Προς το περιεχόμενο

dvd δισκάκια tdk από γερμανό

GnG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σωστά. Δεν θυμάμαι να έχει θέμα η συζήτηση το CD Market, ούτε να αναφέρθηκε κανείς σε αυτό. Ένα link με συγκεκριμένο προϊόν παρατέθηκε και εσύ έσπευσες να πείς την γνώμη σου για το κατάστημα χωρίς ούτε καν να έχεις μπεί μέσα.

To ποιός ανακατεύτηκε στην κουβέντα "θιγόμενος" φαίνεται από τα παραπάνω post .....Το να πώ την γνώμη μου για ένα κατάστημα που φαίνεται πλήρες στο Internet,και στην πραγματικότητα "ζωντανά" δεν σου "γεμίζει" το μάτι από την βιτρίνα του ,και να "χρυσώνω το χάπι", δεν θα ήταν έντιμο για τα υπόλοιπα μέλη του forum να μην αναφερθεί.

Φυσικά πάντα υπάρχει η επιφύλαξη,οπότε "προκάλεσα" όποιος ψωνίσει μας μεταφέρει εντυπώσεις.Αν εσένα δεν σου σρέσουν οι τίμιες εξηγήσεις προβλημά σου !

Καμία γραφική περιγραφή και καμία φιλοδοξία. Όλα τα προϊόντα στο site είναι διαθέσιμα και στο κατάστημα. Επίσης δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για την αξιοπιστία του καταστήματος άνθρωποι που ούτε καν έχουν μπεί μέσα, αυτό είπα μόνο.

Αλλος τα έγραψε τα παρακάτω ?-ή ξέρεις πολλούς να έχουν τόση δουλειά ?

Επίσης έχουμε ανοίξει 1,5 μήνα μόλις και προφανώς δεν θα έχουμε 10 ή 100 πελάτες ανα δευτερόλεπτο όπως άλλοι...στο να προσφέρω καλύτερες υπηρεσίες.

Πριν 3 μήνες(Ιανουάριο) το μαγαζί ήταν άδειο και κλειστό και site δεν υπήρχε καν. Πως εσύ είχες εντοπίσει την ύπαρξη μας σε μια στοά με περιορισμένη κίνηση είναι απορίας άξιον. Επίσης ελπίζω να συγχωρείς όσους παραγγέλνουν online γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να έρθουν κέντρο για να γεμίσουν το μαγαζί.

Η διάταξη του μαγαζιού είναι με ράφια δεξιά και αριστερά, δλδ πρέπει να μπεις μέσα για να δείς όλα τα προϊόντα και τις τιμές. Βιτρίνα δεν υπάρχει, ούτε κράχτες. Στα ράφια υπάρχουν όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στο site. Τώρα σε τι ποσότητες και με τι ακριβώς τρόπο είναι παρατεταγμένα δεν αφορά την αξιοπιστία του καταστήματος και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ούτε όσους μπαίνουν μέσα και αγοράζουν.

Ανέφερα τι είδα ,όπως ανέφερα αρχικά, ότι τα υπόλοιπα προιόντα πιθανόν είναι με τραμπα από άλλο κατάστημα,αφού δεν υπήρχαν στα ράφια-Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.....

Μίλησα για βελτίωση υπηρεσιών σε επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας εξυπηρέτησης, δεν θυμάμαι να είπα κάτι για τιμές. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η παρακολούθηση του ανταγωνισμού και των παζαριών που κάνει, ούτε η συκοφάντηση του. Εγώ έχω συγκεκριμένα προϊόντα με συγκεκριμένες τιμές, όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δεν θέλει, προσπερνάει. Έτσι είναι το εμπόριο. Αλλά άλλο η σχέση τιμών με τον ανταγωνισμό και άλλο το θέμα αξιοπιστίας του καταστήματος και η ποιότητα της εξυπηρέτησης.

Όπως εσύ έχεις δικαίωμα να λες την άποψη σου με υπονοούμενα ή χωρίς και να κρίνεις ένα κατάστημα από το οποίο ποτέ σου δεν έχεις ψωνίσει και ούτε καν έχεις μπεί μέσα, ως αναξιόπιστο και ότι έχει ως απώτερο σκοπό να παραπληροφορήσει τον κόσμο, έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να απαντάω, όπως κρίνω. Εγώ τουλάχιστον λέω ξεκάθαρα πως σχετίζομαι άμεσα με ένα κατάστημα και δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου λέγοντας πως είμαι "συνηδειτοποιημένος καταναλωτής".

Για να πετύχεις βελτίωση υπηρεσιών κλπ πρέπει να κοιτάς και τον ανταγωνισμό και γενικά να ενημερώνεσαι για το αντικείμενο που πουλάς,πράγμα που δείχνει το αντίθετο η αλλαζονεία σου,και οι γνώσεις σου για τα δισκάκια (όπως παραπάνω ανέφερες σε άλλο ποστ για ποιότητα δίσκων)

-Αξιοπιστία δεν είναι να πουλάς, αλλά πως ,και γιατί το πουλάς,και σε ποιόν το πουλάς.

Τον καταναλωτή τον αφορούν οι τιμές, η ποιότητα εξυπηρέτησης και η γνησιότητα των προϊόντων και όχι το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ εταιριών. Άλλο το πλαίσιο συνεργασίας μου με μια επιχείρηση και άλλο το αν μπορώ να διαθέτω γνήσια προϊόντα της. Εξ' άλλου όπως είπες και εσύ, ο χρόνος θα δείξει για όλα.

Πολλοί καταναλωτές δεν είναι άσχετοι σε ότι διαφημίζουν διαφοροι-

-Πόσο μάλλον όταν προσπαθούν (ή υπονοούν) να παραπλανήσουν δήθεν σαν συνεργάτες μιας εταιρίας (γνωστής στον χώρο όπως η Diskimpex), ενώ όλοι, και ο "απέναντί" σου, το ίδιο λέει ,αφού ψωνίζει από εκεί.....και γώ όταν κόβω τιμολόγιο κάπου,το ίδιο μπορώ να λέω "πάρε τηλ. να ρωτήσεις" !

-Δεν ανάφερα τίποτε περί γνησιότητας προιόντων,παρά επιφυλάξεις μου για τα ΤΥ που έρχονται στην Ελληνική αγορά σε προηγούμενο ποστ

για ποιότητα δίσκων)

ΥΓ: Η συζήτηση για μένα τελειώνει εδώ. Είμαι διαθέσιμος για οποιονδήποτε(και για σένα προσωπικά), για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο κατάστημα για το οποίο συζητάμε αυτοπροσώπως, όπως επίσης μέσω τηλεφώνου ή μέσω pm/email. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και το όνομα μου είναι Δημοσθένης.

Ηδη έχω απαντήσει ,πρίν με χαρακτηρίσεις ειρωνικά "συνηδειτοποιημένος καταναλωτής".....αλλά δεν έρχεται σε αντίθεση με τα παραπάνω γραφόμενά σου, ότι δεν "Δεν είναι αυτοσκοπός μου η παρακολούθηση του ανταγωνισμού και των παζαριών που κάνει, ούτε η συκοφάντηση του. Εγώ έχω συγκεκριμένα προϊόντα με συγκεκριμένες τιμές, όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δεν θέλει, προσπερνάει"

Ξαναπαντώ λοιπόν :

Eννοείται,κανείς δεν είναι κορόιδο να πληρώνει παραπάνω.....αλλά σε retail επώνυμα προιόντα για να περιορίζεται το ρίσκο μόνο στην αξιοπιστία του καταστήματος που,πώς και τι πουλά,και να γίνεται καλύτερη σύγκριση με άλλους ,στα πλαίσια θεμιτου ανταγωνισμού προσφοράς-ζήτησης.
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το όνομα του καταστήματος αναφέρθηκε.

Η γνώμη ενός insomniac επίσης.

To συμπέρασμα είναι κ εδώ το ίδιο

έχω συγκεκριμένα προϊόντα με συγκεκριμένες τιμές, όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δεν θέλει, προσπερνάει

Ας μην αναλωνόμαστε αναμασόντας τα ίδια συνέχεια. Σύμφωνοι;

/sc

Δημοσ.
Πολλοί καταναλωτές δεν είναι άσχετοι σε ότι διαφημίζουν διαφοροι-

-Πόσο μάλλον όταν προσπαθούν (ή υπονοούν) να παραπλανήσουν δήθεν σαν συνεργάτες μιας εταιρίας (γνωστής στον χώρο όπως η Diskimpex), ενώ όλοι, και ο "απέναντί" σου, το ίδιο λέει ,αφού ψωνίζει από εκεί.....και γώ όταν κόβω τιμολόγιο κάπου,το ίδιο μπορώ να λέω "πάρε τηλ. να ρωτήσεις" !

Παρακαλώ τους moderators όπως αφαιρέσουν τα σχετικά εδάφια που αφορούν την αμφισβήτηση της συνεργασίας του καταστήματος με μια συγκεκριμένη εταιρία και τις σχετικές συκοφαντίες περι παραπληροφόρησης και προσπάθειας παραπλάνησης καθότι είναι σαφές πως έχουν γίνει κακοπροαίρετα, χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία βάση αλήθειας και χωρίς να προσφέρουν κάποια ουσιαστική πληροφορία. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην κρίση των αναγνωστών του forum.

ΥΓ: http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm

Δημοσ.

peterp@n^ to idio provlima eixa kai ego me tis etiketes kai telika pira ektipoti kai tipono pano sta diskakia afou pleon perno printable! an se endiaferei kai sena i emfanisi opos kai mena :D tote kane oikonomia! pistepseme ta axizei ta leftoudakia tou! vevea mporeis na pareis kai kati poio oikonomiko apo emena!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...