Προς το περιεχόμενο

***Παιχνιδι "βρες το game"***

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 489
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
oloi mou tin mpenete :P. quake???

Oxi min pareksigise gliko mou arkoudaki. (plaka kano e)

To ikonizomeno paixnidi vgike ligo meta to Quake II kai ekane patago gia ta grafika tou. Prosopika pistevo oti itan to pio omorfo paixnidi pou emfanistike pote se PC (se sxesi me tin epoxi pou kikloforise)

Δημοσ.
Oxi min pareksigise gliko mou arkoudaki. (plaka kano e)

To ikonizomeno paixnidi vgike ligo meta to Quake II kai ekane patago gia ta grafika tou. Prosopika pistevo oti itan to pio omorfo paixnidi pou emfanistike pote se PC (se sxesi me tin epoxi pou kikloforise)

den parexigoume.xexexe.

http://img213.exs.cx/my.php?loc=img213&image=download8ji.png

assembly .no comment.

Δημοσ.

Sosta Unreal.

Mini review:

To paixnidi eixe TELEIA grafika 100 fores kalitera apo ton antaginismo pou akoma kai simera prokaloun ekpliksi. Se megethos apo ola ta FPS pou exo paiksei (kai epidi ta exo paiksei ola) einai to pio megalo. Poli drasi, ligo xaza opla kai poli diskolous exthrous. Senariaka den einai tipota to sovaro, eksalou eneikei stin epoxi prin to 2000 pou ta FPS den eixan opute kata diania cutscenes i video (me ekseresi to Half-Life pou se teteia themata itan poli mprosta apo tin epoxi tou)

Auta gia simera

Δημοσ.

gia to unreal simfono.poli oraio.epeza to tournament.parolo pou den marese auto to stil paixnidiou apovlakothika ligaki.meta ebala doom3 kai to sbisa epitopou.apo tote den xanapexa allo.eixa pexei kai ligoquake kai ligo doom.half life kai oti allo bgike apo tote den exo pexei.unreal,quake,doom

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...