sotirakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δεδομένα του προβλήματος : 1. Ένα site (που περιμένει υπομονετικά στον σκληρό μου για να ανέβει στο web) 2. 3 γραμματοσειρές (οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί κατά την κατασκευή του site) 3. Εγώ,που δεν ξέρω τι να κάνω... Ζητούνται τα εξής : Θέλουμε με το που θα μπαίνει κάποιος στο site μου (π.χ. http://www.nemesiss.tk) να εγκαθιστόνται απ'ευθείας στο pc του τα 3 fonts που σας είπα,έτσι ώστε να είναι εμφανή στο site (και να μην εμφανίζονται ως τετράγωνα κουτάκια) Πως θα το κάνω αυτό ;;;;;; Για να φτιάξω το site χρησιμοποιώ το dreamwaver MX 2004. Μήπως κάποιος γνώστης μπορεί να μου δώσει τα φώτα του ;;;; NeMeS!S
Red_Phantom Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Auto pou les einai entelos paranomo kai ekneuristiko. Prepei na rotas prota an tha egatastiseis kati sto pc tou allou. Ftiaxe mia arxikh selida oste na mporei kapoios an thelei na katebaseis autes tis grammatoseires. Telos bale tin perispomenh sto link pou kanei redirect h dieuthinsi pou edoses.
alkisg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Σου γράφω ό,τι θυμάμαι από παλιότερα που είχα υλοποιήσει τέτοιο site. Μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι ή να μην τα θυμάμαι ακριβώς. Δεν μπορείς να βάλεις γραμματοσειρές ttf, θα πρέπει να τις κάνεις compile σε ειδικά φορμάτ. Υπάρχουν 2 διαφορετικά φορμάτ (δεν θυμάμαι ονόματα), το ένα το προωθούσαν με τον IE και το άλλο με τον Netscape. Για τον ΙΕ δίνει η Microsoft δωρεάν utility για πακετάρισμα σ' αυτό το ειδικό φορμάτ. Το φορμάτ αυτό χρησιμοποιείται για να μικρύνει το μέγεθος των γραμματοσειρών, δεν μπορεί βέβαια ο χρήστης να κατεβάζει 1 Mb γραμματοσειρά. Τελικά η γραμματοσειρά αυτή ισχύει μόνο για το δικό σου site και ΔΕΝ αποθηκεύεται στον φάκελο C:\Windows\Fonts. Δεν έχει σχέση με παρανομίες κτλ, χρησιμοποιείται από πολλά site, είτε για να δείξουν "χειρόγραφο" κείμενο είτε για μουσικές νότες κτλ. Δεν εμφανίζεται καν ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, χρησιμοποιείται αυτόματα (εκτός κι αν το έχουν απενεργοποιήσει από τις επιλογές του ΙΕ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.