xaxa1982 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ έχω φορητό ACER , pentium 4 Mobile 1.7GHz (όχι Centrino) και του έχω κάνει o/c και το έχω φτάσει 3,5GHz βάζοντάς το μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου μου...Δουλεύει σταθερά σ'αυτή τη συχνότητα,μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι,ώστε να ανεβάσω τη συχνότητα?Αν τον βάλω μέσα σε χώρο με υγρό άζωτο(περίπου -192C) θα πάει στα 6GHz ή θα χρειαστώ υγρό ήλειο(περίπου -273C (απόλυτο μηδέν))?
triantis7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Εγώ έχω φορητό ACER , pentium 4 Mobile 1.7GHz (όχι Centrino) και του έχω κάνει o/c και το έχω φτάσει 3,5GHz βάζοντάς το μέσα στην κατάψυξη του ψυγείου μου...Δουλεύει σταθερά σ'αυτή τη συχνότητα,μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι,ώστε να ανεβάσω τη συχνότητα?Αν τον βάλω μέσα σε χώρο με υγρό άζωτο(περίπου -192C) θα πάει στα 6GHz ή θα χρειαστώ υγρό ήλειο(περίπου -273C (απόλυτο μηδέν))? Pisteyw pws prepei na ton katapsikseis olokliro!!!!!
billpeppas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 να πας στην ανταρκτική και να το θάψεις στον πάγο. Καλό το αστείο αλλά λίγο σαχλό man. [ αναρωτιέμαι θα απαντήσει ο pikoriko ? ]
xaxa1982 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Σαχλό δεν είναι το αστείο,σαχλά είναι αυτά που συζητάτε...Έχει ο άλλος τον καλύτερο επεξεργαστη της αγοράς αυτή τη στιγμή και θέλει να του αλλάξει τα φώτα.Επιτέλους τι επεξεργασία χρειάζεται?Εργασία σε FFT (Fast Fourier Trasform) κάνει?Μήπως έχει εγκαταστήσει επικοινωνία με εξωγήινους και δε μας το λέει?Ηρεμήστε ρε παιδιά! Cool...
GIANNISPATRA Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 paidia pws kanw overclcking to eixane dhmosieusei sto pcmag? gia na to diabasw se poio teuxos an ginetai na mou peite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.