GnG Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Εχθές πήρα απο τον γερμανό 5άδες dvd-r με μεγάλη dvd θήκη προς 3.49? .Τα δισκάκια λένε πάνω 4χ και το nec 3520 μου τα γράφει με default firmware στα 8χ.Επίσης πήρα 2 δισκάκια μεμονομένα στις normal θηκούλες που λένε 8χ τα οποία έχουν 0.90? και τα γράφει με 16χ.Έχω σκοπό να αγοράσω μεγάλη ποσότητα ty δισκάκια αλλά για κάτι εγγραφές που ήθελα να κάνω το Σαβ/Κύριακο μικρής ποσότητας ήταν μια καλή αγορά πιστεύω.Τι γνώμη έχετε για τα tdk εσείς?
accipio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Είναι πολύ καλά πιστεύω, αν και από TDK έχω δοκιμάσει μόνο επανεγγράψιμα. Πάντως μια φορά που έγραψα ένα TDK -R 4x δεν είχα κανένα πρόβλημα.
madsc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Προσωπικά πλέον χρησιμοποιώ μόνο TDK, εγγράψιμα κ επανεγράψιμα. Ο λόγος => 0% "θνησιμότητα", 0% read errors. Μετά από συμβουλή του Marios1957 το φτηνότερο μέρος για την αγορά τους είναι ο παππούλης δίπλα από την Κασσετεμπορική, Αθήνα. Από 20+ κομμάτια σε -R x8 τα δίνει 0,65Ε. Σε μεγαλύτερες ποσότητες παζαρεύει κ άλλο. /sc
Vegas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 TDK Jwele Box έιναι TDK TDK χύμα και σε cake box των 10, 25 ή 50 τεμαχίων τι είναι ? Πάρε αλλά μετά μη φωνάζετε.... Εγώ έχω Moser Baer της TDK .. υπέροχο τι να σας πω..ένα όνειρο... Τουλάχιστον ήταν καλύτερα από τα CMC της Philips ..ακόμα τα κλαίω...Αμφότερα! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν!
The Punisher Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Maxell 25ada 8x-R 0.50 arista grafontai 16x. Ta promitheftika apo dvg.gr den anaferontai sto site tou typou giati den to exei enimerosei akoma.
peterp@n^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Re paidia, ta TDK mia xara kai egw mexri twra se auta grafw.. to mono provlima pou exw mexri twra einai oti meta apo anaparagwgi mias tainias, mallon logo auksisis tis thermotitas sto diskaki paratirisa oti kseikolane sta plagia oi autokolites etiketes... twra auto einai provlima twn etiketwn (Zweckform 6015) h' tis gialisteris epifaneias twn TDK wste na min kathete kala i kolla??
Slammer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Re paidia' date=' ta TDK mia xara kai egw mexri twra se auta grafw.. to mono provlima pou exw mexri twra einai oti meta apo anaparagwgi mias tainias, mallon logo auksisis tis thermotitas sto diskaki paratirisa oti kseikolane sta plagia oi autokolites etiketes... twra auto einai provlima twn etiketwn (Zweckform 6015) h' tis gialisteris epifaneias twn TDK wste na min kathete kala i kolla??[/quote'] Kαποια στιγμή θα ξεκολλησει ελαφρά η ακρη απο την ετικέτα και θα κολλήσει μεσα στο drive..... μη βαζεις ετικετες.....
peterp@n^ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Kαποια στιγμή θα ξεκολλησει ελαφρά η ακρη απο την ετικέτα και θα κολλήσει μεσα στο drive..... μη βαζεις ετικετες..... Kai ti na kanw re gmt pou ta thelw omorfa?? Autes parepitontos pou exoun ta CD twn maurwn den ksekollane me tpt!! Alla gia to thema me tis etiketes exw kanei ksexwristo post..
dvd_paradise Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 kalispera paidia eimai kainoyrgios edw. ... eyxaristw poly
Bougas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 TDK kai mono!apla ta kalytera,se thema taxytitas kai aksiopistias.
sa1901 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 kalispera paidia eimai kainoyrgios edw.akoysa tin sizitisi gia ta tdk ta 8x exw ena magazi stin makedonia me megali poikilia apo analvsima. ta tdk ta 8x ta poylaw 0.54 lepta to tem kai ta tdk ta 16x ta dinw 0.65. gia opoion endiaferete gia timokatalogo i kati tetoio ena mail sto [email protected] (to pio ftino dvd-r einai 0.30 to tem) milame panta gia A+ piotita dokimasmena ola eyxaristw poly Για πες μας και το MID code, αν σου είναι εύκολο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Αυτα τι σας λενε ????? http://www.cdmarket.gr/product_info.php?products_id=118 :-D :-D
Gary_Kokkin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Aν περάσεις από το μαγαζί,πολλά προιόντα που διαφημίζει στο site,δεν υπάρχουν διαθέσιμα και ποτέ δεν έχω δεί πελάτη μέσα,2-3 φορές που πέρασα-Προφανώς είτε κάνει τράμπα από αλλού προιόντα σε μερικές φίρμες ,ή σκόπιμα παραπληροφορεί μήπως αγοράσεις τίποτε άλλο από αυτά που έχει..... Συνεργάτης της diskimpex για να πουλά προιόντα της (έστω και τα blue με το λογότυπό της) δεν είναι πάντως ...και ο χρόνος θα δείξει για την αξιοπιστία του καταστήματος,και γιάυτό αν ψωνίσει κανείς αναφέρει εντυπώσεις....
dimosb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μάλιστα. Πότε ακριβώς πέρασες φίλε μου και δεν υπήρχε προϊόν που είχαμε καταχωρημένο στο site διαθέσιμο και ποιό; Επίσης έχουμε ανοίξει 1,5 μήνα μόλις και προφανώς δεν θα έχουμε 10 ή 100 πελάτες ανα δευτερόλεπτο όπως άλλοι, αλλά άλλο αυτό και άλλο να μιλάς περί διαθεσιμότητας προϊόντων και περί γενικής ποιότητας και αξιοπιστίας του μαγαζιού. Η αξιοπιστία του μαγαζιού κρίνεται από όσους αγοράζουν και μένουν ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι και όχι από ανθρώπους που αμφιβάλω αν έχουν μπεί ποτέ μέσα. Για να μην το πάω και πιο μακριά. Αν μπορούσες πάντως να μου πείς ποιό προϊόν από όσα έχουμε καταχωρημένα δεν είχαμε διαθέσιμο στο μαγαζί, θα βοηθούσε τόσο την συζήτηση όσο και εμένα (αν έχω υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα) στο να προσφέρω καλύτερες υπηρεσίες. ΥΓ:Γιατί δεν τηλεφωνείς στην disk impex να τους ρωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να βρεί γνήσια Tayio Yuden με το λογότυπο της ή με το λογότυπο That's στο κατάστημα μου και μετά να πείς και εδώ τι σου είπαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.