Nightfall_2003 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2005 εγώ απορώ γιατί δεν το κλειδώνετε το θέμα επιτέλους!!!! σε λίγο θα εμφανιστεί κάποιος άλλος ntsili και θα αρχίσει τα ίδια για κάποια άλλη διαφήμιση!!!! και υπάρχουν πολλές τέτοιες!! Σε λίγο θα δούμε και για την ΤΙΜ, την Cosmote ktl ktl λόγω των τιμολογιακών πολιτικών που έχουν(πχ. η ΤΙΜ διαφημίζει φθηνές κλήσεις προς κινητά και από κάτω γράφει με ψιλά γράμματα οτί αφορά κλήσεις μόνο προς κινητά ΤΙΜ)!! ΚΑΙ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Theodore Tsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 kala den bgazoume noima........ telos k apo mena....
ntsili Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 εγώ απορώ γιατί δεν το κλειδώνετε το θέμα επιτέλους!!!! σε λίγο θα εμφανιστεί κάποιος άλλος ntsili και θα αρχίσει τα ίδια για κάποια άλλη διαφήμιση!!!! και υπάρχουν πολλές τέτοιες!! Σε λίγο θα δούμε και για την ΤΙΜ' date=' την Cosmote ktl ktl λόγω των τιμολογιακών πολιτικών που έχουν(πχ. η ΤΙΜ διαφημίζει φθηνές κλήσεις προς κινητά και από κάτω γράφει με ψιλά γράμματα οτί αφορά κλήσεις μόνο προς κινητά ΤΙΜ)!! ΚΑΙ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/quote'] Και ποιό είναι το προβλημά σου ρε φίλε εάν εμφανιστεί ένας άλλος ntsili και αναφέρει κάτι για μια άλλη διαφήμιση?? Δηλαδή κάποιος αν παρατηρήσει κάτι περίεργο, να μην ενημερώσει τους υπόλοιπους επειδή το λες εσύ??? Εγώ μίλησα με το helpdesk της HOL και έγραψα αυτά που μου απάντησαν. Και δυστυχώς ήταν αντίθετα με την διαφήμιση, αλλά και με το πινακάκι. Και άλλοι από εδώ πήραν τηλέφωνο και τους είπαν τα ίδια πράματα. Τί να κάνουμε εάν ούτε οι ίδιοι στην HOL δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δηλαδή σε πείραξε τόσο πολύ που έγραψα αυτό το thread για να ενημερώσω και τους υπόλοιπους? Εάν θες τόσο πολύ να κλειδωθεί αυτό το θέμα, αυτό είναι δουλειά των moderators-administrators οι οποίοι θα κρίνουν για κάτι τέτοιο. Αλήθεια, τί σε ενοχλεί τόσο πολύ σε αυτή τη συζήτηση?? φιλικά
Nightfall_2003 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Και ποιό είναι το προβλημά σου ρε φίλε εάν εμφανιστεί ένας άλλος ntsili και αναφέρει κάτι για μια άλλη διαφήμιση?? Δηλαδή κάποιος αν παρατηρήσει κάτι περίεργο' date=' να μην ενημερώσει τους υπόλοιπους επειδή το λες εσύ??? Εγώ μίλησα με το helpdesk της HOL και έγραψα αυτά που μου απάντησαν. Και [b']δυστυχώς[/b] ήταν αντίθετα με την διαφήμιση, αλλά και με το πινακάκι. Και άλλοι από εδώ πήραν τηλέφωνο και τους είπαν τα ίδια πράματα. Τί να κάνουμε εάν ούτε οι ίδιοι στην HOL δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δηλαδή σε πείραξε τόσο πολύ που έγραψα αυτό το thread για να ενημερώσω και τους υπόλοιπους? Εάν θες τόσο πολύ να κλειδωθεί αυτό το θέμα, αυτό είναι δουλειά των moderators-administrators οι οποίοι θα κρίνουν για κάτι τέτοιο. Αλήθεια, τί σε ενοχλεί τόσο πολύ σε αυτή τη συζήτηση?? φιλικά 1)γεμίζουμε απο άσκοπα εντελώς post το forum.(πρωτού πεις το γνωστό δες το 5) 2)αν παρατηρήσει κάτι περίεργο ας ενημερώσει όποιος θέλει...όχι όμως να παραπληροφορεί και αυτός με την σειρά τους άλλους. ο κόσμος αφορμή ψάχνει για επαναστάσεις κι ας μην ξέρει που παν τα 4!είπες ότι είπες και εμφανίστηκαν από το πουθενά άλλοι 40!! που ήταν όλοι αυτοί πιο μπροστά?(τεσπά εδώ θα πέσουν σαν τα κοράκια και οι υπόλοιποι αλλά δεν πρόκειτε να το συνεχίσω) 3)είσαι σίγουρος ότι έτσι ακριβώς σου τα είπαν? κι εγώ μπορώ άνετα να γράψω τέλεια μια συζήτηση για να αποδείξω αυτό που θέλω..δεν είναι όμως εκεί το θέμα 4)αν η ΗοL έκανε μια φορά παραπληροφόρηση εσύ φρόντισες να την ενισχύσεις(ζητώντας διαμαρτυρίες και και και...).Πάλι καλά που δεν τους έκανες και μήνυση. Αλλά εκεί δυστυχώς με nick-name δεν προχωράει η κατάσταση. 5)δεν επέβελα σε κανένα moderator(kai sia) να κλειδώσει το thread. την άποψη μου είπα...όπως την λέω εδώ και πολύ καιρό. φιλικότερα
ntsili Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Κατανοητή η αποψή σου Nightfall_2003, αλλά σου επαναλαμβάνω ότι αυτά μου είπαν από την HOL, και τα αναφέρω στην ανδρική μου τιμή. Ήταν να βάλω το πακέτο της HOL και δεν το έβαλα για αυτό το λόγο. Και άλλοι πήραν τηλέφωνο και τους αναφέρθηκαν τα ίδια πράματα, ρίξε μια ματιά στα posts. Το να εμφανίστηκαν άλλοι 40 μετά από εμένα δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Εκτός αν έχεις την άποψη ότι δεν ήξεραν τί έγραφαν. Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι τέτοιο. Πάντως, ακόμα και αρλούμπες να έλεγα, πιστεύω ότι ο καθένας που κάνει ένα reply έχει την κριτική ικανότητα, αλλά και την ευθύνη, να καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει και γράφει. Εσύ φίλε που αναφέρεις ότι άλλα σου είπε η HOL, πότε στα είπε αυτά τα "άλλα"? Μήπως σου τα είπε αφότου "ξεκίνησε" αυτό το θέμα? Στο γράφω αυτό γιατί -με συγχωρείς-, αλλά είναι λίγο υπερβολικό να λες ότι εγώ κάνω την παραπληροφόρηση. Και ποιος σου λέει, ότι εάν δεν ξεκινούσε αυτό το θέμα εδωπέρα, η HOL θα τα έκανε όλα μέλι-γάλα? Και πώς διάολο, ο υπάλληλος του helpdesk μου ανέφερε αυτά που μου ανέφερε? Δεν βρίσκεις λίγο υπερβολικό να βγάλει τέτοιο σενάριο από το μυαλό του? Φαντάζεσαι να μην γινόταν αυτό το post και μετά να γινόντουσαν 10 τέτοια posts από απογοητευμένους χρήστες?? Υποθετικό μεν αυτό που γράφω σε αυτήν την ερώτηση, αλλά η ενημέρωση έπρεπε να γίνει και έγινε. Τώρα, εάν έγινε και "επανάσταση" τελικά, να με συγχωρήσεις, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία πέφτει σε αντιφάσεις. Από εδώ και πέρα καλό θα είναι, κάθε εταιρεία να φροντίζει να είναι εξαρχής σαφής, με ΣΤΑΘΕΡΗ γραμμή απέναντι στον καταναλωτή και όχι να δίνονται διπλές απαντήσεις. Καθώς και να αναλαμβάνει να ενημερώνει επαρκώς τους υπαλλήλους της. Πίστεψε με, μην απορήσεις εαν μετά από αυτό εδώ, κάνει αρκετό καιρό να εμφανιστεί παρόμοιο ζήτημα... Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφω, αλλά το θεωρώ αρκετά πιθανό. Δεν γεμίζουμε το forum με (άσκοπα) posts. Συζήτηση γίνεται, η οποία καταλαμβάνει ένα topic στο forum. Εάν κριθεί άσκοπη, η όποια κίνηση των υπεύθυνων είναι πάντα σεβαστή.
r3b Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Βασικά Εγώ προσωπικά , προτιμώ 100 ntsili (έστω κιαν έχουν 100% άδικο), ώστε να με ψηλιάζουν και να τους κρίνω (ή και απορίπτω) για τα λεγόμενα τους, παρά εναν Nightfall_2003 να με καθησυχάζει οτι όλα είναι οκ και να μην κάνουμε θόρυβο. Επι τις ουσίας, το πράγμα είναι πολύ απλό: Η HOL αναγκάστηκε , να ανασυνταχθεί μετά το ηλεκτρονικό γιαούρτωμα από το insomnia και αλλού.Τόσο απλό και προφανές. Επειδή η υπηρεσία που προσφέρει : 1. Δεν της στοιχίζει ουτε ενα ευρώ (ενα voip gateway έχει στησει μόνο, ουτε έξτρα γραμμές ,ούτε έξτρα bandwidth δίνει, αλλά και ούτε έξτρα εξοπλισμό πριμοδοτεί) 2. Δεν πρόκειται τεχνικά να παίξει σωστά ακόμα και από άλλες λύσεις voip (ακόμα και η άθλια vivodi ανεβάζει 2ο PVC με + 200Kbps για το VOIP της). Το οπόιο σημαίνει οτι αν κάποιος άγνωστος σας παίρνει λουλούδι^H^H^H^H^H^H^H^H 40-50Kbps κίνησης την ώρα που μιλάτε voip από το internet PVC, εκτός απ τα delay που έτσι κι αλλίως έχει το voip τρώτε στην μάπα και τις διακοπές. Συμπεραίνω ότι: Αυτή η υπηρεσία βγήκε για να βγει (όχι μόνο απ την HOL αλλά κι από άλλους) , για μούρη, για διαφήμιση, για θόρυβο, και για να σηκώσει κεφάλι και η HOL οτι πουλά voip τηλεφωνία κλπ κλπ. Και επειδή με το που διαφημίστηκαν, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (εμείς) τους κράξαμε για την απάτη που κάνανε (ναι την κανανε στην αρχή γιατί όλοι μιλούσαν για μήνα-παρά-μήνα επιστροφή χρημάτων και όχι κάθε μήνα που λένε τωρά), είδαν οτι το πράγμα ξέφευγε προς "δυσφήμιση" παρά διαφήμιση και αναγκάστηκαν να το μαζέψουν. Δεν έχουν σκοπό να βγάλουν ΤΑ λεφτά από τέτοια υπηρεσία , για διαφημιστικούς λόγους χώθηκαν , έπεσε ξύλο , και το μάξεψαν αφού μας έβγαλαν και τρελούς. Κλασικοί μ@λ@κες ελληνες, που λέει και ο Γεωργίου.... Αυτή είναι όλη η αλήθεια κύριε πρόεδρε.....
Nightfall_2003 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 ok re ntsili....viastika na ekferw apopsi...isws giati egw akolouthw allous tropous na antimetwpizw ta provlimata kai na epalitheuw ayta pou thelw. tespa zitw signwmi gia tin anastatwsi.
ghortman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Gia na po ki ego tin apopsi mou ontas anagnostis aftou tou nimatos ofeilo na omologiso oti parapliroforithika diavazontas tis protes 14 selides. Xoris na to psakso peraitero eixa antilifthei oti plironeis tin aksia ton mison tilefonimaton pou kaneis ipo ti morfi pistosis sto logariasmo ton epomenon minon k.o.k.. Efxaristo therma ton Dim_b pou erikse ta fota tou k katalava poia einai i pragmatikotita. Paidia i HOL den parapliroforei apla xrisimopoei marketistiko 'piasariko' minima(opos kathe etaireia diatopika k diaxronika) gia na siginisei emas tous katanalotes... Thats my point of view... Thnx dim_b... Elpizo alli fora na diavazo pio prosextika
ntsili Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 r3b, I think you got the point... Nightfall, δεν υπάρχει καμία αναστάτωση, πιστεύω να μην το εννοείς αυτό που γράφεις. Ο καθένας γράφει αυτά που νομίζει. Ghortman, κάτσε να δούμε εάν όντως γίνει έτσι...Εγώ έχω καλή προαίρεση ότι όλα θα γίνουν όπως λες. Πάντως, ΔΕΝ μπορούμε να αποκλείσουμε ότι αυτό είναι το plan b της εταιρείας, ύστερα από την φασαρία που έγινε...
vaggelis_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 arxhge mazi soy pame dynata.mia epanastash xreia zetai gia na ksypnhsh ayth h ypoanaptykth xwra poy zoyme!!
babiz Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Την έχουμε (έχετε) πατήσει όλοι μ(σ)ας! * Κάθε μήνα' date=' η HOL σας χαρίζει το κόστος των αστικών και υπεραστικών τηλεφωνημάτων του προηγούμενου. Εγώ το ερμηνεύω ως εξής: 1ος μήνας: 100ευρά -> κόστος 100 ευρώ -> πληρώνω 100 ευρώ 2ος μήνας: 200ευρά -> Κόστος τηλεφωνημάτων=200!!! -> πληρώνω 100. 3ος μήνας: 200ευρά -> Κόστος τηλεφωνημάτων=200!!! -> δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ! και έχω και 200ευρά για τον 4ο μήνα... Άρα σε 3 μήνες έχω κάνει 500 ευρώ λογαριασμό, έχω πληρώσει όμως 200 και από εκεί και πέρα αμφιβάλω αν πληρώσω κάτι άλλο... Τί έχετε να πείτε γι΄αυτό; p.s.: Δεν έχω διαβάσει όλο το θέμα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πάλι το συγκεκριμένο παράδειγμα... EDIT: 2.2.2. Ειδικά για τις κλήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31.12.2005 ισχύει η ακόλουθη Προσφορά (εφεξής «η Προσφορά»): Το ποσό που αντιστοιχεί στη χρήση της υπηρεσίας για κλήσεις προς εθνικούς γεωγραφικούς αριθμούς (σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος)' date=' του κάθε μήνα[/b'], θα πιστώνεται στο λογαριασμό του Πελάτη που αντιστοιχεί στην χρήση της υπηρεσίας eVoice για τον αμέσως επόμενο μήνα. Εφόσον η πίστωση δεν εξαντληθεί στον λογαριασμό του επόμενου μήνα, μεταφέρεται σε επόμενους λογαριασμούς στο συγκεκριμένο κονδύλι της χρήσης υπηρεσίας eVoice μέχρις εξαντλήσεώς
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 oxi file, kaneis la8os 3ος μήνας: 200ευρά -> Κόστος τηλεφωνημάτων=200!!! -> δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ! και έχω και 200ευρά για τον 4ο μήνα... ston 3o mhna 8a prepei na plhrwseis 200 gia na exeis pistwsh 200 ston 4o (epomeno) logariasmo... Την έχουμε (έχετε) πατήσει όλοι μ(σ)ας! kai esy mazi apo oti fenetai...
JiKL Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 ego tha simfonousa me ton n1ghtw0lf giati alli i simasia tis lekseis KOSTOS kai alli i simasia tis AKSIAS! an sou elegan aksia tha itan opos ta leei o babiz alla tora pou sou lene KOSTOS gia na einai kostos prepei na pliroseis toulaxiston pos to vlepo ego!
babiz Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Το παρακάτω κείμενο από τους όρους λοιπόν Το ποσό που αντιστοιχεί στη χρήση της υπηρεσίας για κλήσεις προς εθνικούς γεωγραφικούς αριθμούς (σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος), του κάθε μήνα, θα πιστώνεται στο λογαριασμό του Πελάτη που αντιστοιχεί στην χρήση της υπηρεσίας eVoice για τον αμέσως επόμενο μήνα. Θα έπρεπε να είχε διατυπωθεί σαν: Το ποσό που αντιστοιχεί στη χρήση της υπηρεσίας για κλήσεις προς εθνικούς γεωγραφικούς αριθμούς (σταθερά τηλέφωνα Ελλάδος), του κάθε μήνα, αφού αφαιρεθεί τυχών έκπτωση από προηγούμενους μήνες, θα πιστώνεται στο λογαριασμό του Πελάτη που αντιστοιχεί στην χρήση της υπηρεσίας eVoice για τον αμέσως επόμενο μήνα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, μπας και καταλάβω το λάθος μου...
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 file babiz, 1on) giati psaxneis pws 8a eprepe na diatupw8ei to keimeno apo tous orous xrhshs den katalabainw egw... kai 2on) na sto ksanaeksghshsw gia na to katalabeis... 1os mhnas) [logariasmos thlefwnhmatwn 100 eurw], [poso plhrwmhs 100 eurw] 2os mhnas) [logariasmos thlefwnhmatwn=20 eurw=pistwsh 20 eurw apo logariasmo 1ou mhna)] (upoloipo pistwshs 80 eurw) 3os mhnas) [logariasmos thlefwnhmatwn=40 eurw], (pistwsh 40 eurw apo ton 1o logariasmo) (upoloipo pistwshs 40 eurw) 4os mhnas) [logariasmos thlefwnhmatwn=70 eurw], (pistwsh 40 eurw apo ton 1o logariasmo)+(plhrwteo poso 30 eurw) (upoloipo pistwshs=0) 5os mhnas) [logariasmos thlefwnhmatwn=30 eurw], (poso plhrwmhs=30 eurw) 6os mhnas) [logariasmos thlefwnhmatwn=30 eurw), (poso plhrwmhs=0) (pistwsh 30 eurw) Ena aplo paradeigma to opoio eyxomai na katalabes ti shmainei pleon to peribohto "TZAMPA" thlefwnia ths HOL...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.