοκληρώσωωωωωω!!!" :-x . συμπέρασμα: στείλτε το γράμμα ο καθένας οπως θέλει, και ας ασχοληθούμε με τιπτις άλλο. σκατά τα κάναμε με τον πολιτισμένο διάλογο. :smile: :???: ;-) :-? :wink: :-x :? :-) :razz: :mad:

Δημοσ.
πρέπει να γεμισω το ποστ με smileys για να βλέπεις και το "ύφος" μου;

Ενίοτε φίλε μου χρειάζετε να το κάνεις και αυτό. Αν νομίζεις ότι ο γραπτός σου λόγος αντικατοπτρίζει πλήρως το ύφος σου ξανασκέψου το (και μιλάω γενικά, όχι για σένα μόνο και το συγκεκριμένο post σου). Δυστυχώς, ένα γραπτό κείμενο δεν είναι το ίδιο διαφωτιστικό για το ύφος του γράφοντα όπως μία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό για αποφυγή παρεξηγήσεων όπως αυτή, ειδικά πάνω σε ένα θέμα που αφορά κυρίως εμάς τους χρήστες.

Φιλικά

Γιώργος

Δημοσ.
πρέπει να γεμισω το ποστ με smileys για να βλέπεις και το "ύφος" μου;

Εσυ ειδικα, ποτέ.

Αν το κανεις, χανω τη πιθανοτητα να διαβασω δυο

απολαυστικα κειμενα αντι του ενος.

Δημοσ.
"θα έστελνα τα δικά μου χωρις ν αλλάζω το νόημα : κόφτε το δούλεμα"

το νοημα τις επιστολής (για μενα) ειναι (Προς τη HOL) :κόφτε το δούλεμα.

read my lips .. hey you big f... isp' date=' quit lying to people[/quote']

Random έχεις 100% δίκιο, χίλια sorry... παρανόησα τελείως αυτό που έγραψες

και ζητάω δήμοσια συγνώμη. Όντως, χτες ήταν να πάω σε

κάποιους φίλους μου και διάβασα τόσο βιαστικά το post σου, που στο

συγκεκριμένο σημείο κατάλαβα άλλα αντί άλλων... Μετά γύρισα τόσο

αργά που δεν κοίταξα το reply σου. Ξανά συγνώμη.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα που λες, πάνω-κάτω συμφωνούμε. Εννοείται ότι

οποιαδήποτε επιστολή στέλνεται για διαμαρτυρία, προτιμότερο είναι να

υπογράφεται με κανονικά στοιχεία. Σκέψου όμως ότι εάν 200 άτομα θέλουν

να στείλουν επιστολή, λίγοι είναι αυτοί που θα είναι διατεθιμένοι τελικά να την στείλουν

με τα κανονικά τους στοιχεία! Στην τελική, όμως, πιστεύω ότι και με "nick"

μπορεί να γίνει δουλειά. Διότι και μία, δύο, τρεις, δέκα!, είκοσι! ,τριάντα!

επιστολές να πετάξει στα σκουπίδια ο κύριος isp, ΔΕΝ θα το κάνει εάν του

έρθουν έκατό ή εκατόν πενήντα τέτοιες επιστολές στο γραφείο του. Από την

άλλη, μην ξεχνάς ότι στην περίπτωση που ο isp έχει όντως κάνει λαδιά, ακόμα

και 500 ενυπόγραφες επιστολές να του έρθουν, εάν θέλει να τις

πετάξει στα σκουπίδια θα το κάνει!

Να πω κάτι τελευταίο, που αφορά την συζήτηση και το οποίο έχει ήδη

προαναφερθεί παραπάνω, τόσο από εμένα όσο και και από άλλους. Σκοπός

αυτής της συζήτησης είναι να γίνει μια αρχή. Έχω δει σε δεκάδες posts

διαμαρτυρίες του στυλ "και μας κάνει ο ΟΤΕ αυτό, και μας κάνει η Vivodi

το άλλο, άντε να μαζευτούμε να διαμαρτυρηθούμε για να καταλάβουν ότι

δεν μπορούν να μας εκμεταλλεύονται" και άλλα πολλά. Όλοι έλεγαν

"θα τους κάνουμε, θα τους ράνουμε, θα... ,αλλά τίποτα δεν γινόταν.

Πιστεύω εδώ έγινε μια αρχή. Εύχομαι να υπάρξει συνέχεια.

.

.

Δημοσ.

random το κούρασες είναι η αλήθεια...

Είναι δικαίωμα του καθένα να θέλει να κρύψει τα προσωπικά του στοιχεία.

Αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί για κάτι και να υπογράψει με το nick του, απλούστατα διότι ανήκει σε ένα τεράστιο community που υποτίθεται οτι έχει (και έχει σίγουρα) κάποια δύναμη!

Και εγώ, και εσύ και ο καθένας μπορούσε να έχει πρόβλημα να αποκαλύψει τα προσωπικά του στοιχεία στο Internet. Είναι λόγος αυτός να μην στείλεις μία διαμαρτυρία;

Και δεν νομίζω οτι αυτός που θα διαβάσει την επιστολή θα ναι τόσο χαζός ωστε να μην καταλάβει για ποιό λόγο ο φίλος μας χρησιμοποιεί το nick του και όχι τα προσωπικά του στοιχεία.

Ο ntsili λοιπόν επέλεξε να γράψει μία επιστολή και να την υπογράψει σαν μέλος του insomnia community και όχι με πραγματικά προσωπικά στοιχεία.

Και γνώμη μου...Εφόσον αυτό ήθελε είναι δικαίωμά του και σωστά έπραξε!

Δεν χρειάζεται να τον κατακρίνουμε για κάτι τέτοιο...Και σίγουρα το μήνυμα θα περάσει και έτσι!

Και το αν ο αναγνώστης συγκινηθεί περισσότερο αν η επιστολή γράφει...

Ονομα Επίθετο

Επάγγελμα

μπλα μπλα

Απ ότι αν γράφει

χρήστης τάδε

Μέλος του insomnia.gr (23.000 μέλη)

Νομίζω εξαρτάται καθαρά από τον αναγνώστη. Κάποιος θα δώσει βάση στο πρώτο επειδή είναι επώνυμο..Κάποιος στο δεύτερο επειδή η επιστολή υπογράφεται από μέλος ενός πολύ μεγάλου community και μάλιστα τα υπόλοιπα μέλη συμμερίζονται και στηρίζουν τα γραφόμενα του συγκεκριμένου μέλους.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή βαριέμε να διαβάζω όλα τα ποστ, έχω να μπω από παρασκευή, ενημερώνω ότι την έστειλα την επιστολή και το ευχαριστήθικα κιόλας......Αν αντιμετοπίζουμε έτσι τον κάθε κερατά ίσως η αγορά να ήταν καλύτερη ( ναι καλά τώρα)

Δημοσ.

Ας γίνει ένα post, που να λέει τελικά τι πρέπει να στείλουμε και να μπει πρώτο ή τελευταίο ή κάτι τέτοιο, γιατί θέλω κ γω να συμμετάσχω αλλά έχω καταμπερδευτεί με όλα αυτά που διάβασα κ δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κάνω τελικά. Επίσης δεν μπορώ να κατεβάσω ένα zip αρχείο που είναι η διαμαρτυρία στην HOL. Δεν καταλαβαίνω γιατί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...