BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 I logiki file leei pc i xbox. Pantos i empiria mou me ps1 leei pos eitan poli kalitero apo to pc stin epoxi tou kai as min fenotane. Paixnidia opos to iss se podosfairo, to blody roar se ksilo, ta crash se platform, to colin mcrae se autokinita den ipirxan oute kata diania se pc. Pisteuo pos ena kalitero genika gameplay epitigxanotane se polla games sto psx eno den to katafernane sto pc. To ps2 den jero an exei auti tin ikanotita sta sigoura.
runner1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by BlizardBill: <strong>I logiki file leei pc i xbox.<p>Pantos i empiria mou me ps1 leei pos eitan poli kalitero apo to pc stin epoxi tou kai as min fenotane.<p>Paixnidia opos to iss se podosfairo, to blody roar se ksilo, ta crash se platform, to colin mcrae se autokinita den ipirxan oute kata diania se pc.<p>Pisteuo pos ena kalitero genika gameplay epitigxanotane se polla games sto psx eno den to katafernane sto pc.<p>To ps2 den jero an exei auti tin ikanotita sta sigoura.</strong><hr></blockquote><p>To ps mexri ena simeio htan kalytero pao ta pc omos ta teleftea 2 xronia exase tin mpala gia ta kala!!Exo omos mia enstasi: pistebeis oti to colin sto ps htan kalytero apo to pc????Den to nomizo.Kai to colin 1 kai to 2 htan poly anwtera se grafika kai hxo apo to ps kai eidika kai an eixes timoni akoma pio ethistika!!!!!!!
ladhm Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Re pedia as min ta isopedonoume ola! Oxi ke to ps pio kalo apo to pc akoma ke to 1996... Analoga vevea ti pc. An ixes kalo pc evlepes diafora...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 file ladhm exo intel p4 1,9, 1gb ram, 120Gb total hard disk space,geforce 3 ths asus,sb audigy,kai kalh o8onh...hte to pisteveis eite oxi me to ps2 pernane pio diaskedasthka oi wres
epote Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 kai ego symfono me ton skywalk. apsoga ta pc (kai ego geforce 3 exo) alla gran turismo 3, resident evil code veronica, tekken tag, metal gear 2, gta 3 kai ena karo alla den exei. o monadikos logos poy tha paro playstation 2 einai oti bgazoyn paixnidia ths prokophs. sta pc exo na do poly kalo paixnidi apo to throne of baahl. oloi me thn elpida enos never winter nights kai warkraft 3 zoume
jk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2001 xoris na 8elo na ipostiri3o to ps(2) apolita , Me to ps itan alli fasi epernes 1 paixnidi kai i3eres oti 8a pai3eis kai se megali o8oni kai xoris mple o8ones kai kanena ploblima,akoma H Konsoles opos eipe kapios exoun kalitero Gameplay Kai pio polous titlous Action-Adventure,kai tromou auta pou mou aresoun emena(Silent Hill 2,Metal Gear Solid 2,Twisted Metal:Black, Merikoi Apo Tous Kalous kai Elpizo na bgoun kai alloi)akoma TO XBOX 8a Exei Leei Scan Disk(Edo To Leei Gia Opious den pisteuoun http://www.gamelife.gr/faqmain.asp ), Kai Alla Programmata Sintiriseis, Opote Fobame Ligo (3erete Mple o8ones,Kolimata)Ase Pou Afou 8a Einai San Ipologistis 8a E3omoionete Eukola Sto Kanoniko Ipologisti Opote Kalitera Na Kaneis Anaba8misei Anti Gia XBOX,Akoma H SONY Sxediazei Online Diktio Gia To PS2 Europi kai Ameriki.<p>Telos Panton 8a Doume.
SpY Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Min to skeftese katholou pc. Loipon paizeis paixnidia.Ta opoia exoun kalitera grafika ap'oti to PS2.giati ta paixnidia sto PC mporoun na veltiwnontai se grafika kai mporeis px meta apo 1xrono na allaxseis karta grafikwn.Deuterwn me ena cd-r grafeis oti theleis mousiki paixnidia.Tritwn exeis to DvD sou to petas ena Divx kai geia sas dikia sou i tainia mazeuese me ta filarakia sou spiti den xserete ti na kanete,petas mesa to Divx. Exeis mp3, internet.Genika me ton ipologisti mporeis na sxedon ta panta.Opote min to poliskeftese
Erazer_ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 file an thes pexnidomixani XBOX alla file afou ise fititis pare pc tis ergasies pou tha tis kanis???????????
Vasilius Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2001 Esy filara me to P4 1.9 Multi exeis paiksei??? Ekei na deis poso diaskedastika pernane oi wres... Mpes Delta Force 3 me 50 paiktes kai ......ta leme!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.