Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για αγορα δισκου..

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μου προτεινετε εναν σκληρο δισκο για να αγορασω, που να εχει καλη τιμη ( κατω απο 200 ευρω ) με 200+gbs χωρο και καλη ταχυτητα.

θελω να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας με τον υπολογιστη μου και αν ναι τι πρεπει να προσεξω. πρεπει να ξανακανω format και εγκατασταση των windows?

και κατι τελευταιο. πως μπορω να δω εαν εχω εναν δισκο χωρισμενο σε δυο αλλους ή αν εχω 2 δισκους? καθως και τα slots για τους σκληρους δισκους. μπορω να βαλω τρεις δισκους?

τι ειναι οι δισκοι serial ata?

Δημοσ.
θελω να μου προτεινετε εναν σκληρο δισκο για να αγορασω, που να εχει καλη τιμη ( κατω απο 200 ευρω ) με 200+gbs χωρο και καλη ταχυτητα.

WD 250GB

θελω να ρωτησω εαν υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας με τον υπολογιστη μου και αν ναι τι πρεπει να προσεξω. πρεπει να ξανακανω format και εγκατασταση των windows?

Δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.Απλά αν έχεις Windows XP,φρόντισε να έχεις εγκατεστημένο τουλάχιστον το SP1 για να βλέπουν όλο το σκληρό τα Windows.Δεν χρειάζεται να ξανακάνεις format και εγκατάσταση των Windows.Aπλά να κάνεις format το νέο δίσκο.

πως μπορω να δω εαν εχω εναν δισκο χωρισμενο σε δυο αλλους ή αν εχω 2 δισκους? καθως και τα slots για τους σκληρους δισκους. μπορω να βαλω τρεις δισκους?

Χμμ,δεν ξέρεις πόσους δίσκους έχεις ?! Δες το από το device manager ή πολύ απλά άνοιξε το κουτί σου.Όταν λες slots,τι εννοείς ? Ναι,μπορείς να βάλεις τρεις δίσκους.

Δημοσ.

τι ειναι οι PATA και τι οι SATA? οι serial ata υποστηριζονται απο ολα τα λειτουργικα και τους υπολογιστες?

τι λετε για τον MAXTOR 250 GB (7200rpm, 16MB buffer) RETAIL

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...