godlike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 dio lexei B----- S----.sto noumero ena sinnantas enan klooun.poli mpla mpla. Broken Sword. Re apateona afou to evales kai pio prin
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 sorry paides mperdetika den einai broken sword einai csi miami.
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Broken Sword. Re apateona afou to evales kai pio prin mperdeutika.ithela na grapso C-- M-----. sorry paides apla exo lalisei.10 pragmata mazi.
godlike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Pio einai auto. Valte tin fantasia kai to humor sas na doulepsei.
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Kala posa poste kanate ayto to lepto?Ekana post kai meta vethika mia page meta me 6+to diko mou post! Tora vlepo allakses ti kremala.Mipos einai csi dark motives?
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Logiki Sigxronon adventure developers: Ante na to kanoume 3D' date=' ante na valoume drasi, ante na kopsoume tous varetous dialogous, ante na valoume kai kana oplo.Akou pos paei: Adventure, meta Adventure-Action, meta Action-Adventure kai meta mono Action Apla ekselixthikan ... se Action Games. Einai thema xronou na ginoun teleios action. PS: Min ta perneis kai tis metritis auta pou leo[/quote'] distixos etsi einai.elpizo na min pethanoun ta adventure.eutixos tosa xronia apo tp 81 me king's quest 1 kala kratoun.kai eutixos akoma bgenoun poiotika adventure opos syberia.den ta perno metritis apla elpizo na min ginei etsi.alla kaneis den asxolite me adventure opote katholou apithano na ta kopsoun.oloi apoblakonontai me action kai fps kai tetoia.kathiste ligaki na skeftite.pexte adventure oposkai ego (ME LISI logo elipsis xronou ) ipes Logiki Sigxronon adventure developers: Ante na to kanoume 3D, ante na valoume drasi, ante na kopsoume tous varetous dialogous, ante na valoume kai kana oplo. auto den isxuei .to syberia den exei.mono sto sanitarium paleueis ligaki alla ok.drasi exoun ola gia mena.oi dialogoi einai analogos.kapoioi to mamane kai katantaei blakia opos broken sword kai idika longest journeu se kapoia alla opos black mirror black dahlia kai alla tosa exoun normal dialogous kai oraious opos to black stone chronicles.
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 blako doom 3????to ipa pio pano ine csi miami.apla mperdeutika.to omologisa ego.
therock Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Orea tora eida pos to aneferes oti einai to miami!Sorry!To ptoma pantos einai xaraktiristiko tou csi!Exo teliosei ta dio prota alla to miami den to exo arxisei akoma. Poulinos metraei katholou?Vlepo adventure den pezei kai poli e? godlike Mipos S.T.A.L.K.E.R?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 E? Kapios Lalise ? Douleveis Pouline ?
godlike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Doom 3 !!!!!!!!!!!! Einai to "Doom partouza gia 12" apo tin ID. (PS: elpizo na min me @@@@@ o moderator)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.