froufrou Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou topic 15 selides kai den exoume ksemperdeutei akomi yparxei kapoios na to plironei auto to prama na mas ti skata plironei ????
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 merikoi bariountai na diabazoun 15 selides gia na ksemperdeytoun... opote ase tous pantelhdes kai tous pantelakhdes giati den nomizw autoi na mporoun na boh8hsoun
prokopis83 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 ennoite kai mesa... na pane sto dia.......stima osoi theloun na mas klepsoun...
MariaTs. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 ntsili καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, αλλά καλό θα είναι να διαβάζεις πάντα τα ψιλά γράμματα σε μια διαφήμιση γιατί πάντα εκεί είναι το ζουμί! Ακόμη και σε τηλεοπτική διαφήμιση το ίδιο να προσέχεις. Γιατί αν δεις κάτι και προβείς σε 'αγορά' και σου δώσουν άλλο προιόν απ'αυτό που νόμιζες πως θα αποκτούσες και μετά τρέξεις και το καταγγείλεις στο ΙΝΚΑ τότε οι διαφημιζόμενοι θα σου πουν 'εμείς στη διαφήμιση δίνουμε στον κόσμο αναλυτικά τι προιόν πρόκειτε αφού περνά σχετικό κρόλ (έτσι δεν τα λένε τα ψιλά γράμματα; ) με τις λεπτομέρειες'! Κι άντε μετά εσύ να βρεις το δίκιο σου! Πάντα λοιπόν τα νώτα τους οι 'μεγάλοι' ξέρουν να τα έχουν καλυμένα! Να τι διάβασα εγώ στην σελίδα της HOL: * Κάθε μήνα, η HOL σας χαρίζει το κόστος των αστικών και υπεραστικών τηλεφωνημάτων του προηγούμενου. Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο συνολικό αριθμό αιτήσεων, καλύπτει αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς σταθερά μέχρι και 31/12/2005 και αφορά αυστηρά σε οικιακή χρήση. Η προσφορά ισχύει αυτόνομα ή σε συνδυασμό με την προσφορά Desktop ή Laptop ΙΒΜ. Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι όροι απόδοσης της προσφοράς, μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε το HOL BroadbandPack (με ή χωρίς Desktop ή Laptop IBM) με μέχρι και 180 λεπτά δωρεάν τηλεφωνημάτων κάθε μήνα. Ενημερωθείτε για τους όρους απόδοσης της προσφοράς μέσω των σχετικών αιτήσεων:.... Και στο τέλος όπως βλέπεις σου προτείνουν να διαβάσεις τους όρους, για να μην εκτεθούν! Η παροιμία πολύ σοφά λέει: 'όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι'! Τώρα το να κάνεις μία έγγραφη διαμαρτυρία στην HOL αλλά και στο ΙΝΚΑ δεν βγαίνει τίποτα. Γιατί αν δεν υπάρχουν υπογραφές από όλα τα μέλη του Insomnia, επώνυμες και γραπτές' δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα! Και είναι τρομερά δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο αφού όλοι μας είμαστε από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Να ξέρεις ότι αυτό που μετρά είναι το γραπτό! Μια καταγγελία γραπτή προς το ΙΝΚΑ, την Ελευθεροτυπία, που να κοινοποιείτε στην HOL και βέβαια με τις υπογραφές όλων μας όπως σημείωσα και πιο πάνω, είναι α π ο τ ε λ ε σ μ α τ ι κ ή!
ntsili Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Καλημέρα... το έχουμε ξαναπεί ότι τα ψιλά γράμματα τα διαβάσαμε και έχουμε λάβει γνώση περί του τί πρόκειται. Από εκεί και πέρα ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟ INTERNET ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ TV και εμφανίζεις ολόκληρη ΕΙΚΟΝΑ στην οποία γράφεις "ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2005" και στην πραγματικότητα στα ψιλά γράμματα γράφεις ΑΛΛΑ πράγματα, ε τότε αυτό είναι τουλάχιστον πρόκληση της νοημοσύνης των υπολοίπων. Και όταν παίρνεις το HELP DESK της HOL και την μία σου λένε για το 50%, την άλλη ότι είναι εντελώς δωρεάν τότε το πράμα πάει στα άκρα. Και να μην πω ότι για τα ψιλά γράμματα της HOL τα διαβάζαμε και τα ξαναδιαβάζαμε ΚΑΙ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΜΕ...ούτε χρησμός της πυθίας να ήταν. Ένα σωρό posts έγιναν για να βγάλουμε άκρη για το ποιο είναι το τελικό νόημα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ως είχε!! Δηλαδή, ότι όντως δίνονταν όλες οι κλήσεις εντελώς δωρεάν! ʼρα και να διάβαζες τα ψίλα γράμματα -στα οποία ΔΕΝ έβγαζες άκρη- έλεγες "α, εντάξει μωρέ τί ψάχνω τώρα, αφού και στην Ελευθεροτυπία λέει ότι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ δωρεάν, ΔΕΝ μπορεί να κάνει λάθος". Η όλη φάση ξεκίνησε από εμένα απλά για να ενημερώσω τους υπόλοιπους εδωμέσα, ότι τελικά η προσφορά ΔΕΝ αφορά το 100% των κλήσεων και αυτό επειδή έτυχε να πάρω τηλέφωνο στο helpdesk. Και εγώ κόντεψα να την πατήσω και ευτυχώς την γλίτωσα την τελευταία στιγμή. ΝΑΙ, τα ψιλά γράμματα τα διάβασα, αλλά άκρη ΔΕΝ έβγαζα + είχα τούμπανο μπροστά μου την διαφήμιση ΚΑΙ την ελευθεροτυπία, όποτε λίγο ήθελα για να γραφτώ στην εν λόγω υπηρεσία. Όντως, τελικά οι καταγγελίες θα έπρεπε να γίνουν επώνυμα για να θεωρηθούν αληθείς. Παρόλα αυτά, με την φασαρία που έγινε (γράμματα, τηλεφωνήματα, διάδοση της όλης κατάστασης) έφαγαν χαστούκι = 10 πρόστιμα από τον ΕΕΤΤ. Αλήθεια, μόλις έριξα μια ματιά στο site τους και δεν είδα την συγκεκριμενη διαφήμιση... Τώρα το δώρο, αν κατάλαβα καλά είναι ένα ασύρματο τηλέφωνο...
MariaTs. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2005 Συμφωνώ μαζί σου! Και εγώ όταν βλέπω τέτοιες προσφορές' του κ*λου είναι! Είναι δυνατόν να χάσουν; Σου λέει έχεις δωρεάν τις κλήσεις αλλά από αλλού θα σου τα πάρω! Πάντως τέτοιου είδους καταχωρήσεις σε εφημερίδες τις περισσότερες φορές γίνονται επί πληρωμή! Εκτός αν στην μέση το 'μεγάλο αφεντικό' είναι το ίδιο και για την τηλεφωνική εταιρεία και για την εφημερίδα και πάει λέγοντας, οπότε το κόστος της καταχώρησης είναι μηδενικό! Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι περισσότεροι στην εξυπηρέτηση πελατών δεν ξέρουν που παν τα 4! Πήγα στον ΟΤΕ να κάνω αίτηση για σύνδεση adsl και ο υπάλληλος κάτι μου έλεγε που δεν καταλάβαινα και όταν του είπα 'πείτε μου τι θα γράφει στον λογαριασμό μου όταν θα έρθει, για να το καταλάβω' πάλι μου απάντησε τα ίδια' δηλαδή 'ακαταλαβίστικα'! Όταν με ρώτησε ποιος θα τοποθετήσει το μόντεμ και του είπα 'εμείς' εδώ λύνουμε και δένουμε τον υπολογιστή' ξέρεις τι απάντησε: 'α! εσείς γνωρίζεται πολλά περισσότερα από εμάς'!!! Από κει και πέρα φαντάσου κατά πόσο εκπαιδεύουν τους ανθρώπους τους, οι του ΟΤΕ, οι της ΗΟL κλπ...
MaTRiX57 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2005 Paides... O Tsampas kai o Erwtas exoun pe8anei edw kai POLLA xronia!! Gia ola twra PLHRWNEIS!!
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ας σταματήσει κάπου εδώ ρε παιδιά αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.