Προς το περιεχόμενο

prob me rip sto media player 10

kinitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

evala kata lathos tin epilogi na klidoso ta komatia stin arxi meta tin egatastasi tou media player 10.

to apotelesma einai na min pezi se mp3 aytokinitou.pao na alakso tin epilogi tipota den vrisko pouthena na alakso

to vgazo to ksanavazo tipota.kano clean registy mpas kai ala pali tipota ti ginete re paidia den exi epilogi na ksanarotisi opote na valo mi klidomena ta arxia?

Δημοσ.
Options > Rip Music > Copy protect music (uncheck) αλλά για τα παλιά mp3 δεν γίνεται κάτι απ'όσο ξέρω.

lipon eixa pai na to kano ala distixos tin epilogi tin exi uncheck ala axni kai den mporo diladi na kano alagi kai profanos einai kratimeni i epilogi pou protoedosa.

to na pao se ali lisi einai to eukolo to spastiko einai na min mporis na alaksis tis epiloges pou kanis.

Δημοσ.

system restore.xiloneis media player kai ton xanabazeis.den xero an o media player ftiaxnei variable mp3 alla to audio catalyst mporei einai pio eukolo kai pio oraio.kai alli mia kinisi gia makria apo proionta microsoft.xexe.kai ta windows exoun programma eggrafis alla oloi bazoume to nero.to easy cd creator pethane?koinos roxio.

Δημοσ.

Εγώ έκανα rip από Media Player 10 και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τον θεωρώ πάρα πολύ καλό πρόγραμμα αναπαραγωγής αλλά και "μεταφοράς" αρχείων ήχου. Επίσης πριν κάνω το rip κατέβαζε και τις πληροφορίες του album και ήμουν οκ. Τώρα με το iTunes τα κάνω όλα όσα έχουν σχέση με mp3 (ακόμα και ripping). Γιατί να βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμα αφού με τα ήδη υπάρχοντα κάνω τη δουλειά μου

Δημοσ.

kalos kai o media player alla oso xero kanei mono wma i kano lathos?episis den ftiaxnei variable opos to audio catalyst.palio alla kalo to audio catalyst.onomata bebea bazo ego xirokinita.efoson kaneis tin douleia sou den iparxei logos na allaxeis.giati na ipostirizoume tin microsoft kai oxi kapoia alli etereia.xaxa.anti -microsoft.se ligo tha bgei kai i ekdosi xoris media player alla tha einai idia timi.tora les kaneis ta pernei authentika alla tespa.tha katargisoun tin alli ekdosi i oxi?dioti amma den tin katargisoun kai ine stin idia timi tote oloi tha paroun me media player .opote tzampa to dikastirio pou egine.kai akoma kai na min ton exei afou ton katevazei free apo internet ena kai to idio.

Δημοσ.

egw 8a eperna aneta thn ekdosh xwris media player.. etsi ki alliws mono fakeloma einai, pote den doulevei opote ton xreiazesai..

kai gw nomizw oti mono wma kanei, toulaxiston kapote pou to xrhsimopoiousa mono wma ekane, k h8ele ena registry key gia na kanei mp3, asxeto oti to a vrei kai den to xa katafrei pote na kanw mp3. olo crashare .

Δημοσ.

simfono.mia fora ipa na simpieso tragoudia me ton mp 10 kai na ta peraso sto mp3 kai ebgazes lathos sto sychronize les kai einai kinito.me to 9 den ixa problima.mono oi anabathmiseis tis microsoft einaixiroteres opos me to spk2.kleidokratwr oraia ipografi metallica.po tora thelo na akouso metallica.and nothing else matters.oraio tragoudi kai poli oraia kai i ekdosi apo apoptygma berzerk.ama ine na kanei mp3 me patentes kai na min litourgei tote kalinixta.kai o kenny gelio exei.

Δημοσ.

O WMP10 κάνει και mp3 αν το δεις στις ρυθμίσεις. Τα variable δεν τα θέλω γιατί αγχώνομαι ότι μπορεί να μην παίζουν στο ipod. Ο WMP9 ήθελε να αγοράσεις τη δυνατότητα κωδικοποίησης σε mp3 ή να την ... ενσωματώσεις.

Δημοσ.

siga min balo ton media player pou ine tis microsoft na kanei mp3.apo pote i microsoft egkatelipse to wma kai simfonise me to mp3.na mou lipei.mipos ta kanei xalia gia na protimiseis to wma?to variable pezei pantou.MEXRI KAI STO KINITO MOU TO SL45 POU INE PROPALEO KAI SE rio mp3 player me 32 mb mnimis kai pezoun.opote to ipod sigoura tha pezei.kai mia dokimi den blaptei.apla sto siemens logo variable mou ebgaze lathos to xrono tou tragoudiou alla who cares.

Δημοσ.

kapote h ms evaze mono wma encoder. twra eide kai apoeide kai to gyrise sta mp3.. ;)

alla programmata einai xronia ston xwro tou rippin, kai einai safws kalytera.

egw prosopika xrhsimopoiw to easy cdda extractor 7 to opoio enta3ei den 8elei kai polla sxolia. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...