Προς το περιεχόμενο

dvd δισκάκια tdk από γερμανό

GnG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na min leme kai oti theloume ta kalitera diskakia HTAN EINAI kai tha PARAMEINOUN ta TAYIO YUDDEN

poios ftiaxnei arage ta tdk? ...

poios ftiaxnei ta plextor?

mipos exete tin entyposh oti kathe firma tin ftiaxnei ALLO ergostasio? gelastikate...

psaxte ligo..

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file greeneye,ta sevi mou:-D

amfisviteis tin TDK kai tin PLEXTOR?

i kaliteri egrafi pou mporei na kanei kaneis,einai diskaki tdk kai dvd+-r plextor.

apisteyta apotelesmata+aksiopistia pou den tha tin vreis pouthena alou.

pantos kai gia ta TY pou les,simfono,oti einai poli kala.

Δημοσ.

mallon thelei na pei apla oti einai ola tis Tayio...

oso gia ta TDK, egw ta amfisvitw! oxi antikeimenika vevaia, giati profanws kanena dvd-/+r den paizei pantou... kai o kathenas xrisimopoiei ayta pou ton voleyoun, alla emena ta TDK pragmatika de mou aresan se tipota! mono sto pc mou paizoun kala, imarton! :D

Δημοσ.

ta sebh mou Bouga...ela ston papou!!! hehe lipon sobara tora

ayto thelo na po sumaxer mou,ola ayta ta "kaloudia" ine ousiastika tayuio yudden.

basika ta plextor ine san tayio yudden

ta tdk DEN ta exo se ektimhsh prosopika

ayto to apaisio error...cyclic redudancy error giati POTE den emfanizetai

se tayio alla emfanizete se OLES tis alles markes?

giati POTE den ekapsa OUTE ENA tayio yudden? toso tyxaio ine?

ego grapsei xiliades cd-dvd genikos kai exo terastia emepeiria.

leo lipon gia na klino kai na min gino kourastikos oti

KANENA diskaki den PLHSIAZEI kan ta TAYIO YUDDEN

an ksebaretho tha sas grapso analitika poio ergostasio ftiaxnei kai ti markes ktl

p.x i tayio yudden ftiaxnei ta tdk. ktl

Δημοσ.

Φίλε δεν φτιάχνει όλα τα TDK η ΤΥ. Μόνο συγκεκριμένες παρτίδες. Τα περισσότερα TDK φτιάχνονται πλεον από την CMC με κωδικούς βαφής TTG02(για τα 8x) και TTH02(για τα 16x). Η ΤΥ σωστά λες πως φτιάχνει τα Plextor. H CMC φτιάχνει επίσης και τα Philips/Datawrite/Ridisc και πολλά άλλα(ΗΡ,Datasafe κα) με διαφορετικούς κωδικούς βαφής. H θυγατρική της CMC, MCC φτιάχνει τα Verbatim και ενίοτε και μερικά λιγότερο γνωστά (όπως Ridisc/Datawrite), ενώ οι Maxell και Sony φτιάχνουν τα DVD τους σε δικά τους εργοστάσια με δικούς τους κωδικούς στην Ιαπωνία, αλλά συχνά συνεργάζονται με άλλα εργοστάσια για να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους(κυρίως η Maxell) με αποτέλεσμα να ρίχνουν το επίπεδο τους. Αυτό που εν' ολίγοις λέει ο greeneye και έχει ειπωθεί και άλλες φορές στο forum είναι πως γιατί να ψάχνεσαι, όταν ξέρεις πως τα ΤΥ φτιάχνονται όλα στην Ιαπωνία με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Ωστόσο και ορισμένες παρτίδες ΤΥ έχουν μερικές φορές προβλήματα ενώ από τα πιο αξιόπιστα παραμένουν τα TDK, Sony, Verbatim, ανεξάρτητα αν δεν φτιάχνονται όλα στην Ιαπωνία. Το θέμα είναι οι έλεγχοι στην γραμμή παραγωγής και στο τελικό προϊόν. Ακόμα και οι περισσότερες παρτίδες Datawrite/Ridisc μπορεί να είναι πολύ καλά ποιοτικώς αλλά κανείς δεν εγγυάται κάτι τέτοιο καθώς οι εταιρίες αυτές ασχολούνται πιο πολύ με την καθιέρωση του brandname τους σε low budget λύσεις παρά με την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Υπάρχει και η Ritek με πιο γνωστό brandname της αγοράς τα Traxdata που παρότι έχει βγάλει πολύ ποιοτικές παρτίδες, βγάζει και αρκετές μάπα. Πάντως έχει προχωρήσει αρκετά στο πεδίο του Dual Layer όπου προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε χαμηλού κόστους δισκάκια (όπως Traxdata και Datawrite Dual Layer) που είναι και φτηνά και πολύ καλά. Και τέλος υπάρχει και η prodisc και μερικές άλλες μικρότερες για τις οποίες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν είμαι γνώστης του θέματος....

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

ΥΓ:Γιατί δεν τηλεφωνείς στην disk impex να τους ρωτήσεις' date=' αν μπορεί κάποιος να βρεί γνήσια Tayio Yuden με το λογότυπο της ή με το λογότυπο That's στο κατάστημα μου και μετά να πείς και εδώ τι σου είπαν;[/quote']

Ο ανταγωνισμός είναι πολύ καλό πράγμα! :-D

Άντε γιατί το e-shop μας τα έχει κάνει "κάπως" τελευταία....

Αν δουλεύεις σωστά φίλε, το κατάστημα θα πιάσει, καθώς είναι πολλοί αυτοί που ψάχνουν online shop για ΤΥ. ;)

Δημοσ.

ayto akribos enoo,giati na psaxnese gia alla otan prosferei sigouria i tayio?

opos mou prosferei p.x sigouria sta antigrafika i plextor.

oti thelei o kathenas bebea psonizi apla sinisto opoios DEN exei akoma

dokimasei ta tayio na ta dokimasei kai an meta apo dokimes 50-100

cd-dvd den peistei oti ine ta kalitera tote as parei oti thelei i oti nomizi!

pantos i disk impex pou fernei kai ta plextor den ine tyxaio oti fernei tayio :-)

Δημοσ.

Κάτι δισκάκια YUDEN χρυσαφί που γράφουν πάνω diskimpex με ID: YUDEN000 T02 δεν τα συμπαθεί καθόλου το 716 μου. Στη μέση της εγγραφής ρίχνει την ταχύτητα και συνεχίζει με σταθερή ~8x. Αυριο θα κάνω test με κάτι TDK ID yuden 003 (αν θυμάμαι καλά) να δω αν το 16x είναι εφικτό. 17€ τα 50 από Πλαίσιο.

Δημοσ.
  dimosb είπε:
Φίλε δεν φτιάχνει όλα τα TDK η ΤΥ. Μόνο συγκεκριμένες παρτίδες. Τα περισσότερα TDK φτιάχνονται πλεον από την CMC με κωδικούς βαφής TTG02(για τα 8x) και TTH02(για τα 16x).

Υπάρχουν και ΤΤΗ02 μαζί με αντίστοιχα DVD+R (TDK003-00) που είναι και Ευρωπαικής κατασκευής,και καμιά σχέση με CMC

Αναφορά σε κείμενο
H CMC φτιάχνει επίσης και τα Philips/Datawrite/Ridisc και πολλά άλλα(ΗΡ,Datasafe κα) με διαφορετικούς κωδικούς βαφής. H θυγατρική της CMC, MCC φτιάχνει τα Verbatim και ενίοτε και μερικά λιγότερο γνωστά (όπως Ridisc/Datawrite),

Επειδή η CMC φτιαχνει για πολλούς,σημαίνει ότι είναι παρόμοια προιόντα ?

Η ΜCC (Mitsubishi chemicals corp) φυσικά δεν είναι θυγατρική της CMC,απλά κατασκευάζει μερικά προιόντα της φασόν σε εργοστάσια της CMC όπως και σε άλλους (Prodisc,MBI,και Μitsubishi/Verbatim Singapore)

Αναφορά σε κείμενο
ενώ οι Maxell και Sony φτιάχνουν τα DVD τους σε δικά τους εργοστάσια με δικούς τους κωδικούς στην Ιαπωνία, αλλά συχνά συνεργάζονται με άλλα εργοστάσια για να ικανοποιήσουν την αυξημένη ζήτηση σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους(κυρίως η Maxell) με αποτέλεσμα να ρίχνουν το επίπεδο τους.

Η Μaxell και οι Sony πάντα έφτιαχναν την μεγαλύτερη παραγωγή τους σε τρίτους κατασκευαστές λόγω κόστους -Επειδή καποιοι εισαγωγείς για δικούς τους λόγους κέρδους (όπως τελευταία η Maxell) φέρνουν τις χειρότερες παρτίδες ,μην παιρνει η μπάλα άλλους εισαγωγείς ,όπως για τα Sony,που εδώ στην Ελλάδα έχουν σταθερή ποιότητα και αξιοπιστία,και ας είναι κυρίως από Τaiwan.

Αναφορά σε κείμενο
Αυτό που εν' ολίγοις λέει ο greeneye και έχει ειπωθεί και άλλες φορές στο forum είναι πως γιατί να ψάχνεσαι, όταν ξέρεις πως τα ΤΥ φτιάχνονται όλα στην Ιαπωνία με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Ωστόσο και ορισμένες παρτίδες ΤΥ έχουν μερικές φορές προβλήματα

Αυτό το τελευταίο είναι η αμφισβήτιση και εξαρτάται από τον μεταπωλητή εαν είναι αξιόπιστος -Η TY όπως κάθε εργοστάσιο, βγάζει Β'διαλογής προιόντα,από ατυχείς λόγους,που πρέπει να πωληθούν φθηνότερα βέβαια από τα retail,αλλά να υπάρχει δικαίωμα συγκρισης με επιλογή από τον καταναλωτή,σε σχέση με ίδια retail προιόντα,και όχι μόνο από φθηνή τιμή.

Αναφορά σε κείμενο
από τα πιο αξιόπιστα παραμένουν τα TDK, Sony, Verbatim, ανεξάρτητα αν δεν φτιάχνονται όλα στην Ιαπωνία. Το θέμα είναι οι έλεγχοι στην γραμμή παραγωγής και στο τελικό προϊόν.

Αν εξαιρέσεις τα Sony ,μια αναζήτιση σε ειδικά forum δείχνει το αντίθετο (και ειδικά για τα Verbatim)

Αναφορά σε κείμενο
Ακόμα και οι περισσότερες παρτίδες Datawrite/Ridisc μπορεί να είναι πολύ καλά ποιοτικώς αλλά κανείς δεν εγγυάται κάτι τέτοιο καθώς οι εταιρίες αυτές ασχολούνται πιο πολύ με την καθιέρωση του brandname τους σε low budget λύσεις παρά με την ποιότητα του τελικού προϊόντος. Υπάρχει και η Ritek με πιο γνωστό brandname της αγοράς τα Traxdata που παρότι έχει βγάλει πολύ ποιοτικές παρτίδες, βγάζει και αρκετές μάπα.

Πάντως έχει προχωρήσει αρκετά στο πεδίο του Dual Layer όπου προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε χαμηλού κόστους δισκάκια (όπως Traxdata και Datawrite Dual Layer) που είναι και φτηνά και πολύ καλά.

Οτι πληρώσεις παίρνεις....αλλά όχι στην Ελλάδα με τις παρόμοιες τιμές +-2ευρώ την 25αδα σε όλες τις φίρμες,και τις αμφίβολες εισαγωγές χωρίς εγγύηση επιστροφής .Για την Ritek μια αναζήτιση επίσης στο internet για την αξιοπιστία της πια στα DVD,εχει κλάμα....

Αναφορά σε κείμενο
Και τέλος υπάρχει και η prodisc και μερικές άλλες μικρότερες για τις οποίες δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν είμαι γνώστης του θέματος....

Οποιοσδήποτε ενημερωμένος ,γνωρίζει τον ανταγωνισμό,άσχετα αν ψωνίζει ή όχι -Τα υπόλοιπα εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

Η Prodisc είναι καλύτερη από Ritek και Verbatim (CMC,MBI) αυτή την στιγμή ,στις επώνυμες φίρμες που κατασκευάζουν σάυτήν και βάζουν την φίρμα τους για δική τους διαθεση.-Γιάυτό το λόγο ποσοστό της εταιρίας,αγόρασε η CMC, προσφατα ,(βασικά για να ελέγξει της τιμές), όπως για τον ίδιο λόγο, ποσοστό της TY κατέχει η Sony.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Μάλιστα. Πότε ακριβώς πέρασες φίλε μου και δεν υπήρχε προϊόν που είχαμε καταχωρημένο στο site διαθέσιμο και ποιό; Επίσης έχουμε ανοίξει 1' date='5 μήνα μόλις και προφανώς δεν θα έχουμε 10 ή 100 πελάτες ανα δευτερόλεπτο όπως άλλοι, αλλά άλλο αυτό και άλλο να μιλάς περί διαθεσιμότητας προϊόντων και περί γενικής ποιότητας και αξιοπιστίας του μαγαζιού.Η αξιοπιστία του μαγαζιού κρίνεται από όσους αγοράζουν και μένουν ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι και όχι από ανθρώπους που αμφιβάλω αν έχουν μπεί ποτέ μέσα. Για να μην το πάω και πιο μακριά. Αν μπορούσες πάντως να μου πείς ποιό προϊόν από όσα έχουμε καταχωρημένα δεν είχαμε διαθέσιμο στο μαγαζί, θα βοηθούσε τόσο την συζήτηση όσο και εμένα (αν έχω υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα) στο να προσφέρω καλύτερες υπηρεσίες.

[/quote']

Oποιος εχει την "μύγα μυγιάζεται"...αφού δεν απευθύνθηκα σε σένα....και ξαφνικά εμφανίστηκες θιγόμενος !-Mπορεί εσυ να περιμένεις από το forum να διαφημιστεί το μαγαζί σου ,εγώ όμως εριξα "το γάντι" και είπα οποιος ψωνίσει μας μεταφέρει εντυπώσεις !

-Οι υπόλοιπες γραφικές περιγραφές σου σαν φιλοδοξίες ,δεν αφορούν κανένα, όταν δεν χρειάζεται να σε ξέρει "προσωπικά" , απλά μόνο σαν ενημερωμένος καταναλωτής ,από την πρώτη στιγμή που έβγαλες site ,να περάσει και να δεί απλά,από τον κράκτη του καταστήματος, την βιτρίνα,αυτή σχεδόν γυμνή ώστε να φαίνεται άνετα το εσωτερικό του κατααστήματος ,και ότι και δεν είχες τίποτε επώνυμο στο μαγαζί σου ,εκτός από μικρές ποσότητες ΤDK και Verbatim (μεχρι αρχές της περασμένης βδομάδας ....)

-Τα υπόλοιπα προιόντα ήταν Datawrite και συναφή "φθηνά" σε μεγάλη ποσότητα,και αν θες σου περιγράφω (χονδρικά όπως θυμάμαι) και την διάταξη του χώρου σου ...όπως ότι κοντεύεις και 3μηνο από τότε που άνοιξες....ότι δεν κοιτάς ότι άλλοι ανταγωνιστές σου,στην σχεδόν απέναντι στοά ,κατέβασαν άμεσα τις τιμές σε "ίδια" προιόντα (και κάνουν καλύτερες τιμές και με παζάρι) ,αν θες λοιπόν υποδείξεις για να βελτιώσεις τις υπηρεσίες σου όπως λες, αφού μόλις άνοιξες κλπ κλπ -Ειδικά λοιπόν καλό είναι τα όποια υπονοούμενα στο forum,να τ'αφήσεις για αλλού,ειδικά όταν για μένα, δεν απαντησες και με quote (σαν προσωπική απάντηση....)

Αναφορά σε κείμενο
ΥΓ:Γιατί δεν τηλεφωνείς στην disk impex να τους ρωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να βρεί γνήσια Tayio Yuden με το λογότυπο της ή με το λογότυπο That's στο κατάστημα μου και μετά να πείς και εδώ τι σου είπαν;

Επειδή μπορεί να ψώνισες καπου,κάποτε, όπως και οποιοσδήποτε μπορεί με τιμολόγιο με σκοπό την μεταπώληση,αυτό δεν σε κάνει συενργάτη.

http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο

Επειδή μπορεί να ψώνισες καπου' date='κάποτε, όπως και οποιοσδήποτε μπορεί με τιμολόγιο με σκοπό την μεταπώληση,αυτό δεν σε κάνει συενργάτη.

http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm[/quote']

Aυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν βρούμε τα ίδια δισκάκια φτηνότερα στο κατάστημά του, δεν θα τα προτιμήσουμε επειδή δεν είναι "πιστοποιημένος".

Δημοσ.

Eννοείται,κανείς δεν είναι κορόιδο να πληρώνει παραπάνω.....αλλά σε retail επώνυμα προιόντα για να περιορίζεται το ρίσκο μόνο στην αξιοπιστία του καταστήματος που,πώς και τι πουλά,και να γίνεται καλύτερη σύγκριση με άλλους ,στα πλαίσια θεμιτου ανταγωνισμού προσφοράς-ζήτησης.

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
kalispera paidia eimai kainoyrgios edw.

...

eyxaristw poly

Άκουσες τη συζήτηση μετά από 13 μήνες;

Και είπες να ρίξεις την διαφήμιση σου.

Δυστυχώς θα χρειαστεί να σου κάνω edit το αρχικό μύνημα σου, και να σε παρακαλέσω να μην ξαναδιαφημίσεις το μαγαζί σου σε post. Είναι άδικο για όλους τους υπόλοιπους που πληρώνουνε ή έχουνε πληρώσει στο παρελθόν για banner ad.

Αν επιθυμείς να διαφημιστείς "επαγγελματικά" στο κοινό του insomnia mail στον admin HAL9000.

/sc

Δημοσ.
  Gary_Kokkin είπε:
Oποιος εχει την "μύγα μυγιάζεται"...αφού δεν απευθύνθηκα σε σένα....και ξαφνικά εμφανίστηκες θιγόμενος !-Mπορεί εσυ να περιμένεις από το forum να διαφημιστεί το μαγαζί σου ,εγώ όμως εριξα "το γάντι" και είπα οποιος ψωνίσει μας μεταφέρει εντυπώσεις !

Σωστά. Δεν θυμάμαι να έχει θέμα η συζήτηση το CD Market, ούτε να αναφέρθηκε κανείς σε αυτό. Ένα link με συγκεκριμένο προϊόν παρατέθηκε και εσύ έσπευσες να πείς την γνώμη σου για το κατάστημα χωρίς ούτε καν να έχεις μπεί μέσα.

Αναφορά σε κείμενο

-Οι υπόλοιπες γραφικές περιγραφές σου σαν φιλοδοξίες ' date='δεν αφορούν κανένα, όταν δεν χρειάζεται να σε ξέρει "προσωπικά" , απλά μόνο σαν ενημερωμένος καταναλωτής ,από την πρώτη στιγμή που έβγαλες site ,να περάσει και να δεί απλά,από τον κράκτη του καταστήματος, την βιτρίνα,αυτή σχεδόν γυμνή ώστε να φαίνεται άνετα το εσωτερικό του κατααστήματος ,και ότι και δεν είχες τίποτε επώνυμο στο μαγαζί σου ,εκτός από μικρές ποσότητες ΤDK και Verbatim (μεχρι αρχές της περασμένης βδομάδας ....)[/quote']

Καμία γραφική περιγραφή και καμία φιλοδοξία. Όλα τα προϊόντα στο site είναι διαθέσιμα και στο κατάστημα. Επίσης δεν είναι δυνατόν να μιλάνε για την αξιοπιστία του καταστήματος άνθρωποι που ούτε καν έχουν μπεί μέσα, αυτό είπα μόνο.

Αναφορά σε κείμενο

-Τα υπόλοιπα προιόντα ήταν Datawrite και συναφή "φθηνά" σε μεγάλη ποσότητα' date='και αν θες σου περιγράφω (χονδρικά όπως θυμάμαι) και την διάταξη του χώρου σου ...όπως ότι κοντεύεις και 3μηνο από τότε που άνοιξες....ότι δεν κοιτάς ότι άλλοι ανταγωνιστές σου,στην σχεδόν απέναντι στοά ,κατέβασαν άμεσα τις τιμές σε "ίδια" προιόντα (και κάνουν καλύτερες τιμές και με παζάρι) ,αν θες λοιπόν υποδείξεις για να βελτιώσεις τις υπηρεσίες σου όπως λες, αφού μόλις άνοιξες κλπ κλπ[/quote']

Πριν 3 μήνες(Ιανουάριο) το μαγαζί ήταν άδειο και κλειστό και site δεν υπήρχε καν. Πως εσύ είχες εντοπίσει την ύπαρξη μας σε μια στοά με περιορισμένη κίνηση είναι απορίας άξιον. Επίσης ελπίζω να συγχωρείς όσους παραγγέλνουν online γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν να έρθουν κέντρο για να γεμίσουν το μαγαζί.

Η διάταξη του μαγαζιού είναι με ράφια δεξιά και αριστερά, δλδ πρέπει να μπεις μέσα για να δείς όλα τα προϊόντα και τις τιμές. Βιτρίνα δεν υπάρχει, ούτε κράχτες. Στα ράφια υπάρχουν όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στο site. Τώρα σε τι ποσότητες και με τι ακριβώς τρόπο είναι παρατεταγμένα δεν αφορά την αξιοπιστία του καταστήματος και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ούτε όσους μπαίνουν μέσα και αγοράζουν.

Μίλησα για βελτίωση υπηρεσιών σε επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας εξυπηρέτησης, δεν θυμάμαι να είπα κάτι για τιμές. Δεν είναι αυτοσκοπός μου η παρακολούθηση του ανταγωνισμού και των παζαριών που κάνει, ούτε η συκοφάντηση του. Εγώ έχω συγκεκριμένα προϊόντα με συγκεκριμένες τιμές, όποιος θέλει αγοράζει, όποιος δεν θέλει, προσπερνάει. Έτσι είναι το εμπόριο. Αλλά άλλο η σχέση τιμών με τον ανταγωνισμό και άλλο το θέμα αξιοπιστίας του καταστήματος και η ποιότητα της εξυπηρέτησης.

Gary_Kokkin είπε:
-Ειδικά λοιπόν καλό είναι τα όποια υπονοούμενα στο forum,να τ'αφήσεις για αλλού,ειδικά όταν για μένα, δεν απαντησες και με quote (σαν προσωπική απάντηση....)

Όπως εσύ έχεις δικαίωμα να λες την άποψη σου με υπονοούμενα ή χωρίς και να κρίνεις ένα κατάστημα από το οποίο ποτέ σου δεν έχεις ψωνίσει και ούτε καν έχεις μπεί μέσα, ως αναξιόπιστο και ότι έχει ως απώτερο σκοπό να παραπληροφορήσει τον κόσμο, έτσι και εγώ έχω δικαίωμα να απαντάω, όπως κρίνω. Εγώ τουλάχιστον λέω ξεκάθαρα πως σχετίζομαι άμεσα με ένα κατάστημα και δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλο μου λέγοντας πως είμαι "συνηδειτοποιημένος καταναλωτής".

Αναφορά σε κείμενο

Επειδή μπορεί να ψώνισες καπου' date='κάποτε, όπως και οποιοσδήποτε μπορεί με τιμολόγιο με σκοπό την μεταπώληση,αυτό δεν σε κάνει συενργάτη.

http://www.diskimpex.gr/ty_athens.htm[/quote']

Τον καταναλωτή τον αφορούν οι τιμές, η ποιότητα εξυπηρέτησης και η γνησιότητα των προϊόντων και όχι το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ εταιριών. Άλλο το πλαίσιο συνεργασίας μου με μια επιχείρηση και άλλο το αν μπορώ να διαθέτω γνήσια προϊόντα της. Εξ' άλλου όπως είπες και εσύ, ο χρόνος θα δείξει για όλα.

ΥΓ: Η συζήτηση για μένα τελειώνει εδώ. Είμαι διαθέσιμος για οποιονδήποτε(και για σένα προσωπικά), για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο κατάστημα για το οποίο συζητάμε αυτοπροσώπως, όπως επίσης μέσω τηλεφώνου ή μέσω pm/email. Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και το όνομα μου είναι Δημοσθένης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...