Προς το περιεχόμενο

Tv Tuner Kai Filmnet

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είδα ένα topic για TV Tuner. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ, θα ήθελα να μου πει κάποιος, αν ξέρει, αν γίνεται αυτές οι κάρτες να πιάσουν Filmnet και Supersport και αν ναι τι προγράμματα απαιτούνται. Απ' ό,τι ξέρω δεν γίνεται να "σπάσουν" τα κανάλια της NOVA. Έχω ακούσει όμως ότι τα Filmnet και Supersport που είναι στον απλό αποκωδικοποιητή μπορεί να τα δει κάποιος μέσω κάποιων προγραμμάτων (έστω και χωρίς ήχο). Γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα;

Δημοσ.

Κάνε ένα search και θα με θυμηθείς. :smile:

Όλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί εκτενώς.

Και επειδή τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα να βοηθήσω.N*va δεν μπορείς να δεις σε TV Tuner καθώς θα χρειαστείς μια δορυφορική κάρτα όπως η Skystar2 μια που τα κανάλια της είναι σε δορυφόρο. Επιπλέον πρέπει να αγοράσεις την original κάρτα της και έναν programmer (συσκευή που διαβάζει την κάρτα).

Για να δεις τα επίγεια συνδρομητικά θα χρειαστείς ένα tv tuner με chip Bt8x8(A) ή Bt879 και μόνο.Επίσης το πρόγραμμα ccdxp32 το οποίο θα βρεις εδώ στο Insomnia και όπως έχεις καταλάβει και εσύ δεν θα έχεις ήχο. Αυτά.

Δημοσ.

ok. Για την skystar2 που λες έχω ακούσει καλά σχόλια και από το forum και από άλλους. Δεν την έχω βρει όμως σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Ξέρει κανείς που μπορώ να την βρώ; (όχι από εξωτερικό). Επίσης για να δω Nova με την skystar2 χρειάζεται και δορυφορικό πιάτο; Και για το filmnet με τις tv tuners που αναφέρθηκαν, χρειάζεται να υπάρχει και ο αποκωδικοποιητής; (Αλήθεια, ποιες tv tuners έχουν αυτά τα chips; ) Μπορεί οι ερωτήσεις να φαίνονται χαζές, αλλά είμαι κι εγώ άσχετος.

Δημοσ.

Για να δεις filmnet με τις tv tuners δεν χρειαζεσαι αποκωδικοποιητη, για τη Νova χρειαζεσαι πιατο. Για το ποιες καρτες εχουν τα τσιπακια που θες ψαξε στα χαρακτηριστικα της καθε καρτας στη σελιδα του κατασκευαστη. Ενδεικτικα ριξε μια ματια και εδω :wink: Οσες εχουν τσιπακι bt878 παιζουν filmnet.

Δημοσ.

Μπορείς να την παραγγείλεις μέσω του _Dimon_ στο thread Doryforikh thleorash sto PC την Skystar2 και να πληροφορηθείς επίσης και για τα δορυφορικά. Για ελληνικό κατάστημα στο http://www.pcelectronics.org/shop/ αλλά πίστεψε με θα σου βγει πιο φθηνά μέσω του _Dimon_. Και επειδή ετοιμάζεται νέα παραγγελία βιάσου αν την θες. Θα χρειαστείς όπως είπες δορυφορικό πιάτο και λοιπό εξοπλισμό LNB, καλώδια όπως επίσης και έναν programmer o οποίος διαβάζει την original κάρτα της N*VA.

Για το tv tuner όχι δεν χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή αλλά πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένα από τα chip που προανέφερα. Μια καλή και φθηνή είναι η Leadtek WinFast TV2000 XP.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά η Terratec cinergy 600 TV τι chip έχει γιατί στο site της εταιρίας δεν γράφει. Ξέρει κανείς; Επίσης αν έχω αποκωδικοποιητή filmnet μπορώ να τον συνδέσω με το tv tuner και να βλέπω έχοντας και ήχο; Αν ναι, πρέπει να έχει το tv tuner πάλι το συκεκριμένο chip;

Δημοσ.

Η Terratec έχει το Philips SAA7134 chip και είναι στερεοφωνική. Κάπου διάβασα όμως ότι στον ήχο έχει δειγματοληψία μέχρι τα 32KHz οπότε αν γράφεις εκπομπές με την κάρτα και μετά θες να τις περνάς σε CD/DVD θα έχεις κάποιο πρόβλημα με το συγχρονισμό audio/video καθώς τα περισσότερα προγράμματα DVD authoring θέλουν ήχο στα 44 ή 48KHz προς επεξεργασία.

Αν έχεις τον επίγειο αποκωδικοποιητή του Film*** φυσικά και μπορείς να δεις κανονικά με ήχο ΑΝ έχεις νόμιμη συνδρομή, αλλιώς αν είναι "σπασμένος" δεν θα έχεις ήχο.Δεν παίζει ρόλο το τσιπ της κάρτας σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.

me ta chip Bt8x8(A) ή Bt879 isos mporeis na deis filmnet kai supersport alla i piotita (logo tou chip fantazome) den tha einai poli kali sta kanonika kanalia. eixa kai ego mia tetia karta.

ta kalitera chip apo thema piotitas einai ta Philips.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα tv tuner που να είναι καλό και να μπορεί να πιάσει filmnet και ένα άλλο καλό που να μην μπορεί να πιάσει. (μέχρι 100 ευρώ) Αλήθεια αν συνδέσω τον αποκωδικοποιητή με κανονική συνδρομή στο tv tuner και προσπαθήσω να γράψω μία ταινία θα τα καταφέρω; Ρωτάω γιατί με το dvd-recorder που έχω (όχι στο pc βέβαια) όταν πάω να γράψω από το filmnet κάνει διακοπές και περνάει σκηνές. Με ενδιαφέρει να γράφω καμιά ταινία και να την περνάω μετά σε dvd με αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Δημοσ.

Φιλε BMXakias δεν μπορεις να πιασεις filmnet/Supersport γιατι το τσιπ που φορα η καρτα δεν το υποστηριζουν προς το παρον τα προγραμματα που κυκλοφορουν. Και εγω την πατησα με την ιδια καρτα. Αν επερνες την απλη την pro και οχι την ultra δεν θα ειχες προβλημα.

Δημοσ.

Παιδιά η PINNACLE STUDIO PCTV STEREO+RemControl PCI και η PROLINK PIXELVIEW PLAYTV PRO PCI RETAIL που έχει το e-shop έχουν το chip για filmnet και supersport; Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Αν όχι ας μου προτείνει κάποιος μία κάρτα που έχει σίγουρα αυτό το chip και που μπορώ να τη βρω. Επίσης αν θα μπορώ να γράψω ταινίες στο pc μέσω του τv-tuner και να τις περνάω σε dvd.

Δημοσ.

η PROLINK PIXELVIEW PLAYTV PRO PCI RETAIL σιγουρα το εχει,αλλα για capture μην περιμενεις και το καλύτερο αποτελεσμα με τη συγκεκριμένη,μιλαω εκ πειρας

Δημοσ.

Άρα καλά θα κάνω να την απορρίψω φίλε ksessalonikios. Υπάρχει καμιά πρόταση για κάποια καλή; Ειδικά αν έχει δοκιμάσει κανείς κάποια (όχι αποκλειστικά από τις προαναφερθείσες) θα με ενδιέφερε να μου πεί. Ουσιαστικά τις προτάσεις σας θέλω γιατί δεν ήμουνα ποτέ χρήστης tv-tuner και σκέφτομαι να πάρω τώρα.

Δημοσ.
Για το tv tuner όχι δεν χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή αλλά πρέπει να έχει οπωσδήποτε ένα από τα chip που προανέφερα. Μια καλή και φθηνή είναι η Leadtek WinFast TV2000 XP.

Apo review tis kartas autis sto internet:http://www.digit-life.com/articles2/leadtek-2000-expert/

"Instead of the dated Conexant Fusion 878A the TV 2000 Expert tuner is built on Conexant's latest solution - CX23881 10-bit ADC."

Ara mallon den upostirizoun filmnet ta kainouria montela tou tuner autou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...