Προς το περιεχόμενο

oscars 2005 + hotbird?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

panathinaikara thx.tetia ora den exw shma alla tulaxiston kati 8a boresume na dume.ama 3erei kaneis kapoio allo kanali kala 8a htan na to ma8ume.

tzinos: http://www.oscars.org (sths 27).Me capi 0.7 mia xara pezei k SS1.Apla to shma einai to problhma

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

opote peftei to shma kato apo 28% sto prog dvb xanetai to kanali. Opos shmera sto ZDF eixe 3 uefa paixnidia kai mono noris epaikse gia ligo, meta to shma xanotan. Superbeam mou deixnei 0%!! an kai me 1.4m eprepe na xa shma(xania), akomh den exo katalabei giath den bgazo katholou superbeam out me liakada. H to universal lnb ftaiei h telika h skystar 2 einai anaisthites san dektes.

Gia FTA kanali me Oscars den yparxei KANENA ston HotBird oso gia to E! Entertainment toso toy SKY oso kai tis Nova deixnoun mono to Red Carpet PRIN ta Oscars. Gia FTA APONOMI sta Agglika (den exei germaniko sxoliasmo!!!) MONO sto germaniko ProSieben (Pro7) pou einai ston Astra stis 19.2E pou edo kai xronia to deixnei se apisteyti eikona kai ixo! An kai eimai syndromitis Nova panta sto Pro7 vlepo oles tis aponomes! To na meinei kapoio kanali anoixto kai se vradia Oscars mono anekdoto einai!

Εϊσαι σίγουρος για το E!; Είδα σε διαφήμιση για τις 27 φεβρουαρίου. Δε νομίζω να μη δείξει την απονομή. Εξάλλου ολόκληρο Sky Italia δε θα δείξει την απονομή; Τα μόνα κανάλια του που είναι κλειδωμένα πλέον είναι τα Sky Sport, Calcio, Prima Fila. Παίζει να προβληθεί η απονομή και σε Sky Cinema. Νομίζω πρέπει να είχα δει διαφήμιση χωρίς να είμαι σίγουρος.

Εϊσαι σίγουρος για το E!; Είδα σε διαφήμιση για τις 27 φεβρουαρίου. Δε νομίζω να μη δείξει την απονομή. Εξάλλου ολόκληρο Sky Italia δε θα δείξει την απονομή; Τα μόνα κανάλια του που είναι κλειδωμένα πλέον είναι τα Sky Sport, Calcio, Prima Fila. Παίζει να προβληθεί η απονομή και σε Sky Cinema. Νομίζω πρέπει να είχα δει διαφήμιση χωρίς να είμαι σίγουρος.

Το Ε! τόσο το "ελληνικό" όσο και το "ιταλικό" είναι το ίδιο μπορείς να δεις ΕΔΩ το προγραμμά του. Το Ε! σε όλες τις απονομές (Oscars, Golden Globes, Grammys κλπ) έχει ΜΟΝΟ τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί γιατί τα δικαιώματα για τις απονομές τα έχουν κανάλια όπως ABC, NBC, CBS. To Sky Italia εννοείται ότι θα τη δείξει λογικά σε κάποιο από τα Cinema. Αλλά από πότε ξεκλείδωσαν τα κανάλια του SKY???? :shock: :shock: Τα μόνα ξεκλείδωτα είναι τα SKY TG24, το CFN και τα Promo!!! Διαφήμηση σίγουρα έπαιξε στο Ε! αλλά ήταν για την άφιξη χωρίς να διευκρινίζει αν θα δείξει την απονομή όπως κάνει παντα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ta Oscar ta deixnoun episis:

To Pro TV ston Astra 19.2 E

k to NTV ston Turksat 42 E

To NTV einai sigoura FTA gia to Pro TV den xero.

Pantos k feed tha uparxoun polla FTA pou fusika ligo prin tin enarxi tha doume poia einai opoios exei dunatotita gia pollous doruforous http://www.satelliweb.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...