Προς το περιεχόμενο

Για βοηθείστε ρε παιδιά...

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den mporw na 8ymh8w me tipota pws legetai ekeino to programma to opoio sou deixnei plhrofories gia ka8e arxeio kai sou leei ti akribws einai.

Paradeigma: gia DivX, me ti kwdikopoihsh egine,apo poio programma, me ti anoigei,ktl.

8ymamai oti to eixa dei se paliotero post alla twra den mporw na to brw, prospa8w pollh wra. Den kserw kai pws na to psaksw kiwlas. :?

Gia na katalabete kalytera psaxnw kati analogo tou dBpowerAMP (to opoio otan metafereis to deikth tou pontikiou panw se ena MP3 bgazei mia kartela me plhrofories) oxi omws mono gia mp3, alla gia ta perissotera arxeia.

An 8ymatai h katalabe kapoios ti psaxnw as postarei.

Thanks!

Δημοσ.

AVI codec detailed info.....den kserw an uparxxei mono tou kapou ...google it...pantws einai mesa sto ACE mega codecs pack to telefteo alla oxi se ola ta installation options...sorry file mou den exw xrono na psaksw...an den to vreis edw eimai :)

Δημοσ.

Paidia ta progs pou moy proteinate einai mia xara gia arxeia video. Nomizw omws oti eixa dei se ena paliotero post oti yparxei ena prog to opoio na "katalabainei" ti einai ta agnwsta arxeia pou katebazoume kai ta opoia exoun afto to shmataki:

unknown.jpg

kai sta opoia an kanoume 2plo click gia anoigma bgainei to klassiko para8yro me tis 2 epiloges:

1)Use the web service to find the appropriate program

2) select the program from a list

Estw oti exoume px ena arxeio me onoma: AgnWSTo_arXeIO_2.15tMWs. To arxeio afto emfanizetai san ".15tMWs" pairnei to onoma ths katalhkshs dhladh meta apo thn teleia. Sthn pragmatikothta mporei na einai .zip, .rar, .mp3, ktl...opote dokimazoume (ypo8etontas oti einai zip) na to metonomasoume se AgnWSTo_arXeIO_2.15tMWs.zip opote kai emfanizetai san zip.

Yparxei prog to opoio na blepei "mesa" se tetoia arxeia kai na katalabainei ti einai h den 8ymamai kala?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...