Προς το περιεχόμενο

προβλημα μετα απο overclocking

pikoriko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω φορητό ACER , pentium 4 Mobile 1.7GHz (όχι Centrino) και του έχω κάνει o/c και το έχω φτάσει 3,5GHz βάζοντάς το μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου μου...Δουλεύει σταθερά σ'αυτή τη συχνότητα,μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι,ώστε να ανεβάσω τη συχνότητα?Αν τον βάλω μέσα σε χώρο με υγρό άζωτο(περίπου -192C) θα πάει στα 6GHz ή θα χρειαστώ υγρό ήλειο(περίπου -273C (απόλυτο μηδέν))?

Δημοσ.
Εγώ έχω φορητό ACER , pentium 4 Mobile 1.7GHz (όχι Centrino) και του έχω κάνει o/c και το έχω φτάσει 3,5GHz βάζοντάς το μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου μου...Δουλεύει σταθερά σ'αυτή τη συχνότητα,μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι,ώστε να ανεβάσω τη συχνότητα?Αν τον βάλω μέσα σε χώρο με υγρό άζωτο(περίπου -192C) θα πάει στα 6GHz ή θα χρειαστώ υγρό ήλειο(περίπου -273C (απόλυτο μηδέν))?

Pisteyw pws prepei na ton katapsikseis olokliro!!!!! :)

Δημοσ.

Σαχλό δεν είναι το αστείο,σαχλά είναι αυτά που συζητάτε...Έχει ο άλλος τον καλύτερο επεξεργαστη της αγοράς αυτή τη στιγμή και θέλει να του αλλάξει τα φώτα.Επιτέλους τι επεξεργασία χρειάζεται?Εργασία σε FFT (Fast Fourier Trasform) κάνει?Μήπως έχει εγκαταστήσει επικοινωνία με εξωγήινους και δε μας το λέει?Ηρεμήστε ρε παιδιά! Cool...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...