Προς το περιεχόμενο

Tv Tuner Kai Filmnet

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Crow σε ποιο συγκεκριμένο μοντέλο Hauppauge αναφέρεσαι με Bt878; Έχω καταλήξει κάπως στην Leadtek Winfast TV2000 XP Deluxe. Αξίζει τον κόπο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τελικά πήρα την leadtek winfast tv2000xp deluxe. Κατάφερα να πιάσω και filmnet με το ccd32xp που έχει στο insomnia, αλλά μπορώ να δω μόνο όταν το βάζω σε ασπρόμαυρο. Μάλλον κάποια ρύθμιση δε βάζω σωστά και όταν πάω να το βάλω έγχρωμο δεν φαίνεται τίποτα. Δεν έχει να κάνει με την πολικότητα. Μπορεί να μου πει κανείς που έχει αυτή την ίδια κάρτα ποιες ρυθμίσεις βάζει; Ειδικά στο tuner αι στο region γιατί μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Αν και οχι 100% σχετικό με το post...Ξέρει κανείς σχετικά με την μετατροπή αναλογικών δεκτών filmnet ? Είχα δοκιμάσει παλιότερα τα σχετικά προγράμματα μέσω Winfast TV 2000 αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος :-(

Δημοσ.

Tελικά κατάφερες να δεις έγχρωμο filmnet ή σupersport? Γιατί σκέφτομαι να πάρω την ίδια! Η ποιότητα πώς είναι???

Δημοσ.
Tελικά κατάφερες να δεις έγχρωμο filmnet ή σupersport? Γιατί σκέφτομαι να πάρω την ίδια! Η ποιότητα πώς είναι???

An anaferese se mena makaveli kai ennoeis thn Winfast Tv 2000 nai ta katafera an kai den htan panta sigouro kai eykola to locking, kathvs kai to gegonos oti den akous hxo , gia mena toulaxiston den htan kati to sygkinhtiko vste na thevrhthei monadikos logos gia na agorasei kapoios ayth h kapoia allh karta tuner.

Apo thn allh sxetika me thn Winfast kata thn gnvmh mou exei tromero software(apo oses testarei toulaxiston), me PVR, pou kanoun decode mesv software se otidhpote codec mporeis na fantasteis,micro tunings,leitourgies time shifting ktl se ena poly eykolo,eyxrhsto menu.

Δημοσ.

dtkos το link που έδωσες τα λέει λίγο μπερδεμένα. Δεν κατάλαβα και πολλά. Ίσως να φταίει και το ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός. Γι' αυτό είπα μήπως υπάρχει κανείς που να έχει την ίδια κάρτα για να μου στείλει τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ πάντως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
paidia exw mia pixel view prolink kai me to ccddrxp blepw filmnet kai supersport alla kanei syxna enalages arnitikwn kai fysikwn xrwematwn kai einai spastiko!!!!pws mporw na to ftiaksw????

απλά δεν γινεται να το φτιάξεις..:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...