Προς το περιεχόμενο

forum

silv_fing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι...αφού εγκαταστήσουμε το server και έχουμε σε ένα φακελο τη σελίδα μας php nuke 7 πχ πως την εγκαθιστούμε αυτή?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"να ρωτήσω κάτι...αφού εγκαταστήσουμε το server και έχουμε σε ένα φακελο τη σελίδα μας php nuke 7 πχ πως την εγκαθιστούμε αυτή?"

Αν εννοείς "σελίδα" Forum , πρέπει να τρέξεις το installation του [ συνήθως είναι install.php ] , και το τρέχεις απλά από τον Browser σου.

Έστω ότι έχεις το forum στον φάκελο C:\FoxServ\www\php nuke 7\ , και το install.php του είναι π.χ. στην διαδρομή C:\FoxServ\www\php nuke 7\install\install.php , ανοίγεις έναν Browser [ π.χ. Internet Explorer ] , και γράφεις:

http://localhost/php%20nuke%207/install/install.php

Θα σου βγάλει το Configuration ώστε να εγκατασταθεί το Forum.

Αν έπειτα θες να το προσθέσεις στα Link της αρχικής σου σελίδας, απλά φτιάχνεις ένα button ή object γενικώς με το link " C:\FoxServ\www\php nuke 7\index.php "

Αν εννοείς απλή σελίδα [ html , etc ] ,απλά την βάζεις εκεί που θες [ π.χ. στον folder www\ ] , και είσαι έτοιμος.

ναι του forum

Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι την Τρίτη που θα γυρίσω [ επειδή θα λείπω ΠΣΚΔ για δουλειές ] , πες μου να το ξέρω ώστε όταν γυρίσω να το γράψω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλσπερα πολυ καλος οδηγος εχω καταφερει να στησω το phpbb αλλα εχω προβλημα με τα ελληνικα εχω κατεβασει το phpbb 2.014 και το πακετο με τα ελληνικα (2.014 ) τα εχω εγκαταστησει αλλα δε γινεται τιποτα πχ κανω Post reply γραφω κατι σε ελληνικα παταω προεπισκοπιση και μου τα διχνει αλαμπουρνεζικα ξερει κανενας τι μπορει να φταιει ?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

to idio provlima exo kai ego

vazo ellinika sto configuration kai otan kano preview mou ta deixnei alabournezika

otan patao post tote o titlos tou post einai alabournezika alla to keimeno einai ellinika

exei kaneis kamia idea ti mporo na kano ?

Δημοσ.

Αυτό είναι πρόβλημα encoding. Δεν θυμάμαι ακριβώς το αρχείο που πρέπει να επέμβεις αλλά κάποιος το ξέρει ακριβώς θα σου πει. Βάζεις ελληνικό encoding (-7) και είσαι ΟΚ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...